Onderzoek: Wanneer laat je een scheetje bij je vriend?

door Lotte

Weet je nog wanneer je voor het eerst een scheetje liet bij je lover? Was het ongelofelijk awkward, juist mega hilarisch of gaf je direct de hond de schuld?

Voor veel stelletjes is de eerste keer wanneer ze ‘er een laten vliegen’ in het bijzijn van de ander een van de hoogtepunten van een relatie. Net als de eerste keer sex, de eerste vakantie, de eerste ruzie et cetera. Dat klinkt misschien vreemd, maar als je er over nadenkt is het volkomen begrijpbaar. Het is een teken van een serieuze, steady relatie. Je bent over de periode waarin je je flaws zo veel mogelijk probeert te verbergen voor de ander. Het betekent dat je jezelf kan zijn bij elkaar en geen schaamte hoeft te kennen voor totaal normale lichaamsfuncties. Voor je het weet duik je even onder de dekens als de ander er eentje heeft gelaten, doe je een groter boodschap met de wc-deur wagenwijd open en scheer je elkaars schaamhaar. Je kent het wel.

Wanneer het eerste scheetje laten?

Het ‘eerste scheetje laten’ is onontkoombaar in een relatie. De mensen van entertainmentwebsite MIC vroegen zich af hoelang de meeste koppels wachten tot het eerste windje. Het bleek uit hun onderzoek dat de meesten (29 procent) twee tot zes maanden wachten om de ‘fart barriere’ te breken. Ze vermelden erbij dat de relatie op dit punt serieus was. Een kwart wacht zes tot 12 maanden, gevolgd door 22 procent die na een paar weken de kanonnen al loslaat.

Dus ladies, voel je je goed bij je vriend? Laat ze maar vliegen!

scheetje laten relatie

Beeld: Giphy

 

Volg je LotteLust al op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+?

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy