Sexy verhaal: De badmeester (+podcast)

door Saskia
Sexy Verhaal via Souncloud

Sexy Verhaal via Spotify

Oververhit zit ik langs de kant van het zwembad, te kijken hoe twaalf kleine hummels lopen te spartelen terwijl de juf met een engelengeduld de boel in het gareel probeert te houden. Ik voel me een beetje ongemakkelijk daar als enige ouder te zitten, maar het werd me opgedragen de eerste tien minuten bij de les te blijven aangezien ik zo dom was geweest te vragen hoe het met mijn dochter gaat in de les. Dus zit ik braaf met mij blauwe slofjes over mijn schoenen op het wiebelige houten bankje, me af te vragen wanneer die tien minuten voorbij zijn.

Na wat een eeuwigheid lijkt zie ik vanuit mijn ooghoeken de badmeester naar me toe lopen. Het is de badmeester die ik hier al vaker heb zien rondlopen en waar ik me altijd over afvraag wat hij hier doet. Zo’n jonge gast tussen al die, toch wat oudere vrouwen, de hele dag met gillende kinderen bezig… Als hij dan ook vraagt of ik weer meeloop, kan ik het niet laten hem ernaar te vragen:

“Vind je het leuk hier te werken?” Vraag ik vanuit het niets. Hij kijkt me een beetje verbaasd aan, maar glimlacht dan: “Zeker. Maar het is niet m’n droombaan ofzo. Ik doe dit als bijbaan naast mijn studie.” Even sta ik met mijn mond vol tanden. Bijbaan? Studie? Hoe jong is hij wel niet dan? “O echt?” Probeer ik luchtig te reageren. “Wat studeer je?” Terwijl we het zwembad uitlopen vertelt hij me over zijn studie Voeding en Beweging. Over dat hij na zijn middelbare school een korte opleiding tot badmeester had gedaan en vervolgens de hele zomer in Spanje in de zon had gewerkt. Maar dat hij toch wilde gaan studeren en dit nu als bijbaan doet. Als we door de klapdeuren de gang in lopen legt hij even zijn hand op mijn rug. Hij raakt me bijna niet aan, maar ik snap opeens waar mensen het over hebben als ze zeggen dat de vonken er vanaf springen.

Ik richt mijn ogen naar hem op om te kijken of hij ook voelde wat ik voel. Eerst lijkt het alsof ik het me heb ingebeeld, maar net als ik weer weg wil kijken kijkt hij me aan. Electrische schokken, vuurwerk, hoogspanning, ik weet niet hoe ik het moet noemen. Maar het is duidelijk dat er op dat moment iets gebeurd tussen hem en mij. Onze ogen locken en lijken niet meer van elkaar weg te kunnen kijken. “Loop je mee.” Zegt hij opeens met een lage doordringende stem. De hand op mijn rug blijft waar hij is als hij me de gang door, de hoek om, door een van de vele deuren loodst en de deur resoluut achter hem dicht doet.

We staan in een piepklein kamertje zonder ramen waar nog net een bureau in past en een kast die een hele wand bedekt en waar het papierwerk letterlijk uitpuilt. “Waar zijn we?” Fluister ik. De spanning wordt me bijna te veel. Hij moet een beetje lachen om mijn gefluister, maar wordt dan weer bloedserieus. “In de archiefruimte.” Antwoord hij terwijl hij een stap dichterbij komt. “Natuurlijk.” Zeg ik licht sarcastisch. Me heel erg bewust van het cliché waarin ik terecht ben gekomen. “Is dit je go-to plekje?” Vraag ik. Nog enigszins protesterend tegen wat er onvermijdelijk gaat gebeuren. “Nee.” Lacht hij schuldig, overduidelijk verradend dat het antwoord eigenlijk ja is. Zijn hoofd is inmiddels slechts een paar centimeter verwijderd van dat van mij.

Met zijn wijsvinger onder mijn kin duwt hij mijn gezicht omhoog. “Hoe heet je eigenlijk?” Mompel ik nog. Half verlamd door zijn aanraking. “Jasper. Aangenaam.” “Hi Jasper.” Tot het laatste moment kijk ik hem aan, tot zijn lippen die van mij raken en mijn ogen automatisch sluiten. Zijn kus is zacht, licht, luchtig. Ik houd mijn ogen dicht lang nadat zijn lippen weer weg zijn, om het gevoel vast te blijven houden. Als ik ze uiteindelijk weer open, is zijn blik heel anders. Net was hij speels en jong. Nu druipt de geilheid van zijn gezicht en staan zijn ogen hongerig.

Ik beweeg mijn hoofd naar dat van hem om meer te halen, maar hij trekt zijn hoofd naar achter. “Zeker?” Hij kijkt me vragend aan. “Ja.” Antwoord ik vol overtuiging. Dat is blijkbaar alles wat hij wilde horen want als een hongerige leeuw grijpt hij me vast en glijdt zijn tong bij me naar binnen. Ik word zo overvallen dat we een stukje naar achter strompelen tot de rand van het bureau in mijn billen prikt. Dan herstel ik en grijp ik hem ook vast. Mijn handen glijden onder zijn shirt dat hij al snel uittrekt. Een gladde geribde borstkas komt tevoorschijn en ik kan er geen genoeg van krijgen er met mijn nagels in te grijpen.

Zijn handen weten onder mijn hemdje te komen en hij grijpt gretig mijn borsten wanneer hij voelt dat ik geen bh aanheb. Ik veeg met mijn handen over het bureau achter mij om alle papieren en andere rommel die erop ligt aan de kant te schuiven. “Ik wil je in me.” Hijg ik in zijn oor. Met mijn hand voel ik over zijn zwembroek of hij er klaar voor is. Hij is keihard en ik zak door mijn knieën, trek zijn zwembroek naar beneden en laat hem gelijk volledig in mijn mond glijden. Hij hapt naar adem terwijl hij houvast zoekt aan mijn hoofd. Ik maak hem zo nat mogelijk, draai me dan om en buig voorover op het bureau terwijl ik mijn broek naar beneden trek. Hij twijfelt geen seconde en duwt zichzelf bij me naar binnen. Ik voel zijn handen op mijn heupen, mijn schouders, overal waar hij me vast kan pakken om dieper in me te stoten.

Bij elke stoot wordt zijn kreun harder en zijn greep steviger. Ik merk dat hij zich eerder inhield wanneer hij mijn keel vastgrijpt en me zo ver als mogelijk naar achter trekt. Ik wil zo graag komen dat ik niet weet waar ik het zoeken moet. Mijn ene hand grijpt het uiteinde van het bureau, met mijn andere hand glijd ik tussen mijn benen. “Kom voor me.” Gromt hij en dat hoeft hij geen twee keer te zeggen. Een paar stoten later schreeuw ik uit dat ik kom en voel ik alles in mijn onderbuik samentrekken. Als ik net uitgeraasd ben kreunt hij het uit en voel ik bij mezelf een tweede golf door mijn lichaam. Een paar tellen komen we als een stel wilde dieren, dan laat ik me uitgeput op het bureau vallen. Als hij uit me is gegleden trek ik snel mijn kleren weer goed en omhoog en nog voordat hij zijn shirt aanheeft getrokken loop ik naar de deur. “Dankjewel Jasper.” Glimlach ik naar hem met de deurklink in mijn hand. “Tot ziens maar weer.” Voordat hij kan antwoorden trek ik de deur achter me dicht.

Meer lezen:

Sexy Verhaal: Te laat om naar huis te gaan (+podcast)

Sexy Verhaal: Zomeravonden

Sexy Verhaal: Haar eerste keer

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy