Sexy verhaal: Zomerfeest met happy ending

door Alicia

Lieke draagt een strak gebloemd hemd met een wijd uitlopende lichte broek. Volledig in Hawaii stijl, dus passend bij het thema van het buurtfeest. Haar borsten steken als glooiende heuvels net iets boven haar strakke hemdje uit. De lijn van haar decolleté die de route naar meer moois wijst is duidelijk zichtbaar en het liefste zou ik het hemd van haar afrukken en mijn hoofd verbergen tussen haar borsten. Zelf draag ik een lang gebloemde jurk die soepel om mijn lichaam valt, maar wijd genoeg om mijn slip te verbergen.

Lieke en ik zijn al vijf jaar bij elkaar. De laatste tijd zijn we samen zoekende naar manieren om onze relatie spannend te houden. Naast onze drukke banen is het zoeken naar momenten, maar delen steeds vaker onze onuitgesproken fantasieën. Misschien zullen we ze nooit beleven, maar het levert in ieder geval opwindende verhalen op. Om de verplichting van een straatfeest een speels tintje te geven zijn we samen opzoek gegaan naar iets spannends, speciaal voor vanavond.

Er zijn kosten nog moeite zijn gespaard voor dit feest. De aankleding is volledig in het zomer thema. De tuin is bedekt met strandzand. Er is een bar met personeel waar we de meest waanzinnige cocktails kunnen bestellen en de DJ draait met ouderwets vinyl zomerse platen. Lieke en ik begroeten de buurman beleefd. Martijn, hij is vrijgezel en niet onaantrekkelijk met zijn ietwat ruige blonde haar en blauwe ogen. Hij is langer dan ik ben, maar met mijn hakken aan zijn we even groot. Lieke is vrij klein naast ons. We wonen hier nog niet zo lang en dit midzomerfeest voelt dan wel als iets dat moet. Het is ook de uitgelezen kans om mensen uit de straat beter te leren kennen. Eerlijk gezegd is het beter dan een duffe straatbarbecue!

Lieke is niet echt een danser en blijft met een gin tonic aan de bar hangen. Op de dansvloer zie ik een paar vaag bekende buren, ik sluit me aan. Mijn hakken schop ik uit en ik laat me heerlijk gaan met mijn blote voeten in het rulle zand. Ondertussen hou ik Lieke in de gaten. Ze heeft nog niets gedaan met de afstandsbediening en toch ben ik ben blij dat de muziek luid staat. Niemand kan het horen.

Lieke staat nooit lang alleen, na vijf minuten staat Martijn naast haar. Lieke valt altijd in de smaak, zowel bij mannen als bij vrouwen. Ze is niet lang en ondanks haar ranke figuur toch uitgerust met vrouwelijke rondingen. Het verbaast me elke keer weer hoe mannen zonder het te verbergen een vrouw van top tot teen schaamteloos kunnen bewonderen. Martijn is hierop geen uitzondering.

Lieke lijkt te genieten van zijn aandacht, toch kijkt ze stiekem langs hem naar mij. Ze houdt mijn blik vast en ik zie een twinkeling in haar ogen. Uitdagend. Ze laat haar hand in haar zak glijden en ik weet wat ze van plan is.

Snel kijk ik om me heen om mezelf ervan te verzekeren dat niemand te dichtbij me danst.

De DJ draait Club Tropicana van Wham, iedereen gaat uit zijn dak en deint mee met de zomerse klanken. Nog voor het refrein voel ik het, een lichte trilling in mijn slip die steeds sneller gaat en mijn schaamlippen beetje bij beetje doet opzwellen.
Niemand om me heen heeft iets door, behalve mijn lichaam. Een lichte rilling trekt door me heen. Er verschijnt een onnozele glimlach op mijn gezicht. Dat ontgaat Lieke niet en aan haar houding te zien is ze niet van plan het vibrerend slipje nu al uit te zetten.

Zo normaal mogelijk probeer ik verder te dansen, een lastige opgave. Ik ben het ritme kwijt en mijn dansen lijkt inmiddels meer op een houterige voorstelling van Pinocchio dan op dans. Lieke zet het slipje nog een tandje harder. Ik slik. Mijn mond is droog, maar ik voel het vocht langzaam ontstaan tussen mijn benen. God, wat verlang ik naar haar. Dan stopt het opeens. Opluchting en teleurstelling vermengen zich tot iets verwarrends. Ik heb wijn nodig. Ik bestel een glas bij de bar waar Lieke en Martijn nog steeds staan te kletsen. De koele vloeistof doet zijn werk en ik kalmeer wat. Onze gastheer laat ons met rust en mengt zich tussen de gasten.

“Ga je zo mee?” vraagt Lieke.

“Naar huis?” zeg ik hoopvol.

“Nee, we gaan nog niet naar huis.”

“Ik ga straks naar boven. Na een paar minuten volg je me. Dat merkt niemand, iedereen is dronken en aan het dansen.”

“En dan? Wat hebben we daar te zoeken?” vraag ik enigszins verbaasd.

“Dan gaan we iets doen aan het probleem onder je jurk.”

Ik lach en voor ik ook maar iets kan vragen loopt ze weg.

Ik twijfel, maar het verlangen naar haar op dit moment laten me alle beleefdheden vergeten. Zo onopvallend mogelijk volg ik haar in en huis en de trap op. De lichten op de bovenverdieping zijn uit. Het is vast en zeker niet de bedoeling dat wij hier rondsnuffelen. Ik heb geen idee waar Lieke is. Ik probeer op de muren van de gang te voelen naar de lichtknop. Ik schrik op van een ruk aan mijn arm die mijn mee een kamer in trekt. Ik herken gelijk de onmiskenbare parfum van Lieke. Ze duwt me tegen de muur en het verbaast me weer hoe sterk ze is. Haar tong zoekt hongerig de mijne. We vallen elkaar aan alsof we leeuwinnen zijn die een stuk prooi verorberen. Het vibrerende slipje heeft duidelijk het voorwerk gedaan. Ik ben kletsnat. Lieke rukt mijn jurk omhoog duwt het broekje opzij en haar vingers glijden met gemak bij me naar binnen.

Ik kreun door de zoen heen en dan legt ze haar hand ruw op mijn mond om me tot zwijgen te brengen. We zijn ons ervan bewust hoe fout dit is in de slaapkamer van de gastheer. We hebben haast. Het word platte, rauwe sex. Niets meer en niets minder. Lieke vingert door, harder dan normaal. Het voelt zo intens en verboden. Het begint te duizelen. Mijn benen worden steeds slapper. Ik zak er bijna door heen als mijn orgasme zich aandient. In keiharde stilte kom ik klaar, mijn tanden staan in Liekes hand. Ik laat me langzaam zakken op de grond en dan hoor ik het. Geklap, vanaf de andere kant van de slaapkamer.

“Wat is dit? Wie is daar?”

Lieke doet het licht aan. Het duurt een paar seconde voor mijn ogen wennen aan het licht. Zie ik het goed? Daar op het bed zit Martijn, verschrikt kijk ik naar Lieke en weer naar hem. Overmand door een combinatie van schaamte, verlegenheid en een nieuw opkomende opwinding ben ik niet in staat iets te zeggen.

‘Bedankt voor deze voorstelling, dames. Het is absoluut het hoogtepunt van mijn avond. Ik moet nu weer naar mijn gasten, maar voel je vrij mij een volgende keer weer uit te nodigen.’

“Graag gedaan. Wie weet houd ik je daaraan”, zegt Lieke.

Lieke komt bij me op de grond zitten en wrijft liefdevol over mijn hoofd. De rauwheid van net is verdwenen.

“Merel, hoe vond je het?” vraagt ze en ik bespeur twijfel in haar stem.

“Ik weet het niet. Onverwacht spannend, achteraf geil. Maar je had het me moeten vertellen.”

“Ik deed het voor jou, weet je nog? Dit was je fantasie, ik zag een kans en heb deze benut”, fluistert ze.

“Ik weet het”, zeg ik nog zachter.

Ze had gelijk, maar toch, een fantasie is één ding, werkelijkheid is iets anders.

We zeggen niets, beide verzonken in onze eigen gedachte. We blijven nog even zo zitten tot het echt tijd wordt om naar beneden te gaan. Het feest is inmiddels op z’n einde. Alleen Martijn en nog een paar gasten zitten buiten bij de haard. De fles Limoncello gaat rond en ook wij nemen nog een drankje.

Over het vibrerende slipje

Een geheim in het openbaar: alleen voor jou en je partner. Word je van dit sexy verhaal ook nieuwsgierig naar het experimenteren met het dragen van een vibrerend slipje? Shop dan nu een van de vele vibrerende slipjes bij EasyToys. Je kunt kiezen uit allerlei soorten vibrators en slips. De vibratorslip van Sway Vibes is het speeltje van de maand augustus bij LotteLust. Je koopt 'm nu tijdelijk van € 79,95 voor € 49,95. Dat wordt een hete zomer!

Beeld: EasyToys/Unsplash

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met EasyToys.

2 reacties

Jake 6 augustus 2019 - 15:15

Opwindend verhaal ik houd wel van een twist

Beantwoord
Alicia 19 augustus 2019 - 11:08

Dank je Jake,

liefs Alicia

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy