By 

Zo herken je een narcist tijdens de eerste date


Niets brengt meer gezonde zenuwen teweeg dan een eerste date. Zit je haar wel goed? Is je outfit te sexy of te braaf? Wat als we elkaar niks te vertellen hebben? Het is niet gek dat je nadenkt over wat hij over jou zal denken. Maar probeer ook een kritisch oogje op hem te houden, want wie weet heb je wel een narcist aan de haak geslagen…

Natuurlijk kun je tijdens een eerste date niet meteen achter iemands ware aard komen. Een narcist is immers uitermate charmant in het begin. Toch sleep je liever geen weirdo mee naar huis. Doet hij de volgende 5 dingen gedurende de date? Dan rest je maar één ding…. REN!

1. Ikke, ikke, ikke

Narcisme is een persoonlijkheidsstoornis waarbij mensen weinig empathie kunnen opbrengen voor anderen. Zodra je date alleen maar over zichzelf praat en amper interesse in jou toont, is het niet verstandig om een vervolgafspraak in te plannen. Zelfzuchtig as can be

2. Negatief

Heb je plaatsgenomen tegenover de grootste zeurpiet ever? Een narcist klaagt vaak om de meest onnozele eigenschappen en acties van anderen… zelfs die van vrienden en familie. Daarnaast hemelt hij zichzelf op.

3. All eyes on him

Hoewel jij je een paar uur voor de spiegel hebt uitgesloofd, kan hij zich maar om één ding druk maken. Hij checkt bij elke gelegenheid zijn haar of outfit. Complimentjes geven zit er niet in. Afdwingen daarentegen wel. Arrogant, much?! 

4. Het groene monster

Het woordje ex durf je niet eens meer over je lippen te laten glijden nadat hij je erg afkeurend aankeek toen je wel dit deed. Leuke verhalen over je vriendinnen, familie of huisdier worden ook niet gewaardeerd. Hij is jaloers op iedereen die jij belangrijker acht dan hem.

5. Ga op je gevoel af

Je hoeft niet meteen elke move te observeren of elk woordje te analyseren. Op een eerste date zijn weinig mensen hun ware ik. Als je goed naar je buikgevoel luistert, weet je het antwoord vaak al. Voelt het niet goed of twijfel je? Kap jullie romance dan meteen af! Hoe langer je hiermee wacht, hoe dieper je hierin verzeild raakt.

 

Meer over narcisten en foute mannen:

Is jouw vriend een narcist? Herken de signalen!

Waarom je steeds weer valt voor foute mannen

7 signalen dat hij een foute man is

Beeld: Tumblr 
Chiara
About me

.

YOU MIGHT ALSO LIKE

2zwanger-worden-sex
“We proberen al een tijdje zwanger te worden, hierdoor voelt de sex als moeten. Hoe krijgen wij hier weer plezier in?” VRIJVRAAG #11
August 03, 2018
saaie lover
Eerste hulp bij een ‘saaie’ lover
July 26, 2018
De eerste keer met je nieuwe liefde eng? Niet met deze tips!
July 16, 2018
10 originele date ideeën die niet saai zijn
July 12, 2018
goedmaaksex
Waarom goedmaaksex de lekkerste soort sex is
June 09, 2018
lange-relatie-hoe-vaak-sex (1)
10 mannen en vrouwen in een lange relatie over hoe vaak ze het doen
June 07, 2018
Hoe weet je of je klaar bent voor een relatie?
April 13, 2018
sleur breken-vriend verrassen (1)
Doorbreek de sleur: 5 tips om je vriend te verrassen
April 05, 2018
baby making sex
Tips voor fijne baby making sex
March 25, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *