Mannenliefde #1: Meet onze nieuwe redacteur Bas

door Bas
0 reactie

Hi, ik ben Bas. Een flamboyante jongeman die net als velen van jullie houdt van het mannelijk schoon op LotteLust. Ik ben gevraagd door mijn vriendin Saar om jullie een kijkje in de keuken te geven in de Amsterdamse gayscene. En wat is een betere start van deze column dan in juni: de Pride maand voor de LHBTQI+-community! Elke twee weken op maandag verschijnt er een nieuw sappige verhaal…

Met mijn 31 jaren jong en 12 jaar buiten de kast heb ik genoeg avonturen opgespaard die ik wil delen. Waarom? Omdat we in 2019 leven en als mannen en vrouwen VRIJ zijn om te praten over één van de meest fantastische dingen in het menselijk leven: SEX.

Vrouwen die alleen genieten van sexverhalen over heteromannen? Waarschijnlijk het merendeel nog wel, maar ik hoor van verschillende vriendinnen dat ze een verhaal over vrouwenliefde net zo interessant vinden. Ik houd van alle soorten verhalen over sex. Hetero, gay… whatever. Want: sex is én blijft een hot topic om over te lezen en te vertellen!

Misschien heb jij een hele groep gayfriends en hoor je dagelijks juicy stories over Grindr, het mannelijk schoon op Instagram en wat er dit weekend in de SoHo of Bar Paul is gebeurd. Misschien heb je geen gayfriends en heb je geen idee waar ik het over heb en wat er gaande is in ons turbulente leven. En misschien ben jij net als ik, houd jij ook van ‘mannenliefde’ en vind je het heerlijk om mijn blogs te lezen. Who cares about the reason. Ik deel graag mijn verhalen en ik hoop dat jullie ervan smullen. Tot over twee weken!

-Bas

Meer over LHBTQI+:

LHBTQ+: wat betekent het?

Waarom heterovrouwen geilen op homoporno

Animatiefilm over jongen die uit de kast komt steelt harten

Beeld: Unsplash

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy