By 

Dit is dé reden waarom mannen een lange relatie beëindigen


 Zeker als je al jaren samen bent met je vriend en hij besluit om alleen verder te gaan, mag je wel verwachten dat hij hier eerlijk over is. Maar helaas werkt het niet altijd zo, en kom je er nooit achter waarom hij de relatie heeft beëindigd. Wat de reden dan is voor mannen om te stoppen met hun lange relatie? Dat lees je hier.

 

Superdrug Online Doctor deed onderzoek naar de belangrijkste reden waarom mensen hun relatie beëindigen. Het experiment werd uitgevoerd onder 1500 mannen en vrouwen, afkomstig uit Amerika en Europa.

 

Datenight vs. orale sex

Zowel de mannen als de vrouwen geven aan dat zij klaar zijn met hun relatie, als ze vinden dat hun partner niet meer bij hen past. Geen aanvulling meer voor ze is. Vrij logisch lijkt ons. En waar vrouwen datenights essentieel vinden voor het behouden van de relatie, zien mannen fellatio als een must. Als een vrouw weigert om haar vriend oraal te bevredigen, is dit voor 8 procent van de mannen reden genoeg om de relatie te beëindigen. Niet alleen het krijgen van orale sex, ook het geven ervan vinden mannen van belang. Zo laat bijna vier procent weten dat zij de relatie willen afkappen als ze hun vriendin niet mogen likken down there. Ook een laag libido, is voor veel mannen een reden om niet verder te willen gaan.

Voordat we meteen de conclusie trekken dat mannen vooral voor de sex in een relatie blijven, lees eerst even het volgende. Op de vraag wat uiteindelijk belangrijker is: sex of liefde, antwoordt bijna 84 procent liefde.

 

Grootste afknapper

Maar cunnilingus en fellatio blijken wel een big deal te zijn, ook voor mensen die geen lange relatie hebben en aan het daten zijn. Twintig procent van de mannen en vijftien procent van de vrouwen, geeft aan dat het afwijzen van orale sex (vanwege geloofsovertuiging of om persoonlijke redenen) een dealbreaker is. Oftewel de grootste reden om niet met iemand te daten. Is full on sex dan niet van belang? Zeker wel, zowel mannen (42.3%) als vrouwen (48,3%) duiken het liefst een paar keer per week tussen de lakens. Ieder dag sex is het ideaalbeeld voor 28 procent van de mannen, voor vrouwen is dit een stuk minder namelijk 16.8 procent.

 

Hoewel sex dus très important is, kunnen we gelukkig concluderen dat dit niet cruciaal is in een relatie. Volgens de deelnemers aan het onderzoek, is liefde nog altijd het belangrijkst. Ahhh!

 

Bron: Superdrug Online Doctor
Beeld: Pinterest

 

Meer over relaties en dealbreakers:

Dit zorgt ervoor dat jullie relatie standhoudt

Afknappers in bed volgens 8 mannen

Ben jij te plakkerig in je relatie?

  • 11 August 2017
  • 1
Julia
About me

Julia is een nieuwsgierige journaliste die alles uitzoekt wat wij vrouwen willen weten op het gebied van sex en body. Ze deelt graag de laatste sexnieuwtjes, de beste verleidingstacktieken en haar persoonlijke ervaringen met je.

YOU MIGHT ALSO LIKE

seksrelatie regels (1)
Een seksrelatie: hoe werkt dat?
February 19, 2018
nooit orgasme faken
Waarom je never nooit moet faken
February 12, 2018
wijsheden liefde
15 wijsheden over de liefde die elke vrouw moet weten
February 09, 2018
lange relatie seksuele spanning
Lange relatie? Met deze 5 tips vergroot je de seksuele spanning
February 05, 2018
eerste date
De Eerste Date #6: ‘Het was zo gezellig dat we de tijd vergaten’
January 26, 2018
valentijnsdag ideeën dingen om te doen
Valentijnsdag ideeën: 26 dingen om te doen met je geliefde
January 23, 2018
de eerste date 5
De Eerste Date #5: “Hij was zelfs knapper in het echt!”
January 19, 2018
bedrogen voordeel
Ben je ooit bedrogen? Daar zit blijkbaar een voordeel aan…
January 15, 2018
eerste date
De Eerste Date #4: “Vanaf de eerste blik waren de zenuwen weg!”
January 12, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *