Sexy verhaal: Vol overgave

door Kim

Ik was die avond niet op zoek naar liefde. Nee, totaal niet zelfs. Na een lange periode waarin het overleven van een gebroken hart centraal stond, voelde ik eindelijk de knop draaien. Hij was nog niet helemaal om, maar er zat gelukkig weer beweging in. Genoeg zelfs om ervoor te zorgen dat ik mezelf de aandacht kon geven die ik nodig had. Ik had de dag ervoor een nieuwe kleur nagellak aangeschaft, parelmoer roze… vrouwelijk, sexy en een beetje sletterig. In mijn hoofd was ik overdag al bezig geweest met het samenstellen van de perfecte ‘coming out’-look. Dé outfit die aan de wereld zou laten zien dat ik er weer ben, in al mijn zelfverzekerde glorie. Ik was tenslotte drie maanden lang van de aardbodem verdwenen geweest, dus ik vond het meer dan gepast om binnen te treden met een knal!

Ik keek schaamteloos en met open mond vol bewondering naar wat ik voor me zag.

Daar stond ik, gehuld in zwart velvet gesierd door een randje wit kant. Hakken torenhoog aan mijn voeten en een overdaad aan zilver glinsterde om mijn nek en aan mijn handen. Ik was die avond niet op zoek naar liefde, maar wel naar lust.

Gasoline, zo’n heerlijk early 00’s grunge nummer van de band Seether, galmde door het dubbele glas van de pui van de bar heen. Mijn vrienden en ik kwamen net aan en stonden naast het terras. Mijn lijf werd naar binnen gesleurd door de gierende gitaren… ‘Kom jongens, laten we drankjes bestellen en heel smerig dansen”, schreeuwde ik over het geroezemoes van de rokende mensen heen.

Ik zette mijn eerste stap over de drempel toen mijn oog direct op een parel van schoonheid viel. Aan de andere kant van de ruimte, op het podium, tussen muurbloempjes van zowel man als vrouw, stond een nachtegaal met zwarte veren. Mijn adem staakte. Ik voelde een drukkende kracht op mijn borstbeen. Met grote ogen liep ik zonder enige vorm van communicatie weg van mijn vrienden, richting de schone die mijn volledige aandacht had gekaapt.

Ik bekeek haar van beneden naar boven. Voeten strak ingebonden in zwarte leren bondage laarzen. Benen oneindig lijkend, en ingesmeerd met glitter lotion. Ruim boven de knie viel de zachte aanraking van zwarte veren die het discolicht subtiel weerkaatsten. Veren die zonder pardon langs elke daarboven volgende ronding mijn aandacht trokken. Ik keek schaamteloos en met open mond vol bewondering naar wat ik voor me zag. Ik kiepte mijn hoofd achterover en mijn blik ontmoette die van haar. Verscholen achter die enorme bos gouden lokken knipperden lange wimpers. Felblauwe ogen twinkelden en een schuine glimlach groette mijn bravoure. Een slanke hand met parelmoer roze gelakte nagels stak mijn kant op. Ik grinnikte. Die kleur herkende ik maar al te goed. Ik plaatste mijn hand op de hare en stapte het podium op.

“Je bent prachtig, dat moet gezegd worden. Aangenaam, ik ben Kim”, fluisterde ik in haar oor, na het opzij strelen van haar haren en het zien van de zwarte diamanten kroonluchter oorbellen in haar oren. Ze lachte charmant en legde haar hand op mijn schouder. “Dankjewel lieverd. Je bent zelf ook een waar plaatje”, zei ze lovend. “Aangenaam, ik ben Dee LaMoure”. Ik beet op mijn lip en raapte al mijn moed bij elkaar, om vervolgens van mijn tong te laten rollen dat ik dit nog nooit had gedaan. Ze wist precies wat ik bedoelde. “Maak je niet druk lieverd, ik ben heel zachtaardig”, probeerde ze me gerust te stellen. “O, maar je hoeft absoluut niet voorzichtig te zijn”, grijnsde ik. Dat was voor haar genoeg aanleiding om er meteen voor te gaan. Ze pakte me bij mijn hand en sleurde me mee naar de backstage ruimte.

Vol overgave duwde ik haar tegen de muur aan. De deur viel nog net in het slot op het moment dat ik mijn lippen op de hare plaatste. Haar rode lippenstift smeerde over mijn gezicht heen en ik vond het geweldig. Het was vulgair en een beetje verboden, maar o zo bevredigend. De hitte gierde door mijn spieren heen. Haar handen gleden over het velvet over mijn opgewonden lijf. Een diepe zucht verliet mijn lippen. Ik keek haar recht in het blauw onder haar ellenlange wimpers aan. “Dit is zo geil”, hijgde ik, met een gigantische, duivelse lach op mijn gezicht.

Ik zakte door mijn knieën en trok haar slipje tot de grond.

Haar vingers wikkelden om mijn pols heen en duwden mijn hand naar beneden. Gulzig liet ik toe wat er komen zou. Ik wist precies wat er komen zou en ik kon niet wachten. Dit was hetgeen waar ik naar op zoek was. Dit was hetgeen wat ik nodig had. Mijn hand gleed over haar gladde dijbeen recht onder de zwarte veren van haar jurk. Ze was opgewonden, royaal opgewonden. “Mag ik?”, vroeg ik, het antwoord allang wetend. “Graag, lieverd”, antwoordde ze speels. Ik zakte door mijn knieën en trok haar slipje tot de grond. Ik blies de veren uit de weg en zag daar een smakelijke traktatie waar ik mijn tong met plezier overheen liet glijden.

LaMoure leunde tegen de muur. Met gesloten ogen en open mond kreunde ze van genot terwijl ik haar met alles wat ik in me had bevredigde. Haar handen grepen in mijn haar en duwden mijn hoofd dichter op haar kruis. Kwijl droop langs mijn kin, langs haar uitgesmeerde lippenstift. Ik voelde haar benen trillen. Haar spieren samenknijpen. Het moment was daar. “O ja, ga zo door… ik ga komen! Ik ga klaarkomen!”, kreunde ze luidruchtig. En klaarkomen is wat ze deed. Hard en vies. Haar vocht droop van mijn lippen. Het was veel en ik kon het niet allemaal binnen houden. En dat was helemaal niet erg, want die avond was ik op zoek naar lust. En LaMoure was precies dat. Een wellustige Queen die mijn eetlust had gestild.

 

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy