Tabita (23): “We hoorden een knal en vlogen naar voren”

door Rosanne

Wij van LotteLust houden wel van een potje ruige seks, maar als er waardevolle spullen kapot gaan dan is dat iets minder…. In onze serie Loslippig lees je iedere week een seksverhaal waardoor je ziet dat seks niet altijd even soepel verloopt. Iedere vrijdag komt er een nieuw verhaal. Vandaag die van Tabita, een 23-jarige pedagoog.

Inwijden

“Afgelopen december ben ik op mezelf gaan wonen. Het was mijn eerste eigen huisje wat het extra speciaal maakte. Toen ik hier eenmaal ben gaan wonen, heb ik van kennissen van mij een bed gekregen. Echt een supermooi, duur tweepersoonsbed met een hoofdbord en voeteneind. Ik wilde het natuurlijk zo snel mogelijk inwijden. Ik woonde kort samen met mijn toenmalige vriend en hij zag dat ook wel zitten.

‘Wat gebeurt hier?!’

Die avond hadden we seks en vonden het leuk om allerlei verschillende standjes te doen. Het ging er al wild aan toe toen we doggy-style deden op de rand van het bed. Ik had mijn handen op het voeteneind om mezelf te ondersteunen. We gingen steeds harder en sneller, waardoor er steeds meer gewicht kwam op het voeteneind. Op een gegeven moment gingen we zo hard, dat we beiden met ons volle gewicht op dat voeteneind leunden. We gingen erg lekker tot we ineens een keiharde knal hoorden en naar voren vlogen. We schrokken ons rot en dachten ‘wat gebeurt hier?!’ Het voeteneind was naar voren geschoten en stond helemaal scheef… In blinde paniek hebben we geprobeerd om het weer recht te duwen, maar er was geen beweging mogelijk. Het ijzer was helemaal verbogen en was niet meer terug te krijgen.

Kapot bed

Ik voelde me erg schuldig omdat het een bed was wat we gekregen hadden van een kennis van mij. We waren achteraf net iets te enthousiast en dachten er niet over na dat het bed niet alles aan kon. We hebben het bed goed ingewijd, maar het voeteneind was niet meer te herstellen haha. De matrassen konden gelukkig nog wel recht blijven liggen, maar het voeteneind stond scheef. Om het te verbergen legden we er een deken overheen zodat je het niet meer kon zien. Na een tijdje ging het uit met mijn vriend. Elke keer als er iemand langskwam, zei ik dat mijn ex er ooit op is gaan zitten en dat hij er doorheen gezakt is. Gelukkig gelooft iedereen dat en wordt er niet verder gevraagd.”

Voorlopig even geen nieuwe verhalen. Na de kerstvakantie komen er weer nieuwe online!

Heb jij nou ook een grappig, awkward, leuk of gênant seksverhaal? Mail ons dan op redactie[at]lottelust.nl

Meer Loslippig verhalen:

Amy (22): "Hij wist zeker dat ik een soa had"

Laurens (40): ‘Ik schreeuwde ja en keek ineens in de geschrokken ogen van de zus van mijn vriendin'

Samira (20): Snakkend naar adem zegt Liam: ‘Ik krijg geen lucht meer’

Beeld: Unsplash

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy