Vrouw verdient geld aan Tindermatches

door Julia

Een twintigjarige vrouw uit Amerika, heeft een hele slimme manier bedacht om via haar Tindermatches geld binnen te halen.

Maggie Archer afkomstig uit Missouri is actief op Tinder, maar haar doel is om niet alleen een date te vinden maar ze wil er blijkbaar ook een slaatje uit slaan. En dat doet ze met succes.

Zie wat er gebeurt…

In haar biografie op Tinder staat de tekst: ‘Stuur me vijf dollar en zie wat er gebeurt’ daarachter staat een emoticon met grote grijns. Waar de vijf dollar voor bedoeld is zegt Maggie niet, haar Tindermatches hebben dus geen flauw idee waar ze voor betalen. Maar uit haar PayPal geschiedenis blijkt wel dat de meeste matches zo nieuwsgierig zijn, dat ze het geld toch overmaken. Archer plaatste zelf een gesprek met een van haar matches op Tinder, waarin hij vraagt naar haar verzoek. ‘Wat krijg ik als ik vijf dollar betaal?’ Waarop Maggie flirterig antwoordt: ‘Als je het stuurt kom je erachter’. Vervolgens vraagt de jongen hoe hij het geld naar haar moet opsturen en een paar minuten later is het geld overgemaakt.

Verrassing

En wat denk je dat krijgt als je vijf dollar betaald? Helemaal niks! Nada, noppes. Maggie geeft haar Tindermatches zelf niet de gelegenheid om te reageren, want ze heft meteen de match op. En aangezien je bij Tinder op geen enkele andere manier contact met elkaar kunt opnemen, is er voor de mannen ook geen mogelijkheid om Maggie nog te benaderen. Wat de twintigjarige er zelf van vindt?

‘Het is niet zo dat ik ze in de maling neem, want ik beloof ze helemaal niets. Het enige wat ik zeg is: kijk maar wat er gebeurt’. En tegen alle verwachtingen in werkt het ook nog gewoon! Als bewijs heeft ze op Twitter een screenshot geplaatst van de betalingen die ze heeft ontvangen. Aan Buzzfeed laat Maggie weten dat ze in minder dan een week van 20 mannen geld heeft gekregen. Dat is snel geld verdienen zo, 100 dollar voor een klein verzoekje op Tinder.

De reden dat Maggie haar actie openbaar heeft gemaakt is omdat ze wil dat nog meer vrouwen hiervan profiteren. Al is de kans nu waarschijnlijk vrij klein, aangezien haar tweet viral is gegaan. En even serieus, zou jij dit doen?

Bron: Buzzfeed
Beeld: Pinterest

Meer opvallend nieuws:

Accessoire vertelt wie er een oogje op je heeft

Oh so horny: de unicorn dildo

Hater: een datingapp speciaal voor haters

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy