Sexy verhaal: Samen winkelen

door Yentl

“Wat voor jurk zoeken we?” vraagt hij wanneer de autodeur dicht valt. Mijn zusje geeft haar verlovingsfeestje en er wordt mooi weer verwacht.

”Gewoon iets luchtigs en gezelligs,” antwoord ik terwijl hij de auto start. Het is warm buiten en we rijden met open ramen door de stad.

“Oké,” zegt hij dan, “je weet dat ik winkelen niet het leukst vind om te doen.” Het klopt, ik weet het. Winkelen met hem is eigenlijk geen goed plan. Ik weet niet precies waar ik naar opzoek ben en hij zal alles aanbevelen om maar zo snel mogelijk weer terug te keren richting de auto. Eenmaal geparkeerd stappen we uit en bij het zien van de drukte in de stad hoor ik hem al zuchten.

We lopen een groot warenhuis binnen. Er worden verschillende merken verkocht en we nemen de roltrap naar de eerste verdieping. Binnen no time heb ik mijn armen gevuld met verschillende zomerse jurkjes terwijl hij gehoorzaam achter me aan loopt.

Ik snel richting de pashokjes, waar ook een onwijs lange rij staat. Hij tikt me op mijn schouder en wijst naar een hoekje helemaal achter in de winkel. “Volgens mij zijn daar ook pashokjes en staat daar niemand.” Dit keer volg ik gehoorzaam. Er zijn inderdaad pashokjes, één van de twee hokjes is bezet. Het andere pashokje is leeg.

Ik schuif naar binnen terwijl hij op een stoel in de wachtruimte plaatsneemt. De eerste vier jurkjes laat ik niet eens zien, ze zitten absoluut niet naar mijn zin. Ik merk dat dit hem ongeduldig maakt. “Het wordt erg lastig om te keuren als je er nooit uitkomt.” grapt hij. Ik antwoord dat hij de volgende jurk mag zien.

“Wat heb je nu aan dan?” Hij trekt het gordijn wat open en bekijkt me van top tot teen.
“Is dit een nieuw setje?” vraagt hij met grote ogen. In mijn nieuwe donkerrode lingerie-setje kijk ik hem aan. Ik laat de vingertop van mijn wijsvinger langs het kant van mijn bh glijden en hij stapt het pashokje binnen.

Zonder iets te zeggen streelt hij langs mijn borsten en kijkt me hongerig aan.

Zijn vingers glijden langzaam via mijn buik richting mijn slipje. Daar aangekomen zet hij wat druk tegen mijn clit. Mijn ademhaling gaat in versnelling. Hij pikt dit direct op en zoent me hevig. Ik luister naar onze smakkende lippen terwijl ik zijn hand mijn slipje in begeleid. Zijn vingers glibberen door mijn natte lipjes en ik grijp naar zijn haar.

“Je bent zo nat lieverd,” fluistert hij in m’n oor. Dan duwt hij mijn kin wat omhoog, laat zijn tong via mijn nek over mijn borsten en buik naar mijn slipje gaan en trekt deze langzaam naar beneden.

“Nee, dit kan niet,” probeer ik nog, maar het is al te laat. Met geile ogen kijkt hij me aan en zegt: “dit kan wel”.

Ik voel mijn slipje langs mijn benen naar beneden glijden terwijl hij op zijn knieën gaat zitten. Hij pakt mijn been vast en legt deze over zijn schouder. Twee vingers glijden soepel naar binnen en het puntje van zijn tong dwaalt langs mijn gevoelige plekje. De spanning raast door mijn lijf, wat als iemand ons hoort!

Ik doe mijn best te ontspannen, maar net niet zoveel dat ik mijn gekreun niet meer kan onderdrukken.

Steeds heftiger en met steeds meer druk likt hij ieder plekje tussen mijn benen. Het pashokje vult zich met het geluid van zijn gesmak en zijn vingers drukken om en om tegen mijn binnenste. Ik voel mijn benen week worden en begin luid hijgen.

“Gaat alles goed daar binnen?’ Vraagt de vriendelijke dame die mij een paar minuten geleden een goedkeurend knikje heeft gegeven toen ik hier naar binnen liep, alleen.

‘Ja, ja!’ Antwoord ik snel en zo normaal mogelijk. Haar voetstappen verklappen dat ze doorloopt.

Ik laat mijn hoofd wat naar achter zakken tegen de wand en sluit mijn ogen.

Ik voel zijn hoofd onder mijn handen bewegen en ik kan het niet meer tegenhouden.

Mijn benen beginnen te trillen. Mijn spieren spannen zich aan en wanneer hij nog een laatste keer hard op mijn clitje zuigt verlies ik de controle.

Ik grijp naar het gordijn en doe mijn best om te blijven staan. De warmte raast door mijn lichaam terwijl het begint te schokken.

Trots kijkt hij me aan terwijl ik sta uit te hijgen.

“Wow”, weet ik nog net uit te brengen.

Hij lacht en maakt zijn broek los. Eventjes twijfel ik. “Wat als de dame terugkomt?”

Hij lacht opnieuw, “dan zeg je dat je geen hulp nodig hebt.”

Hij laat zijn broek en boxer onder zijn billen rusten. Zijn stijve staat recht omhoog, klaar voor gebruik. Het vocht op zijn eikel glimt in het licht van de lamp.

In één beweging tilt hij me op en plaatst me tegen de andere muur. Mijn benen stevig om zijn lijf gebonden.

In de spiegel zie ik zijn strakke billen en mijn vingers die over zijn rug dwalen. Dan laat hij me over zijn harde pik zakken. Steeds dieper en begint te stoten.

Om ons heen hoor ik de mensen winkelen. Ik hoor de persoon in het kleedhokje naast ons ruzie maken met de kledinghangertjes. Er schuift iemand langs het pashokje.

Het is spannend, het is opwindend en ik durf amper adem te halen.

De spiegel laat me zien hoe zijn spieren hard werken om hem naar een hoogtepunt te brengen.

Zachtjes kreunt hij in mijn oor.

Bij iedere stoot glijdt hij dieper. Iedere keer opnieuw langs het plekje dat hij net met zijn vingers gevoelig heeft gemaakt.

Hij versnelt zijn tempo. Met een geile blik kijk ik mezelf aan in de spiegel. Mijn nagels drukken in zijn schouderbladen, de spieren van zijn armen zijn duidelijk zichtbaar en zijn billen spannen af en aan.

Opnieuw versnelt hij en ik fluister dat hij mag klaarkomen.

Er zijn nog maar twee stoten nodig. Zijn benen beginnen te trillen en vloekend spuit hij me vol.

Even blijven we knuffelend staan voordat hij mij laat zakken.

Hij trekt zijn broek weer omhoog en maakt hem dicht. Uit de hoek pakt hij mijn slipje en trekt hem weer bij me aan.

‘Zo is winkelen toch wel leuk,’ zegt hij lachend.

Ik sta nog wat uit te hijgen als hij het pashokje verlaat en ik kijk naar de jurkjes.

Gelukkig zijn ze allemaal ongedeerd gebleven. Terwijl ik me aankleed zie ik een vlek op het groene jurkje.

Het is het jurkje dat ik het minst leuk vond, het jurkje dat hij heeft uitgekozen. Ik raap het op en neem het mee naar de kassa. De andere jurkjes geef ik aan de dame die de wacht houdt.

Met een big smile staat hij naast me bij de kassa. ‘Toch goed dat je me hebt meegenomen hè? Anders had je dit jurkje laten hangen.’

Ik laat hem in deze waan, hij hoeft niet te weten dat ik het niet kan maken om het terug te hangen.

Lees meer sexy verhalen:

Onder de douche

Buurman en buurman

Escort voor een keer (+podcast)

Beeld: Unsplash

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy