Sexy verhaal: Roekeloos verliefd op een bad boy

door Kim

Hij was een wildebras. Een bad boy op de meest gevaarlijke manier. En ik was compleet in zijn ban. Ik was jong… op zoek naar avontuur. Dat wat ik zocht is wat ik maar al te duidelijk vond.

Alles aan hem was magnetisch.

Zijn persoonlijkheid was als een lachspiegel die mijn weerspiegeling aantrekkelijker deed lijken. Ik werd steeds opnieuw dichter naar hem toe getrokken. Het was onmogelijk om niet te blijven staren. Te blijven ontdekken. Een bepaalde ‘air’ hing om hem heen, zo aanstekelijk, zo mysterieus. Met elk woord dat hij sprak liet hij zowel alles als niets van zichzelf los. Een scheve grijns sierde zijn gezicht gedurende de hele dag en nacht. Het was alsof hij alles wist. Zijn zelfvertrouwen tikte tegen het randje van arrogantie aan, maar op de één of andere manier kwam hij er telkens mee weg. Het sierde hem zelfs. Zijn sexappeal schoot door het dak. Er was geen ontkomen aan. Alles aan hem was magnetisch.

Ik was zelf ook zeker geen engeltje. Meer dan ooit tevoren was ik compleet verzonken in mijn eigen vrijheid en seksualiteit. Genieten was mijn motto en dat deed ik dan ook met volle teugen. Het liefst van jongens zoals hij. Knap, populair en brutaal. O, ja… dat was zonder twijfel mijn type. Met mijn hoofd in de wolken liet ik zijn avances toe. Ik was geil. Ik was gevuld met verlangen. De zoen die hij maar al te gretig van mijn lippen stal was een zoen die leidde tot meer. Die avond, in het kille Amsterdam, vond ik de warmte in zijn armen.

Het voelde zo goed. Intens en een tikje stout.

Geen enkele man was ooit zo slecht voor me geweest. Ik wist het meteen. Hij was vergif, maar ik bleef mezelf zonder twijfel onderdompelen. Want het smaakte zo goed. Het rook zo goed. Het voelde zo goed. Intens en een tikje stout. Wetend dat we recht op de afgrond neer aan het storten waren met elke nieuwe aanraking nam ik het ervan zolang als dat het zou duren. Zolang als dat hij het vol zou houden met een deugniet als ik. Zolang als dat ik het vol zou houden met een wildebras als hij.

Ik weet het nog goed, die ene keer op zolder…

We waren op bezoek bij vrienden. Een stel dat een heerlijke maaltijd voor ons aan het koken was. Ze woonden in een knus appartement in de Rivierenbuurt in Amsterdam. Het meisje was modieus en kon maar moeilijk dingen weggooien. Ze wees mij erop dat boven op zolder kasten vol met kleding en accessoires stonden die ik door mocht spitten. Dat was een aanbod wat ik niet aan me voorbij kon laten gaan. Samen met mijn bad boy stormde ik naar boven. De kamer stond vol met kleding. Het was net een exclusieve vintage winkel waar ik als enige klant de mooiste pareltjes gratis en voor niets weg mocht trekken. En tussen de antieke ladekasten in lagen twee matrassen. Ik had mijn camera bij me en ik besloot om meteen een aantal stomende foto’s van mijn mannelijke snoepgoed te maken. Hij had PR-beelden nodig, maar na enkele shots met zijn leren jas en verwassen T-shirt aan sloeg de stemming over naar een iets pikantere variant. Hij keek zwoel langs zijn wimpers richting de camera terwijl hij zijn kleding langzaam over zijn hoofd trok en op de grond neergooide. Ik bleef plaatjes schieten. Met zijn broek op zijn enkels duwde ik hem tegen de grond. Hij viel achterover op een matras. Wijdbeens stond ik boven hem, nog altijd met mijn lens op hem gericht. In al zijn glorie lag hij aan mijn voeten. Naakt, gespierd, bezweet en verleidelijk. En hij genoot van de aandacht. Hij genoot zoals dat te verwachten was van een narcist gevoed door seksueel verlangen.

Zijn ogen waren gevuld met lust.

Ik legde de camera opzij en ging in het raamkozijn zitten. Hij vroeg of ik me uit wilde kleden. De ramen waren beslagen maar hadden verder geen bekleding om wat er binnen gebeurde voor de buitenwereld te verbergen. Mijn topje viel op de grond. Mijn jeans liet ik gestaag over mijn billen heen naar beneden glijden. Zijn ogen waren gevuld met lust. Het was overduidelijk dat de admiratie die ik voor hem koesterde door hem beantwoord werd met dezelfde sterke gevoelens. Bij hem was ik een duivel. Bij hem was ik een bad girl. Een wildebras, net als hij. Precies zoals hij had gehoopt. Zoals hij nodig had.

Met een ontembare drift pompend door mijn aderen liep ik uitdagend op hem af. ‘Is dit wat je wilt? Hier? Nu?’, vroeg ik alwetend. De grijns op zijn gezicht was prominenter aanwezig dan ooit tevoren. Hij sprong omhoog en sloeg zijn armen om mijn middel. We zoenden gepassioneerd, alsof we elk moment betrapt konden worden. En dat was ook zo. Geen slot op de deur. Geen gordijnen voor de ramen. Maar het interesseerde ons geen moer. Dit was koorts. Dit was manie. Dit was roekeloosheid in zijn meest chaotische vorm. Liefde, lust en zoveel meer. Giftig van begin tot eind.

Met elke stoot liet ik een kreun gaan.

Hij duwde me neer op het matras en wikkelde zijn handen om mijn polsen. Stevig tegen de veringen aan geduwd kon ik geen kant op. Ik zoende hem met volle tong. Ik likte zijn nek nat. Hij keek me aan met grenzeloze begeerte in zijn ogen. Ik voelde zijn harde pik tegen mijn dijbeen aan en op dat moment schoot er een rilling over mijn buik heen. Het haar op mijn lichaam stond recht overeind. ‘Neuk me! Neuk me nu! Ik wil je! Ik wil je voelen… diep. Hard. Ik wil alles.’ gleed met een alles behalve fluisterende toon van mijn lippen. Hij trok mijn onderbroekje opzij en voelde met zijn hand hoe nat ik was. ‘O… o… o… stout, stout meisje.’ En hij had gelijk. Ik was stout. Ik wilde stout zijn. Hij gaf me wat ik nodig had. Waar ik niet zonder kon. Zijn harde pik was van mij en mij alleen. Ik liet mijn nagels wegzakken in zijn blote rug terwijl hij als een ware dekhengst zichzelf dieper en dieper tussen mijn benen begroef. Met elke stoot liet ik een kreun gaan. Er was geen ontkomen aan het vuur. Aan de hartstocht. Ik was compleet in zijn ban. Hij was mijn avontuurtje.

Met warrig haar en een ondeugende lach liep ik de trap af. De knopen van mijn jeans nog niet allemaal dicht. De veters van mijn laarzen nog niet gestrikt. Mijn bad boy keek stoned uit zijn ogen terwijl hij met zijn T-shirt en leren jas in hand achter me aan struinde. ‘Heb je nog wat gevonden?’, vroeg de meid met de kleding verzameling. Ik was vergeten te kijken. Ik was überhaupt vergeten waarom we in eerste instantie naar boven waren gegaan. Mijn lach was er één die ik niet kon onderdrukken en als de speelse duivel die ik was gaf ik haar een high-five. ‘Ik heb in ieder geval mijn eigen kleding weer terug gevonden.’, schaterde ik, gevolgd door een hele gore knipoog. Geen schaamte te bekennen. Ik was een rebel, volledig in mijn element.

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Beeld: Tumblr

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy