Zie wie je heeft geliked op Tinder met deze nieuwe functie

door Julia

De bekendste datingapp Tinder heeft een nieuwe functie toegevoegd. Hiermee je kunt zien wie naar rechts heeft geswiped op jouw profiel.

 

De feature genaamd, Likes You is een extra functie die je krijgt als je Tinder Gold aangeschaft. Ja je leest het goed, dit is een betaalde uitbreiding van de app.

 

Sneller een match

Je moet er dan weliswaar voor betalen, maar daar staat zeker wel iets tegenover. Het idee achter deze extra functie is namelijk dat je stopt met constant maar te swipen en sneller je ideale match vindt. En als we eerlijk zijn, als je de liefde online wilt vinden via een datingwebsite staat er altijd wel een kleine vergoeding tegenover.

 

Tinder Gold

‘Likes You’ is onderdeel van Tinder Gold, een speciaal lidmaatschap voor Tinder-gebruikers met verschillende features. Zo geeft het je dagelijks vijf Super Likes, maandelijks een boost, onbeperkte likes en een paspoort waarmee je je locatie kunt veranderen. Ennn… niet geheel onbelangrijk, de rewind functie, die vorig jaar werd geïntroduceerd met Tinder Plus, zit er ook op. Hiermee kun je profielen die je per ongeluk (te snel) hebt afgewezen, oftewel naar links hebt geswiped, weer terughalen.

 

Gouden hartje

Volgens website Mashable staan de likes die je hebt gekregen, van profielen die jij dus nog niet hebt geliked, op hetzelfde scherm als waar je matches staan. Vervolgens heb je de keuze om de profielen te liken, zodat het resulteert in een match, te negeren of meer te lezen over de persoon van wie het profiel is. Als je door de profielen scrolt, en je komt langs een profiel van iemand die jou al heeft geliked verschijnt er een gouden hartje. Maar deze extra functie betekent niet dat je ook met iedereen kunt praten die jou profiel naar rechts heeft geswiped; er moet eerst een match zijn voordat je een gesprek aan kunt gaan.

 

Testing

Hoeveel de service gaat kosten, is nog niet bekend. Tinder is nog bezig met het testen van verschillende prijzen. De update wordt op dit moment eerst getest in Argentinië, Australië, Canada en Mexico. Helaas moeten wij in Nederland dus nog even wachten tot Tinder Gold beschikbaar is.

Maak jij gebruik van datingapps? En zou je Tinder Gold aanschaffen voor de functie Likes You? Laat het ons weten in de comments!

 

Bron: Mashable
Beeld: Tumblr

 

Meer over dating(apps):

Nieuw: Datingapp doet background check

De beste openingszin op datingapps is…

Het minst populaire date-eten is

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy