Sexy verhaal: Onder de douche

door Yentl

Het is avond. Ik hang op de bank, ik zap een beetje maar er is niets op de televisie.
Ik ben vandaag een dag vrij geweest. Het heeft de hele dag geregend en ik ben niet buiten geweest.

Mijn vriend heeft de hele dag gewerkt en kan ieder moment thuiskomen. Gelukkig maar, want ik ben al de hele dag geil. Zelfs de uitgebreide solosessie die ik in de middag heb uitgevoerd heeft maar een kort voldaan gevoel gegeven.

Ik hoor zijn auto de oprit op rijden en laat mijn hand even mijn slipje in glijden. Het vocht verspreidt zich onder mijn vingers terwijl ze zachtjes tegen mijn lippen drukken.
Ik hoor de voordeur opengaan en haal mijn hand terug.

‘Hey schat!’ klinkt het wanneer hij binnenkomt met een grote lach op zijn gezicht. ‘Wat zie je er lekker uit.’
Lief, maar we weten allebei dat ik er wel eens lekkerder uit heb gezien. Ik hang wat onderuitgezakt in het hoekje van de bank, in een joggingbroek en slobbertrui, mijn donkerblonde haren zitten in een slordige knot en ik draag mijn bril in plaats van mijn lenzen. De kans dat er mascara onder mijn ogen zit is ook sterk aanwezig.

‘Hoe was het op werk?’ vraag ik. Ook dit is enkel lief bedoeld, ik wil eigenlijk maar één ding.
Hij komt naar me toe gelopen, ‘het was druk maar een prima werkdag, ik ga even snel douchen,’ drukt een kus op mijn mond en verdwijnt naar boven.

Nadat ik de douche aan hoor gaan wacht ik nog eventjes.
Ik zet de tv uit, controleer of de achterdeur op slot zit en loop dan langzaam naar boven.
Ik voel het warmte verschil wanneer ik de badkamerdeur opendoe.
Hij staat al onder de douche. Ik kijk door het glas naar zijn stevige lichaam onder de harde straal van de douchekop. Met zijn handen gaat hij door zijn natte blonde haren en hij opent zijn ogen.

‘Kom je doen?’ vraagt hij een beetje plagerig.

Ik bekijk hem nog eens van top tot teen, trek de deur van de douche open en laat mijn hand over zijn borst glijden. Bij zijn piemel aangekomen stop ik en pak hem stevig vast. Een kreun rolt over zijn lippen.

‘Ben je geil lieverd?’ vraagt hij terwijl hij me strak aankijkt.

‘Ja’, antwoord ik en ik begin me uit te kleden. Bij ieder kleding stuk dat ik uittrek zie ik hem steeds harder worden. Ik bijt op m’n onderlip. Hier heb ik al de hele dag op gewacht. Naakt sta ik voor de douchedeur.

‘Kom maar bij me staan, dan help ik je wel.’ Hij pakt mijn arm vast en trekt me de douchecabine in.

Het water verwarmd mijn lijf. De aanraking van zijn huid tegen dat van mij zorgt voor een nog groter verlangen. Stevig pak ik zijn haar en hij begint me te zoenen. Zijn tong worstelt zich een weg door mijn mond, over mijn lippen en langs mijn hals. Hij drukt me tegen de vochtige tegels, ze voelen koud aan tegen mijn rug. Hij plaatst zijn armen onder mijn bovenbenen en tilt me omhoog.

Zijn handen ondersteunen mijn billen terwijl hij me langzaam over zijn harde rechtopstaande pik laat zakken.

Ik kreun in zijn mond en sluit mijn armen om zijn nek. Het voelt zo lekker, dit is precies waar ik al de hele dag naar heb uitgekeken.

Hij vult me op en rekt me wat uit. Dan begint hij te bewegen, hij tilt me op en neer en ik voel zijn stijve door mij heen schuiven. Precies tegen de lekkerste plekjes.
De waterstraal valt op zijn schouder en het stoom dampt van zijn borstkas.
Zijn vingers begraven zich in mijn billen terwijl ik me steeds wilder op en neer laat bewegen.

Zijn tong vindt mijn tepel, hij likt en zuigt zachtjes. Ik moedig hem aan om door te gaan en voel dat mijn benen beginnen te trillen.
Mijn spieren beginnen zich aan te spannen.
‘Kom maar’ hijgt hij in m’n oor.
Met wilde ogen kijk ik hem aan, ik heb het niet meer onder controle. Hij laat me nog een keer flink diep zakken, tilt me ver omhoog en laat zich dan weer in mijn kletsnatte poesje glijden.
Met mijn armen om zijn nek druk ik hem stevig tegen me aan terwijl ik ontplof. Mijn gekreun galmt door de badkamer en hij laat me zakken.

Een tikkeltje ruig draait hij me om. Ik ben misschien wel degene die begonnen is, maar het is duidelijk dat hij degene is die het gaat afmaken.
Ik plaats mijn handen aan de bovenkant van de stenen douchewand en duw gewillig mijn kont naar achter.
Zijn vlakke hand dreunt een harde tik tegen mijn rechterbil, de trillingen dringen door tot mijn kutje en ik voel mijn benen zwak worden.
Hij plaatst zijn handen om mijn heupen en trekt mijn billen naar zich toe. Mijn voeten raken nog amper de grond en ik hoor hem achter mij grommen terwijl hij me opnieuw begint te neuken.
Ik doe mijn best om aan het muurtje te blijven hangen. Mijn billen dreunen tegen zijn onderbuik bij iedere stoot die hij maakt.
Ik voel de douchestraal als warme tintelingen over mijn rug gaan. Af en toe schuren mijn harde tepels over de koude tegels.

Ik hoor zijn ademhaling versnellen. Hij begint steeds heftiger te kreunen. Er is geen ontkomen meer aan het geluid van onze lichamen die tegen elkaar aan dreunen.
Terwijl hij het uitschreeuwt stoot hij nog een paar keer flink en diep. Bij zijn laatste stoot voel ik een beurs gevoel in mijn onderbuik.
Het vervaagt direct wanneer hij zich in mij van zijn warme lading verlost.

Hij laat m’n heupen los en laat zijn voorhoofd tussen mijn schouderbladen rusten.
‘Hmmm, blijf maar even staan’, zucht hij.

Hij pakt de douchegel en sopt me in. Zijn vingers verkennen ieder plekje op mijn lichaam. Daarna pakt hij de douchekop en spoelt me af.

‘Echt heel lekker schat, en nu wegwezen want ik wil douchen’, zegt hij plagend en hij doet de douchedeur open.

Het is prima, voldaan stap ik uit de douche en droog me af.

Ik heb immers allang gekregen wat ik wilde.

Meer sexy verhalen:

Een spannende koningsnacht

De andere tas

De badmeester (+podcast)

Beeld: Unsplash

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy