Onderzoek: dit is het meest gehate standje ooit

door Lotte

Iedereen heeft zo zijn eigen favoriete posities. Van good old missionaris tot de drilboor, het kan allemaal. Maar er blijkt dat er één sex standje is die zowel vrouwen als mannen afgrijselijk vinden. En als je ‘m ziet, begrijp je gelijk waarom.

Een Britse website deed een onderzoek naar de favoriete en meest gehate sexstandjes, zo schrijft Women’s Health. Zo’n 1.000 mensen uit Engeland en Europa deelden hun mening. Zowel de mannen als de vrouwen hadden één standje in gedachten waar ze het meest tegenop zien: het standje ‘staand 69’. Ja-ha, dat bestaat! Wees maar blij als je er nooit van gehoord hebt, want vooral als vrouw is het afzien. Standing 69 ziet er zo uit:

Bijna 60 procent van de vrouwen en 43 procent van de mannen noemden staand 69 het minst comfortabele sexstandje dat er bestaat. Zoals je hierboven ziet, snappen wij gelijk waarom.

Anale sex

De runner-up van het meest gehate standje was anaal. De meningen waren hierover waren nogal verdeeld. Bijna 55 procent van de vrouwen tegenover 30 procent van de mannen vonden anale sex de minst aangename positie in bed. Ook waren de mannen fan van oraal en staande sex (behalve 69, dus). Vrouwen daarentegen zetten missionaris bovenaan hun favorietenlijstje, gevolgd door cowgirl en spoonen.

Deze standjes zijn wel leuk:

3 hartstochtelijke sexstandjes om het vuur weer aan te wakkeren

Shocking! Dit is het gevaarlijkste sexstandje

Must try voor dit weekend: Vigoureuze sexstandjes

Bron: Women’s Health / Beeld: Tumblr, Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy