Sexy verhaal: De huidige liefde van mijn leven (+Podcast)

door Esther

Ik vind hem leuker dan ik eigenlijk wil toegeven. Rick, zoals de huidige liefde van mijn leven heet, is lang en breed, hondsbrutaal, stronteigenwijs en diep van binnen gewoon een ontzettende lieverd. We kenden elkaar al wat langer, en afgelopen koningsdag kusten we eindelijk voor het eerst. Althans, dat is mijn kant van het verhaal. Hij zegt dat hij het zich niet meer kan herinneren.

Inmiddels weet hij gelukkig wel wat beter wie ik ben. We zijn nu twee keer op date geweest, en hebben twee keer seks gehad. De dates waren ongelofelijk leuk, maar de seks liet nog wat te wensen over. Waarom precies, kon ik zelf ook niet helemaal verklaren, maar ik voelde me steeds net niet op mijn gemak zodra de kleren uitgingen. Ook hij leek zenuwachtig en daar werd ik dan weer awkward van en zo ging het dus als snel van kwaad tot erger.

Zonder al te veel details te delen, besprak ik de kwestie met mijn vriendinnen. “Moet ik dit wel willen? Er zijn toch zat andere gasten met wie ik wel gewoon lekker kan neuken.” zeg ik. Gelukkig gaf iedereen me hetzelfde advies. Probeer het nog eens én praat er over met hem. “Waarschijnlijk moeten jullie gewoon een beetje aan elkaar wennen op seks gebied.” Zegt een van mijn trouwe raadgevers. “Het feit dat je eindelijk een vent hebt gevonden waar je naast wil slapen, is toch veel te speciaal!” constateert een andere vriendin terecht. “Je mag hem niet laten lopen, en zeker niet om zoiets onbenulligs als een beetje zenuwen tijdens een potje seks.”

Ik geef ze gelijk en besluit dat ik er niet te veel over moet nadenken. Op de een of andere manier lukt het me om de zorgen van me af te schudden waardoor ik uiteindelijk al snel weer heel erg uitkijk naar de volgende date met Rick. “Zullen we naar Zoldering?” stelt hij voor in een appje. Ondanks dat Zoldering een geweldig restaurant is waar ik al twee keer met heel veel plezier gegeten heb, doe ik een tegenvoorstel. Om ervoor te zorgen dat we allebei lekker op ons gemak zijn, lijkt het me beter om niet in een sterrentent te zitten maar lekker taco’s te gaan eten.

Als het dan eindelijk zaterdag is, heb ik een beetje spijt dat ik pas om 8 uur gereserveerd heb. “Wil je voor de taco’s alvast cocktails met me drinken?” vraag ik Rick. Gelukkig stemt hij toe en zitten we niet veel later samen aan de bar bij een vriend van me. Ik vind het heerlijk dat ik Rick overal mee naar toe kan slepen en hij zich altijd lijkt te vermaken. Hij stelt zich netjes voor, maakt makkelijk een praatje en vindt het nooit een probleem om met mij gezien te worden.

Na de taco’s kunnen we het natuurlijk weer niet laten om nog even de stad in te duiken, en pas na drie kroegen en zeker twee keer zo veel drankjes zitten we op de fiets richting Ricks appartement. Als we samen de stad door racen, besef ik me weer hoe leuk ik hem eigenlijk vind. Sinds David heb ik her en der wel een beetje gedatet maar niemand trok echt mijn aandacht, totdat Rick ineens op mijn pad kwam. Hoe cheesy het ook klinkt, als ik met hem ben, voelt het echt een beetje alsof ik zweef.

Als we zijn appartement binnenkomen, duik ik direct even de badkamer in. Ik voel me ontspannen, een tikkeltje aangeschoten maar verre van dronken. Ik check of er geen mascara onder mijn ogen zit, maak even gebruik van het toilet en fris me op voordat ik de badkamer weer uitkom. Ik kijk Rick aan en bijt verlegen op mijn lip. “Kruip maar alvast in bed.” zegt hij. “Ik douche nog even snel.”

Als hij de douche in duikt, trek ik mijn kleding uit. Ik heb voor de gelegenheid een roze bh en bijpassend broekje aangetrokken. Vorige keer had ik zwarte lingerie aan wat er, al zeg ik het zelf, erg sexy uitzag. Toch voel ik me meer mezelf in een schattig setje met wat kleur. Ik kruip in het bed van Rick en wacht onder de dekens geduldig tot hij klaar is met douchen. Ik merk dat ik me steeds meer thuis begin te voelen bij hem, en in zijn appartement en het lijkt erop dat de zenuwen dit keer uitblijven.

Als Rick de badkamer uitkomt, kan ik het niet laten te glimlachen. Zijn blauwe ogen zijn om verliefd op te worden en lijken te fonkelen in het donker. Hij loopt op me af en klautert over me heen om aan zijn kant van het bed te gaan liggen. Onze ogen vinden elkaar in het donker en kort daarna volgen onze lippen. In feite is er niets veranderd ten opzichte van onze vorige date, maar ik voel me ineens compleet anders. Ik twijfel niet, ik pieker niet, ik denk eigenlijk nauwelijks meer na. Ik laat me geheel meeslepen in de passievolle kus en voel ondertussen Ricks handen mijn lichaam strelen.

Zachtjes duwt hij me van mijn zij op mijn rug en plant zijn grote handen naast mijn schouders. Ik kijk hem aan terwijl hij zachtjes zijn boxer over mijn roze slipje wrijft. Ik voel dat hij al redelijk opgewonden is. Als hij zijn vingers over mijn bhtje laat glijden, voel ik mijn tepels hard worden.

“Mag die uit?” vraagt hij met hese stem.

Ik knik en kom iets omhoog zodat hij de sluiting op mijn rug kan openen. Behendig trekt hij mijn bh uit en kust me. Eerst op mijn mond, dan in mijn nek en vervolgens naar beneden. Hij laat langzaam een spoor van kusjes achter op mijn buik richting mijn slipje. Hij haakt zijn duimen onder mijn onderbroekje en kijkt me aan. “Ja?” vraagt hij. Ik knik instemmend waarna hij voorzichtig mijn laatste stukje kleding uittrekt.

Met zijn tong glijdt hij plagend langs mijn bovenbenen. Ik voel een rilling door mijn lijf gaan en moet me inhouden niet direct te kreunen. Tergend langzaam likt hij steeds iets dichter bij mijn meest gevoelige plekje. Mijn lichaam lijkt onder stroom te staan als ik zijn warme tong eindelijk over mijn clit voel gaan. Ik kreun zachtjes en knijp met mijn vingers een kussen fijn. Rick lijkt precies te weten wat hij doet, want mijn kutje begint steeds natter aan te voelen. Terwijl zijn tong ritmisch over mijn clit blijft gaan, duwt hij zachtjes een vinger bij me naar binnen. Ik hoor mezelf kreunen terwijl mijn rug kromt van genot. Ik voel hoe zijn vingers langzaam in en uit me glijden terwijl zijn tong blijft focussen op mijn clit. Krampachtig knijp ik nog harder in het kussen totdat de ontlading zich meester maakt van mijn lichaam.

Zachtjes lig ik na te kreunen terwijl Rick omhoog komt. Triomfantelijk kijkt hij me aan. hij gaat naast het bed staan en trekt langzaam zijn boxer uit. Mijn ogen glijden langs zijn torso naar beneden. Ik bijt op mijn lip als ik zijn grote, stijve pik zie. Mijn lichaam hunkert naar het zijne, maar hij is vastberaden om mij nog even te teasen. Hij komt op het bed zitten en legt mijn benen op zijn schouders. Zijn harde lul laat hij over mijn natte lipjes glijden, terwijl mijn lichaam alweer begint te kronkelen.

“Ik vind het heerlijk om je te plagen Es.” fluistert hij.

Bijwijze van antwoord, kreun ik zacht.

“Is dat zo,” zegt hij. “Wil je dit?”

Ik knik terwijl ik hem met grote ogen aan kijk. Heel voorzichtig duwt hij zijn pik bij me naar binnen. Uit reflex breng ik mijn hand naar mijn mond en bijt op mijn eigen vingers. Rustig beweegt hij op en neer, en al snel merk ik dat er voor mij niet veel nodig is om tot een tweede hoogtepunt te komen. Zodra Rick iets versneld, voel ik hoe mijn lichaam aanspant. Mijn orgasme is kort en hevig. Na die intense paar secondes, open ik mijn ogen en kijk Rick aan. Ik betwijfel of hij doorheeft wat hij allemaal teweeg brengt, want hij stoot vast beraden verder. Na mijn hoogte punt lijkt elke stoot nóg lekkerder te voelen. Ik lig kreunend te genieten als Rick aankondigt dat hij bijna klaarkomt. “Mag ik in je komen?” kan hij nog net uitbrengen. “Ja.” fluister ik. Direct na mijn antwoord, verhoogd hij het ritme. Ik klampt me vast aan zijn bovenarmen en voel uiteindelijk dat hij in me klaarkomt.

Hij rolt van me af en ik sluit heel even mijn ogen. “Wow.” denk ik bij mezelf. Ik had niet durven hopen, laat staan verwachten, dat dit zou gebeuren. Ik draai mijn hoofd en kijk Rick aan. “Es,” zucht hij. “Heb ik al gezegd dat ik je een lekkerding vind?” Ik lach en kruip tevreden tegen zijn arm aan. “Ja,” antwoord ik. “Maar je mag het zo vaak zeggen als je wil.”

Wil je up to date blijven van alle voorgelezen verhalen? Abonneer dan op Spotify of Soundcloud op de Sexy Verhalen Podcast van Lottelust.

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy