Gestoord door de puppy

door Esther

Joris, die jullie wellicht nog kennen van Niet chique, maar wel lekker, is nog altijd een semi-vaste scharrel van me. Ik weet eigenlijk nauwelijks iets over hem maar dat bevalt me prima. Wat ik wel weet is dat hij om de hoek woont, single is, een schattig hondje heeft en goed is in bed. We zien elkaar niet heel erg vaak maar als ik hem app dat ik wel zin heb om langs te komen, zorgt hij er altijd voor dat hij thuis is. Zo ook laatst.

Op een zondagmiddag zat ik met vriendinnen in de Ebeling om voetbal te kijken. Helaas speelt Ajax de laatste tijd niet zo denderend dus werden er tijdens de wedstrijd al de nodige wijntjes besteld. Na negentig minuten ergernis, blijven we nog even hangen om te babbelen over iets anders. Stages in het buitenland, gefaalde tinderdates en brutale jongens die je DM in sliden; het komt allemaal weer aan bod. Ondanks dat het altijd gezellig is met m’n moppies merk ik dat ik een beetje afgeleid ben. Misschien komt het omdat de wijn er bij mij wat meer in lijkt te hakken dan bij de rest maar ik heb ineens heel weinig zin om braaf naar huis te gaan.

Ik peil bij mijn vriendinnen of ze wellicht nog uit willen vanavond, maar dat idee wordt snel afgekeurd gezien het zondag is. Mijn dames hebben op maandagochtend allemaal belangrijke dingen te doen op kantoor dus willen ze zo al op huis aan. Als ik merk dat mijn vriendinnen echt niet te porren zijn voor een beetje avontuur, schakel ik over op plan B. Snel scroll ik door mijn whatsapp lijst om te kijken wie er nog wakker is en het vast wel leuk zou vinden als ik langskom. Als ik Joris zie staan, bedenk ik me dat ik hem al een tijdje niet meer gezien heb. Heel even twijfel ik of hij nog wel geïnteresseerd zal zijn. Hij heeft al weken niks van zich laten horen dus het zou zomaar kunnen dat hij iemand tegen het lijf gelopen is met wie het serieus begint te worden. Toch waag ik met mijn aangeschoten smoel de gok en stuur hem een berichtje.

“Heeeei ben je toevallig nog wakker?” typ ik hoopvol. “Ja, maar ben niet thuis.” Krijg hij terug. Ik bedenk me dat hij op zondagavond meestal bij vrienden eet en meen me te herinneren dat die etentjes wel eens plaatsvinden in Eindhoven. Als hij daadwerkelijk in Eindhoven zit, gaat het ook nog wel even duren voordat hij in Amsterdam is. Gezien ik geen zin heb om nog uren op hem te wachten, stuur ik snel een berichtje terug en scroll weer verder door mijn contacten.

Mijn vriendinnen besluiten dat het tijd is om de tram naar huis te pakken dus rekenen we af en lopen met z’n drietjes richting het Leidseplein. We geven elkaar een dikke knuffel voor we ieder naar onze eigen halte lopen. Ik draai me nog een keer om, zwaai nog even en pak dan mijn telefoon. Tegen mijn verwachtingen in heeft Joris me toch nog een berichtje gestuurd. “Nu heb ik zin schatje,” lees ik. “Waar hang je uit, misschien kan ik hier wel wegkomen.” Ik stap de tram in met een tevreden grijns om mijn mond en antwoord Joris dat ik onderweg naar huis ben en over een uur nog wel wakker ben. “Top,” stuurt hij terug. “Ik app je zo.”

Twintig minuten later loop ik mijn appartementje binnen en popt er alweer een berichtje van Joris op. “Ben thuis, alleen even snel douchen en dan kan je komen.” Ik antwoord hem dat ik ook nog even onder de douche spring en waarschuw hem alvast dat we extra goed moeten opletten met het condoom gezien ik de dag ervoor mijn pil vergeten ben.

Een half uurtje later wandel ik in lingerie en een lange jas naar Joris. Ik voel de koude wind langs mijn benen gaan. Kousen zijn toch wat minder warm dan ik gehoopt had maar gelukkig sta ik vijf minuutjes later alweer voor de deur bij mijn scharrel. Ik bel aan en duw de deur open als ik de zoemer hoor. Ik stap het appartement binnen en zijn hondje springt direct tegen mijn benen op. Joris geeft me onhandig een kus terwijl hij de vrolijke pup probeert te kalmeren. Als ik door mijn benen zak om het hondje even te aaien, krabt ze een gat in mijn kous en besluit Joris dat het mooi geweest is. Hij gooit een balletje door de grote woonkamer om de puppy af te leiden en sleurt mij vlug de slaapkamer in.

Als hij op het bed neerploft, ga ik voor hem staan. Ik knoop mijn jas los, laat ‘m langzaam van mijn schouders afglijden en kijk Joris aan als mijn jas op de grond valt. Zijn ogen worden groot op het moment dat hij mij in de sexy zwarte lingerie ziet. “Fuck Es…” is het enige wat hij zegt terwijl hij zijn ogen over mijn benen laat glijden. Ik geniet ervan zo bewonderd te worden en draai nog een rondje voor hem zodat hij ook mijn billen even goed kan bekijken. Ik plof naast hem neer op bed en hij begint zachtjes mijn benen te strelen. “Je ziet er zo geil uit schatje,” zegt hij. “Ik heb moeite me in te houden maar ik ga m’n best doen voor je.” Ik glimlach tevreden en bijt zachtjes op mijn lip terwijl ik hem aankijk en me omdraai zodat ik op mijn buik lig.

Joris weet wat ik wil en begint met zijn grote, sterke handen mijn schouders te masseren. Ik laat een diepe zucht ontsnappen en geniet van dit heerlijke ontspannen momentje. Zoals meestal kan hij zich ongeveer een kleine tien minuten concentreren voordat zijn handen en zijn gedachten afdwalen naar mijn billen. Ik laat hem even zijn gang gaan om me vervolgens weer om te draaien. Wederom begrijpt hij zonder dat ik iets hoef te zeggen precies wat ik wil en duikt hij tussen mijn benen. Zijn tong kietelt mijn clit en ik kreun zacht om te laten merken dat hij goed bezig is. Door de wijn en de massage ben ik compleet relaxed en kan ik optimaal genieten van zijn befkunsten. Als ik bijna mijn hoogtepunt bereik, merk ik ineens dat ik onbewust mijn heupen mee beweeg. Heel even schrik ik van mijn eigen gretigheid maar geef me dan volledig over aan het moment en voel hoe mijn orgasme langzaam mijn hele lichaam opwarmt.

Ik weet hoe geil Joris het vindt om mij te zien klaarkomen dus ben ik niet verbaasd als hij direct een condoom om doet en bij me naar binnen komt. “Schat,” zegt hij kreunend “Ik ben veel te geil om het lang vol te houden.” Zijn stoten versnellen en ik geniet van het gevoel van zijn grote lul in me. Vrij snel komt hij klaar maar bij Joris vind ik dat nooit een probleem gezien hij er altijd voor zorgt dat ik eerst klaarkom én ik weet dat hij het tijdens de tweede ronde een stuk langer volhoudt.

Hij loopt naar de badkamer om het condoom af te doen en voor we er erg in hebben is zijn lieve hondje alweer naar binnen geglipt. Als Joris terugkomt, pakt hij de pup op en zet haar naast me op bed. “Op zondag mag ze altijd op bed.” legt hij uit. Ik kruip snel onder de dekens zodat ik geen honden nagels op mijn naakte lijf hoef te voelen en begin haar dan te aaien. Als ware dierenvriend vind ik het altijd leuk om met de hond te spelen, maar ik merk dat Joris alweer een tikkeltje ongeduldig begint te worden.

Ineens kruipt Joris over mij en zijn kleine hondje heen en gaat hij achter me liggen. Zijn hand kriebelt mijn rug, streelt mijn kont en belandt uiteindelijk tussen mijn benen. Ik ben nog nat van de vorige ronde en voel hoe zijn vingers heel voorzichtig met mijn clitje spelen. Ik kreun zachtjes maar kan me niet focussen op mijn eigen genot door de puppy die me verward aan zit te kijken. Egoïstisch als ik ben, trek ik de dekens over het hondje heen zodat ik haar niet meer hoef te zien maar als ik haar hoor piepen, bevrijd ik haar weer snel.

Joris lijkt zich niks aan te trekken van zijn lievelingetje die mij zo loopt af te leiden dus besluit ik dat er maar één ding op zit. Ik doe mijn ogen dicht en kreun extra hard zodat ik geen honden geluidjes meer hoor. “Kan je even die condoom aangeven?” hijgt Joris in mijn hoor. Ik open heel even mijn ogen en reik met één hand over de puppy naar het nachtkastje. Snel sluit ik mijn ogen weer en hoor hoe Joris de verpakking open scheurt. Als ik zijn harde lul bij me naar binnen voel dringen, kan ik toch weer volop genieten. dit keer is hij een stuk minder ongeduldig en neemt hij de tijd om me langzaam te neuken. Ik krom mijn rug van genot maar krijs het dan plotseling uit.

Geschrokken vraagt Joris of hij iets fout deed. Lachend stel ik hem gerust. “Jij deed niks fout maar ik denk dat je pup jaloers werd want die gaf me net een flinke lebber in mijn gezicht!”

Beeld: Unsplash

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy