K(L)ETSPODCAST #28 – Eerste keer seks

door Esther

Wekelijks uploaden we een nieuwe aflevering van DE K(L)ETSPODCAST op Spotify en Soundcloud. Elke woensdagochtend staat de aflevering voor je klaar. Luister mee terwijl je naar je werk rijdt, tijdens het hardlopen of na negen uur als je, net op tijd voor de avondklok, een avondje op de bank zit.

Eerste keer seks

Deze week kletst Es met Radio DJ Thijs over de eerste keer seks, relaties en monogamie. En daar valt nogal wat over te bespreken! Hoe oud was jij toen je voor het eerst seks had? Voelde je druk om het juist wel of niet te doen en hoe reageerden je vrienden er toen op? Deze vragen en een hoop andere heerlijke anekdotes komen aan bod. Luister lekker mee en deel je ervaringen!

Luister mee

DE K(L)ETSPODCAST is te beluisteren via Spotify en Soundcloud. De afgelopen weken kletste Es met verschillende kletspartners over allerlei spannende onderwerpen zoals porno kijken, trio’s en vreemdgaan. Volg DE K(L)ETSPODCAST op Insta om op de hoogte te blijven én mee te kletsen.

Heb je een leuke anekdote, een vraag, feedback, een goed idee voor een klets onderwerp of wil jij volgende keer Truth or Drink spelen met Es: schroom niet om een DMetje te sturen.

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy