Zoveel mannen gebruiken datingapps nog terwijl ze een relatie hebben

door Lotte

We weten allemaal dat vreemdgaan overal om je heen gebeurt. Soms nog vaker dan je durft te dromen. In ons tijdperk waar je voor booty call letterlijk een app hoeft te openen, kan een buitenechtelijke wip altijd op de loer liggen. Uit een nieuw onderzoek blijkt hoeveel mensen ‘digitaal vreemdgaan’ door nog actief op datingapps te zijn. En het zijn er schrikbarend veel.

Een onschuldige flirt tijdens het stappen of met een leuke collega doen de meeste mensen in een rela wel. Maar om nou daadwerkelijk even kijken hoe of er nog leuke vissen in de zee zwemmen en of je nog goed in de markt ligt door op datingapps te blijven swipen… dát is gewoon fout.

mannen zoveel tinder datingapp gebruiken relatie

Lekker door blijven swipen

Uit een onderzoek onder 2.100 Britten, uitgevoerd door een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in echtscheidingen, blijkt dat 46 procent van de mannen nog vrolijk door Tindert terwijl ze een vaste relatie hebben. Waarom? Verveling, een ingedut sexleven of ruzies werden genoemd als de voornaamste redenen. De vrouwen bleken toch iets netter te zijn op dit gebied. Van hen ging 21 procent digitaal vreemd.

Ook opvallend: het onderzoek wijst ook uit dat maar liefst 74 procent van de ondervraagden een punt zou zetten achter hun relatie als ze erachter zouden komen dat de ander nog een datingapp gebruikte. Oei, dan moet een heel aantal mensen eens goed in de spiegel kijken…

Meer over datingapps:

10 beste datingsites

Deze Nederlandse namen krijgen de meeste likes op een datingsite

Tips van een Tinder-fotograaf

Bron: Metro / Beeld: Giphy, Tumblr

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy