Alles over het bezoeken van een seksfeest: hoe, wat en waarom?

door Gina

Het leven draait om nieuwe dingen proberen, en laat een seksfeest een goed voorbeeld zijn om wat spanning en avontuur te brengen in je sekslife. Wij vertellen je alles wat je wilt weten over deze hete party’s!

Wat is een seksfeest?

Een seksfeest is een event waar mensen komen om met elkaar seks hebben, vaak in het zicht van de andere aanwezigen. Het is een manier voor mensen om hun seksualiteit te verkennen, mensen met soortgelijke kinks en fetisjen te ontmoeten of om met hun huidige partner te experimenteren op seksgebied.

Maar wat kan je van zo’n feest verwachten? Het lijkt qua setting eigenlijk heel erg op een normaal nachtclubfeest, alleen zijn er bij seksfeesten speciale ruimtes opgericht – ook wel playrooms – waar mensen seks kunnen hebben. Hoe lang een feest duurt verschilt: zo zijn er feestjes die één nacht duren, een heel weekend of zelfs één of twee weken.

De regels van een seksfeest

Bij een seksfeest is het niet zo dat je vrij bent om met iedereen seks te hebben. Je kunt zelfs verbannen worden wanneer je iemand aanraakt zonder toestemming. Uiteraard zijn er nog meer regels waar je rekening mee moet houden vóór je bezoek. Vaak staan deze vermeld op de website van de organisatie die je gaat bezoeken.

Er zijn wel een aantal algemene regels die gelden voor de meeste seksfeesten.
Zo worden er in veel clubs alleen koppels en alleenstaande vrouwen geaccepteerd, maar geen alleenstaande mannen. Dit betekent niet dat single mannen helemaal niet naar binnen kunnen komen – als zij een vrouwelijke vriendin meenemen mag het vaak wél.

Veel clubs hebben ook strenge regels rondom alcohol. Dronkenschap is een no go omdat dit voor ongemakkelijke situaties kan zorgen en kan leiden dat iemand dingen doet die hij/zij nuchter niet zo snel zou doen. Indrinken kun je dus vergeten…

Tot slot hebben veel seksfeesten een dresscode, zoals bijvoorbeeld leren kleding of themakostuums. Mocht hier geen sprake van zijn dan is het wel zo netjes om niet in je joggingbroek aan te komen. Denk dan aan een sexy partyoutfit (een slipdress bijvoorbeeld) met mooie lingerie eronder!

Wat zijn de voordelen van een seksfeest?

Bij een erotisch feest is het niet verplicht om seks te hebben. Veel mensen gaan heen uit nieuwsgierigheid of om te kijken naar de vrijpartijen van anderen. Mocht je hier wel voor gaan, dan is een seksfeest de ideale manier om nieuwe en opwindende ervaringen op te doen. Je kunt als stel heen gaan om je relatie op te fleuren of als single meemaken hoe het is om met meerder partners in één setting seks te hebben.

Hoe vind je een seksfeest?

Een seksfeest in je buurt is meestal online te vinden door te zoeken naar je stad/dorp en naar ‘swinger’ of ‘adult’ party’s/feesten. Mocht er niks in je buurt zijn, dan kan je ook online community’s joinen gericht op seksfeesten.
Bedenk ook van te voren naar welk soort feest je wilt gaan. Er zijn namelijk veel verschillende soorten seksfeesten. Denk aan exclusieve lingerie party’s of BDSM evenementen. En vergeet vooral niet te genieten!

Meer over seks in het openbaar:

Buitenseks? Dit is waar je rekening mee moet houden

Seks op een festival: zo wordt het onvergetelijk

Bloemetjes buiten zetten: 5 spannende outdoor seksplekken

Beeld: Unsplash

Beeld: Unsplash

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy