Must try: Vier sexstandjes als hij een grote penis heeft

door Julia

Als je na een paar wijntjes aan je vriendinnen vertelt dat je nieuwste fling vooraan in de rij heeft gestaan bij het uitdelen van uhm… zijn mannelijkheid, zullen ze reageren alsof je de jackpot hebt gewonnen. En tuurlijk, je bent er hartstikke blij mee, maar af en toe is het best een opgave; sex met een man die een grote penis heeft. Wij geven tips.

 

En met tips bedoelen we natuurlijk, sexstandjes! Doe hier je inspiratie op voor de heetste posities in bed met een groot geschapen man.

 

#1 Kers op de taart

Als je sex hebt met een man die grote penis heeft, is het belangrijk dat je de controle houdt over hoe diep hij je penetreert. Met dit standje lig je in een ietwat vreemde hoek, maar dat zorgt er juist voor dat hij niet te diep in je gaat. Niettemin wordt wel de gevoelige bovenkant van je vagina gestimuleerd. Het gaat als volgt; hij ligt op zijn rug op bed en jij gaat bovenop hem liggen, laat hem van achter (vaginaal) bij je naar binnen gaan. Pluspunt van dit standje is dat hij makkelijk bij je clitoris kan komen om je hier te stimuleren.

 

#2 De staande ovatie

Ja je leest het goed, in staande positie. Het vergt wat uithoudingsvermogen, maar het voordeel van staande sex met een groot geschapen man is dat het voor hem onmogelijk is om je heel diep te penetreren. Je voert hem zo uit: Je lover staat tegen een muur, jij slaat je armen om zijn nek en lift een been op die je om zijn middel slaat. Hij pakt je bij je heupen beet en dringt bij je naar binnen. Hij kan dus in deze positie nooit te ver gaan, wat het voor jou een stuk prettiger maakt.

 

#3 De sexy kleermakerszit

Bij dit sexstandje ben jij in control, jij bepaalt namelijk het tempo. Laat hem in kleermakerszit op het bed zitten, kruip bovenop hem met je knieën gebogen op het bed. Hij houdt zijn heupen wat hoger, zodat hij jouw billen goed kan ondersteunen en niet te diep gaat. Hoe snel hij stoot is aan jou, probeer wat langzamer te gaan en wieg van voor naar achter. De sexy kleermakerszit is ook perfect als je zin hebt in een lekkere zoensessie met je lover.

 

#4 In V-vorm

Voordat je in positie komt, is het handig om eerst even je huis door te zoeken naar iets wat laag genoeg is en je op kunt zitten. Je hebt bij dit sexstandje namelijk een tafeltje, een poef of een stapel kussens nodig die niet hoger reiken dan zijn heupen.

Heb je iets gevonden? Mooi, dan kun je beginnen. Hij gaat op zijn knieën voor je zitten, jij leunt met je billen op het tafeltje en strekt je benen voor je uit in een V-vorm. Vervolgens komt hij naar je toe en brengt zijn lul bij je naar binnen. Omdat hij van beneden af in je komt, kan de penetratie nooit heel diep gaan. Ideaal dus als hij een grote penis heeft, zo kun je heerlijk van hem genieten maar dan wel met mate.

 

Heb jij weleens het bed gedeeld met een man die goed bedeeld was? En wil je je ervaring (anoniem) delen? Stuur ons dan een mail via redactie@lottelust.nl met als onderwerp: ‘Grote stronk’

 

Bron: Cosmopolitan.com
Beeld: Pinterest

Meer over de penis:

Wijsheden over pijpen die elke vrouw moet weten

Penis vergroten met behulp van een injectie

Waarom een kleine piemel geen probleem hoeft te zijn

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy