Mannenliefde #2: Tinder, Love & Care in Parijs

door Bas

Bonjour, lieve lezers! Hebben jullie ook zo genoten van de tropische dagen deze week? Wat is het ZWEET! Ik heb wel 10 keer het filmpje van Geer en Goor bekeken met hun klaagzang over het hete weer. Het blijft leuk! Ik ben net terug uit Parijs, waar het maar liefst 34 graden was. Ik ging speciaal naar Parijs voor een Parisian die ik al een aantal weken ken via Tinder…

La langue d’amour, broeierige temperaturen én de leukste stad in Europa. Oui, j’aime Paris! Ik ben een (zelfbenoemde) Nederlandse Parijzenaar, laten we daar maar op houden. Ik hou ontzettend van Frankrijk en met name Parijs. Frankrijk staat voor mij gelijk aan héérlijke wijn, hete temperaturen, lekkere mannen en een geile taal. Vandaar dat ik mijn Tinder-hengel eens heb uitgegooid op Parijs!

Niks Grindr only, good old Tinder doet het nog steeds op én top! Aangezien mijn smaak in mannen zich niet beperkt tot de Nederlandse grens, heb ik een paar maanden geleden mijn locatie op Parijs gezet. Bienvenue à Paris, waar de nonchalance en het hedonisme geboren zijn. Deze Franse slag mannen zijn een stuk minder direct op Tinder dan dat ik in Amsterdam gewend ben. Gesprekken zijn flirty en langer van stof. Een beetje te lang van stof soms, als je het mij vraagt. Ik had al een beperkte selectie van jolis garcons gemaakt door niet alle mannen naar rechts te swipen. Mijn uitverkorenen voldeden grotendeels aan de Franse stijl: lichtblauw/wit overhemd, trui met Bretonse streep of een leren jack en de look à la Alain Dulon.

Alain Delon
Alain Delon

Naast een lichte taalbarrière, voor mij gelukkig niet meer niveau ‘je suis un homme’, kwam ik er al snel achter met welke gasten ik kon praten (in het Engels). Laurent vond ik by far het leukst, vandaar dat ik alle andere gesprekken heb laten doodbloeden en me vol heb gefocust op Laurent. Tinder only dan. Deze 31-jarige Parijzenaar kwam oorspronkelijk uit het zuiden van La France, maar woont al zo’n 8 jaar in Parijs. Hij heeft Amsterdam al een paar keer bezocht en was daar zeer over te spreken. Al is Parijs natuurlijk het beste. Arrogante Parijzenaars, dat zijn ze allemaal. Na een aantal weken (sporadisch) gechat hebben we elkaar gebeld. Heerlijk hoe hij Engels praat, met zo’n zwoel Frans accent. Toen hebben we afgesproken op date te gaan in Parijs. Voor sommigen wat shockerend om naar het buitenland te gaan voor een date, maar ik hou vond het wel een uitdaging. Parijs is een uurtje vliegen, en ik had mezelf eigenlijk wel een minivakantie gegund.

Zondagmiddag kwam ik aan, op het vliegveld Charles de Gaulle. Laurent stond me op te wachten. Gentlemen? Check! Hij had dit nog nooit eerder gedaan, op date met een internationale. Ik wist wel dat ze liever binnen hun eigen landgrenzen zochten, dus 10 punten voor Laurent dat hij ook uit zijn comfort zone is gestapt. Hij gaf me meteen een zoen op mijn mond. Ik hou wel van daadkracht, en goede lippen ook! Hij zag er superverzorgd uit, met een vleugje Bleu de Chanel. We gingen meteen door naar een cafeetje in het vijfde arrondissement. Het blijft fantastisch, meegenomen worden door een stad met een local. Hij bleek toch wel een tikkeltje gespannen, praten in real life is toch anders dan via een schermpje.

Gelukkig kon hij de Franse wijnkaart à la minute ontcijferen en stond er en deux secondes een heerlijke fles wit voor onze neus. Na twee glazen was de spanning verdwenen en kwamen de verhalen. Hoe hij op zijn 24e pas uit de kast kwam bij zijn familie, omdat hij uit een klein Frans dorp kwam. Dat Parijs een ontzettende verademing is geweest en daardoor 100% zichzelf kon zijn en voelen. Na heel wat flessen wijn, steak tartare en kaas was het tijd om te gaan. Er is genoeg geaaid, oogcontact en wat vluchtige zoenen uitgedeeld en ik ben horny. We lopen naar zijn appartement en als we binnen zijn, neemt hij me meteen mee naar zijn slaapkamer. “I’ll show you the rest of the apartment tomorrow morning“. Oké.

Hij weet zijn baguette goed te gebruiken en veel hebben we niet geslapen! Ik hou wel van deze Franse stijl, een lang voorspel van heftig zoenen voordat we all the way gaan. Laurent weet me te teasen: langzaam en diep. Ik word wakker in een roes, badend van het zweet van de hitte. Er hangt een sexgeur in de slaapkamer, met een vleugje sigarettenlucht. Laurent is al aangekleed en geeft me voorovergebogen een intense french kiss. Na een korte rondleiding, een typisch Frans ontbijt (koffie, croissant, sigaret), moet hij werken. Ik mag in zijn huis blijven en we spreken af bij een restaurant in de wijk Le Marais. De combinatie 34 graden en toeristische attracties zijn geen match voor mij. Na een doorweekt-van-het-zweet ochtendwandeling door de buurt, een kapper en wat winkels slaap ik nog wat bij en zie mijn Frenchie weer in de avond…

Deze twee dagen waren geweldig, ondanks de hitte! Wie weet zie ik monsieur Laurent nog eens terug tijdens een rendez-vous in Amsterdam…

 

Meer lezen over mannen:

Dit zijn de 5 type mannen die alle vrouwen onweerstaanbaar maken

Hoe een blowjob nou écht voelt volgens 10 mannen

Mannenliefde #1: meet onze nieuwe redacteur Bas

Beeld: Pinterest, Unsplash

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy