Niet chique, maar wel lekker

door Esther

Wat ik nu ga vertellen zal voor velen wellicht lastig te geloven zijn…

Ik ben ooit verliefd geweest.

Het begon allemaal een hele tijd geleden. Helaas zat alles ons tegen. De timing was niet juist. Gezeur en gezeik, je kent het wel. Kortom: het mocht niet zo zijn. Totdat hij iets minder dan een jaar geleden ineens weer voor mijn neus stond. Alles aan hem was precies zoals ik het me herinnerde of misschien zelfs nog iets beter. Hij keek me aan met zijn lieve oogjes en op zijn gezicht verscheen zijn onweerstaanbare lach en voor ik er erg in had waren de vlinders weer terug. Niet één of een paar kleine vlindertjes. Nee, mijn buik zat stampvol met vlinders. Zoveel vlinders dat het leek alsof ik zelf begon te zweven.

Vanaf dat moment zweefde ik een aantal maanden door het leven. We zagen elkaar continu, sliepen vaker met dan zonder elkaar en voor het eerst in mijn leven moest ik van andere mannen niks hebben. Ik wilde alleen maar bij hem zijn, aan hem denken en met hem zoenen. Tot hij weer terug moest naar zijn ‘echte leven’. De avond voor hij vertrok was hij bij me. We aten voor de laatste keer samen, hij hield me voor de laatste keer vast en lag voor de laatste keer bij me in bed.

“Zal ik wachten tot je in slaap valt?” vroeg hij. Ik keek hem aan en probeerde met alles wat ik in me had mijn tranen te bedwingen.

“Nee lieverd, dat hoeft niet,” antwoordde ik. “Of je nu gaat of straks maakt eigenlijk geen verschil, want morgenochtend word ik toch wel zonder je wakker…”

De volgende dag stuurde ik hem een bericht dat ik geen contact meer wilde. Ik verwijderde zijn nummer en ontvolgde hem op alle social media die ik maar kon bedenken. Als hij niet bij me kan zijn, wil ik daar liever niet elke dag aan herinnerd worden. Ik probeerde me te focussen op alles wat ik wel had: lieve vriendinnen om me heen, een vakantie in het vooruitzicht, een verjaardagsfeestje op de planning, een heerlijk appartement en een prima baantje. Ik liet mezelf inzien dat ik de komende tijd iets minder gelukkig zou zijn maar nog steeds een heel fijn leventje had. En zo werd langzaamaan het gemis minder en mijn geluk weer groter.

Vriendinnen vroegen me steeds vaker of ik alweer met een nieuwe vent het bed in was gedoken en elke keer weer moest ik ze teleurstellen. Ik had er simpelweg nog geen behoefte aan. Gelukkig verdween ook dat gevoel uiteindelijk en trommelde ik mijn vriendinnen op voor een sexoverleg.

“Dames,” zeg ik stellig. “Ik ben er klaar voor. Geile sex met een, bij voorkeur knappe man. Waar denken jullie dat ik moet beginnen?” Een aantal van mijn oude scharrels komen aanbod, maar uiteindelijk besluiten we dat het tijd is voor iets nieuws. Een nieuwe fase in mijn leven met een nieuwe vent. Tinder, Happn, The Inner Circle en Bumble worden gedownload en het swipen kan beginnen. Als de eerste matches binnenstromen, beken ik aan mijn lieve vriendinnen dat ik toch een beetje zenuwachtig ben.

“Pikvrees heet dat”, weet één van mijn meiden me te vertellen. “Eh oké, en hoe kom ik daar overheen denk je?” vraag ik een tikkeltje verward.

“Gewoon gaan met die banaan!’ antwoord mijn vriendin lachend.

De volgende dag heb ik op Tinder een gesprekje met Joris. We kletsen een beetje over cocktails, het weer en festivals. Hij is wat ouder dan ik maar komt helemaal niet ouwelijk over. Op zijn foto’s zie ik een knappe kop, hippe kleding en een heel lief hondje. Als ik doorvraag blijkt Joris, met zijn schattige puppy, bij mij om de hoek te wonen.

“Kom je anders even thee drinken en uitbrakken bij me op deze zaterdagmiddag?” stuurt Joris vervolgens. Ik lees zijn bericht en raak meteen een beetje in paniek. Ik had niet verwacht zo snel een uitnodiging te krijgen. Uiteindelijk besluit ik dat dit het moment is om… gewoon te gaan met die banaan.

Ik heb wel wat mentale en lichamelijke voorbereiding nodig. Dus bedenk ik één of ander excuusje waardoor ik er niet over een half uur al kan zijn en ga meteen aan de slag met mijn uitgebreide beauty routine. Gezien mijn poes al een tijdje niet meer door anderen gezien is, heb ik uit luiheid niet eens meer geschoren en heb ik dus wel wat extra tijd nodig. Ik spring de douche in om mijn haren te wassen, benen te scheren, de jungle rondom mijn flamoes te kappen en een paar André Hazes nummers mee te blèren in de hoop dat mijn zenuwen dan een beetje wegzakken.

Wanneer ik als een moderne assepoester mezelf van mijn brakpak naar mijn date-outfit heb getransformeerd is het tijd om te gaan. Gespannen, maar met een goed gevoel loop ik de deur uit. Ik zet mijn locatie aan zodat mijn vriendinnen kunnen volgen waar ik heen ga. Vijf minuutjes later bel ik bij Joris aan. Als hij opendoet komt zijn puppy meteen op me afgerend. Enthousiast springt ze tegen mijn blote benen op terwijl ik haar over haar zachte kopje aai. Joris kijkt toe hoe zijn hondje direct vriendschap met me sluit en laat ondertussen zijn ogen langs mijn benen gaan.

“Jeetje, had je dat al of heeft zij je net gekrabt?” vraagt hij geschrokken terwijl hij naar mijn been wijst.

Zonder dat ik het gemerkt heb, heeft de schattige puppy mijn been opgehaald. Joris pakt snel een servetje en dept voorzichtig het bloed weg. Ineens slaan bij mij de zenuwen weer toe. Ik ben nog geen vijf minuten binnen en Joris zit al aan mijn bovenbenen! Ik merk dat ik weer even begin te twijfelen. Wil ik dit wel? Gaat dit niet te snel? Is dit wel het juiste moment? Als Joris me vraagt of het geen pijn doet, schud ik mijn hoofd.

“Gelukkig maar”, zegt hij. “Je hebt overigens wel heel mooie, lange, zachte benen”, voegt hij eraan toe met een grote glimlach om zijn smoel. Ik giechel verlegen en stel dan voor om even op de bank te gaan zitten.

Als hij vraagt of ik iets wil drinken, zeg ik snel dat ik wel thee zou lusten. Thee duurt even om te maken, het moet afkoelen voordat je er een slok van kan nemen en lijkt me daarom een ideaal middel om even tijd te rekken. Terwijl we zitten te babbelen, kom ik weer tot rust en als Joris voorzichtig zijn hand op mijn been legt, geniet ik er uiteindelijk toch van. Ik zet mijn lege theekop neer en begin voorzichtig zijn arm en been een beetje te kriebelen. Hij leunt voorover en onze lippen vinden elkaar. De eerste aanraking is een tikkeltje onwennig maar na een halve seconde weet ik me erover heen te zetten. In plaats van het eng of raar te vinden, geniet ik van de spanning die de nieuwigheid met zich meebrengt en ga bovenop Joris zitten. We zoenen terwijl onze handen elkaars lichamen verkennen tot hij me van zich afduwt en me languit op de bank legt.

“Ga maar even lekker liggen”, zegt hij met hese stem. In één ruk trekt hij mijn rokje en string uit en gooit achter zich neer. Hij kust me op mijn mond en dwaalt dan langzaam af. Hij plaagt me met zijn tong in mijn nek en langs mijn bovenbenen. Mijn rug kromt van genot als zijn tong zachtjes langs mijn clit glijdt. Hij lijkt van mijn reactie te genieten en dus laat ik me schaamteloos gaan. Als ik mijn hoogtepunt heb bereikt, streelt hij me met zijn handen over mijn hele lichaam terwijl ik met mijn ogen dicht lig bij te komen.

Als ik mijn ogen open en Joris aan kijk, zie ik hem glunderen van trots. “Dat vond je wel lekker hè?” vraagt hij.

“Ja,” zeg ik een tikkeltje verlegen “Ga jij nu maar eens liggen.” voeg ik er aan toe. Heel even ben ik bang dat ik het verleerd ben, maar als ik Joris hoor kreunen als ik zijn ballen kietel met het puntje van mijn tong, ebt mijn onzekerheid weg. Het duurt niet lang voordat hij zegt het al bijna niet meer vol te houden. Ik stop direct om te voorkomen dat hij klaarkomt voordat ik zijn lul in me heb kunnen voelen en kruip omhoog om hem te zoenen. Terwijl ik hem kus, pak ik een condoom uit mijn tasje.

Als ik het condoom bij hem om gedaan heb, laat ik mezelf voorzichtig op zijn keiharde pik zakken. Gezien ik bovenop zit, kan ik het ritme bepalen en kies ervoor om lekker langzaam te beginnen. Het voelt goed om na al die tijd weer sex te hebben en ik geniet van elke beweging. Joris lijkt ongeduldig te worden van mijn langzame bewegingen en grijpt me bij mijn heupen. Met zijn sterke handen beweegt hij me steeds sneller op en neer. Ik zet mijn nagels in zijn borst en voel de harde stoten door mijn hele lichaam tot hij schokkend klaarkomt.

Voorzichtig klauter ik van Joris en de bank af en loop naar de badkamer. Ik kijk mezelf aan in de spiegel en lach content. Ik plas, spoel me van onder af met koud water en verklaar mezelf genezen van de pikvrees. Tevreden loop ik de badkamer weer uit en zoek mijn spullen bij elkaar. Eenmaal aangekleed ga ik nog even zitten om de puppy te aaien en zeg dan dat ik weer naar huis ga. Ik geef Joris vluchtig een kus en maak aanstalten om de deur uit te gaan. Als ik me omdraai, grijpt Joris me plotseling weer bij mijn heupen. “Ik ben nog geil, schat.” fluistert hij in mijn oor terwijl zijn hand onder mijn rokje glipt. Zijn vingers doen me kreunen. Joris trekt mijn rokje omhoog en ik buig voorover. Ik hoor hoe hij zijn broek open knoopt en voel dat hij mijn string aan de kant schuift.

Als ik zijn harde lul bij me naar binnen voel glijden, grijp ik me vast aan de deurklink. Hij neukt me hard en ik geniet ervan om zo begeerd te worden. Terwijl hij harder en harder stoot, word ik geiler en geiler. Joris trekt me aan mijn haar en ik doe geen moeite om stil te zijn. Ik voel hoe hij in me klaarkomt en zijn handen me voorzichtig loslaten. Als ik me omdraai, kijk ik Joris aan. Hij kijkt alsof ik hem net betrapt heb.

“Dat was wel erg ordinair, vind je niet?“ zegt hij terwijl hij op adem komt.

“Eddie zegt altijd: niet chique, maar wel lekker”, zeg ik lachend.

“Dat is nou precies hoe ik jou zou omschrijven, mop”, antwoordt hij en geeft me een tik op mijn kont.

Beeld: Tumblr

2 reacties

Michael 24 oktober 2019 - 14:08

ooooef
Wat een heerlijk speels avontuur
Een waar lees genot !

Beantwoord
Michael 24 oktober 2019 - 14:09

oeeefff
Wat een heerlijk avontuur om te lezen
ik geloof dat mijn vorige reactie niet aan kwam dus vandaar een kleine herhaling
Top verhaal vond het leuk om te lezen ,

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy