Bezoekje aan de buurman na het sporten I

door Esther

Als ik een foto post op mijn Insta story waar ik mijn sportoutfit aan heb, reageert Joris altijd. Volgens Joris is een sportlegging één van de meest sexy outfits die een vrouw kan dragen. Hij heeft het al vaak genoeg gezegd, maar op de een of andere manier kan hij er niet over ophouden. Toevallig woont Joris om de hoek van mijn sportschool, dus heeft hij meermaals gevraagd of ik niet eens na het trainen langs wilde komen. Als ik heel eerlijk ben, was ik nooit echt fan van het idee gezien ik niet graag ongedoucht en in zweterige sportkleding bij iemand op bezoek ga.

Als ik op een woensdagavond ongepland weer eens een glas wijn te veel op heb, app ik Joris om te kijken of ik misschien langs kan komen. “Laten we morgenavond doen!” stuurt hij terug. In eerste instantie valt het me tegen dat ik niet direct wat te doen heb, maar toch vind ik het leuk om weer eens een afspraakje met Joris op de planning te hebben.

De volgende ochtend vraag ik mijn bestie Anne om advies: “Ik heb me voor vanavond ingeschreven voor een training én Joris heeft laten weten dat hij niks te doen heeft.” Anne luistert aandachtig en knikt terwijl ik mijn dilemma aan haar voor leg.

“Hij wil heel graag dat ik een keer in sportkleding langskom. Zal ik dan laten weten dat ik na m’n training bij hem aanbel óf zal ik hem verrassen door onaangekondigd op de stoep te staan?” Nog voor Anne me advies kan geven, zie ik een berichtje van Joris binnenkomen.

Doe lekker je sportbroekje aan vanavond, lees ik grinnikend op mijn telefoonscherm. Vlak voordat ik de deur uitga, app ik Joris nog even. “Ik ga nu de deur uit om te trainen, kom bij jou douchen als ik klaar ben,” stuur ik.

Een uur later bel ik bezweet en wel aan bij Joris. Hij doet open en bekijkt me ongegeneerd van top tot teen. “Lekker pakkie hoor, Es.” zegt hij uiteindelijk. Ik loop zijn appartement binnen en gooi mijn tas neer in de hoek. “Ik ga je eerst eens even goed bekijken, dan mag je daarna douchen,” hoor ik hem zeggen als ik voorover buig om mijn telefoon nog even in mijn tas te stoppen. Hij geeft me een kus en laat zijn handen op mijn billen rusten. “Ik zie alles door die legging,” fluistert hij. Ik merk dat ik een beetje verlegen van zijn enthousiasme wordt, maar besluit er maar gewoon van te genieten.

Zijn handen verkennen mijn lichaam terwijl we staan te zoenen naast de kapstok. “Ik vrees toch dat het niet bij kijken blijft…,” zegt hij met hese stem om me vervolgens meteen de slaapkamer in te sleuren. Hij duwt me op het bed en klautert bovenop me. Hij zoent me gretig en brengt dan zijn hoofd tussen mijn benen. Hij begint rustig met een paar kusjes op mijn legging, maar ik weet dat hij snel ongeduldig raakt dus het verbaast me niet als hij in no time mijn legging uittrekt. “Ik vind het bijna zonde om zo’n lekker broekje uit te trekken,” zucht hij

Heel even schiet het door mijn hoofd dat ik hier ongedoucht lig, maar als ik merk dat het Joris niks uit lijkt te maken, ontspan ik me. Ik voel zijn tong beheerst langs mijn clit gaan en sluit mijn ogen. Joris lijkt precies te weten wanneer hij net iets meer, net iets sneller en net iets harder moet likken want zijn opbouw is fenomenaal. Ik geniet met volle teugen van zijn tong op mijn clit en voel uiteindelijk ook zijn vingers bij me naar binnen glijden. Heel even open ik mijn ogen, maar al snel knijp ik ze dicht als ik voel hoe een intens orgasme mijn lichaam bekruipt. Mijn spieren spannen krampachtig samen terwijl ik de lakens vastgrijp en schokkend klaarkom.

Joris komt met een grijns op zijn snoet naar boven en kust me. “Lekker?” vraagt hij. “Uh-huh,” antwoord ik bij wijze van bevestiging.

“Haal mijn pik eens uit mijn broek,” zegt Joris dan. Ik doe wat hij vraagt en schuif voorzichtig zijn joggingbroek naar beneden. Zijn grote, stijve lul lijkt er bijna uit te springen. “Breng ‘m maar naar je kutje. Ik wil je voelen,” zegt Joris en kreunt zacht als ik zijn pik langs mijn natte kutje laat glijden. Hij is keihard en behoorlijk groot geschapen maar omdat ik zo geil ben, glipt hij moeiteloos naar binnen.

Hij stoot zachtjes terwijl we elkaar aankijken. Als hij begint te versnellen, sluit ik mijn ogen weer om me te concentreren op het heerlijke gevoel. Heel even pauzeert hij en komt rechtop zitten. Hij pakt mijn benen en manoeuvreert ze behendig over zijn schouder. Als hij weer voorover buigt, voel ik zijn lul heel diep in me. “Te diep?” vraagt hij. Ik schud mijn hoofd. Hij zoent me terwijl hij met beleid zijn heupen op en neer beweegt. Hij komt iets omhoog waardoor we elkaar weer even aankijken vlak voordat hij sneller begint te stoten. Ik kreun bij elke stoot en geef me helemaal over aan mijn genot. Als ik Joris steeds harder hoor kreunen, weet ik dat hij bijna klaarkomt en span ik mijn bekkenbodemspieren aan. Ik voel zijn lul in me pulseren als hij zijn hoogtepunt bereikt. Voldaan ploft hij naast me neer.

“Heb je honger?” vraagt hij terwijl ik nog middenin de seks zit met mijn gedachten.

“Eh, ja…” antwoord ik ietwat verward. “O sorry, jij ligt nog lekker bij te komen,” zegt Joris dan en trekt me naar zich toe. “Ik moet ook gewoon even lekker rustig aan doen.” voegt hij eraan toe. Hij slaat een arm om me heen terwijl ik op adem kom.

“Oké,” zegt hij na een paar minuten rust. “Ik heb een goed plan. We bestellen sushi, jij gaat douchen, we eten en daarna neuken we nog een keer zo ontzettend lekker als net.” Ik moet lachen om zijn lieve voorstel en stem in.

“Strak plan,” zeg ik en loop naar de badkamer om eindelijk te douchen na mijn training.

Beeld: Pinterest

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy