Sexy verhaal: Zomeravonden

door Yentl

Het is de eerste échte zomeravond. Onze vrienden gaan net de deur uit en op huis aan. Ik laat me op de tuinbank zakken en kijk naar de BBQ die nog staat na te smeulen. Wat was het weer gezellig en wat hebben we weer veel gegeten en gedronken. Het avondzonnetje doet nog haar best om warmte af te geven. Ondanks het tijdstip is het nog een heerlijke en aangename temperatuur.

In de tuin naast ons zijn de buren nog met vrienden gezellige verhalen aan het uitwisselen. Terwijl ik mijn glas leeg drink, verzamel ik de moed om met de schoonmaak te beginnen.

Op dat moment komt mijn lieve vriend naar buiten met een groot glas rosé gevuld met ijs. “Samen nog even een drankje doen voor we opruimen?” stelt hij voor. Wat is het toch een lieverd denk ik en hij ploft naast me neer.

Aan de andere kant van de schutting is de gezelligheid nog in volle gang. Stiekem luisteren we wat mee naar verhalen en grinniken zachtjes. Terwijl we samen proosten voel ik zijn warme hand op mijn blote been, heel langzaam dwaalt hij af richting mijn rokje. “Je ziet er weer leuk uit,” klinkt het in mijn oor. Met verliefde bruine ogen kijk ik hem aan en geef hem een zoen. Wanneer hij begint te vertellen hoe fijn hij zomeravonden vindt en hoe gezellig hij het vindt om met vrienden te barbecueën in de tuin laat hij zijn hand subtiel richting mijn slipje afdwalen. Eenmaal bij het randje aangekomen stopt hij met praten en kijkt me aan.

“Zullen we anders naar binnen gaan?” vraag ik. Met een ondeugende blik schudt hij zijn hoofd en gebaard dat ik stil moet zijn. Een golf van spanning giert door mijn lijf en ik voel het vochtig worden tussen mijn benen. In een ruk trek hij mijn benen omhoog, gaat voor me zitten, trekt mijn slipje uit en drukt zijn warme natte tong tegen mijn clitje. Zachtjes begint hij rondjes te draaien en zo nu en dan laat hij zijn tong in me verdwijnen. Terwijl er in de tuin naast ons hard wordt gelachen om de zoveelste slechte grap voel ik ook twee vingers naar binnen glijden. Op een ritmische wijze oefenen ze druk uit op mijn binnenste plekje terwijl hij zachtjes op mijn clit zuigt.

Vlak voordat ik zijn haar vast wil pakken kijkt hij me aan. Ik zie in zijn blauwe ogen dat hij geniet van de combinatie van paniek en geiligheid die door mij heen jaagt. Een kleine kick is voldoende om te verraden wat wij, naast het gezelschap, aan het doen zijn. Bijna heb ik mijn hoogtepunt gevonden wanneer hij ineens stopt. Ik gebaar hem of hij dan nu naar binnen wil gaan. Opnieuw schudt hij zijn hoofd en maakt duidelijk dat ik stil moet zijn.

Terwijl hij me aankijkt maakt hij zijn broek los. Zijn eikel glinstert in de laatste zonnestralen. Een blik op zijn harde hunkerende pik is voldoende om mij hongerig te maken. De paniek die eerder aanwezig was vervaagd naar de achtergrond. Ik wil hem. Hier en nu. Het kan me niet meer schelen wie het hoort. Gewillig laat ik mijn billen iets over het randje van de tuinbank zakken. Terwijl ik hem aan kijk fluister ik: “neuk me.” Uiteraard laat hij dit zich geen tweede keer zeggen.

Vluchtig geeft hij een tik op mijn poesje, een kreun ontglipt en ik voel het vocht tussen mijn lipjes glijden. Hij kijkt me strak aan. Dan pakt hij zijn stijve stevig vast en begeleid hem naar binnen. Eén hand plaats hij in mijn knieholte en duwt mijn been omhoog, de ander plaatst hij over mijn mond tegen het kreunen. Mijn hartslag bevindt zich in mijn keel. Ik grijp een kussen vast voor extra houvast en mijn andere hand laat ik onder zijn blauwe T-shirt verdwijnen. Zachtjes streel ik zijn borst, zijn buik en richting zijn zij naar zijn rug. Wanneer hij begint met stoten plaats ik mijn nagels in zijn stevige billen. Ik merk hoe hij zijn best doet om het niet uit te kreunen.

Zijn blonde haren dansen heen en weer bij iedere beweging. Ik voel mijn de stof van mijn topje langs mijn harde tepels schuren. Ik laat het kussen los en dwaal af richting mijn clit. Speels wrijf ik rondjes met mijn vingers tot het warmer en warmer wordt vanbinnen. Mijn benen beginnen zich aan te spannen. Ik voel zijn hand nog net even iets harder op mijn mond gedrukt. Zijn ademhaling verraad dat hij er ook bijna is.

Ik heb het niet meer onder controle. Het is overweldigend en er is geen tegenhouden aan. Ik laat m’n vingers de laatste rondjes draaien, ik voel zijn harde diep in me en terwijl de buren aan de andere kant van de schutting door kletsen ontplof ik. Al snel zoent hij me, hijgend en opzoek naar elkaars tong stoot hij nog even flink naar binnen en spuit me vol.

Een paar minuten later trek ik mijn slipje weer aan en doe mijn rokje goed. Zodra zijn broek weer dicht is geeft hij me mijn glas rosé, het ijs is inmiddels gesmolten maar we proosten op een mooie zomer in aantocht! “Proost lieverd!” Zegt hij “Zullen we zo maar echt even opruimen?”

Ondertussen wordt het bij de buren steeds stiller.

Meer sexy verhalen:

Neuk me op afstand

Annelies & Koen & Wout deel I

Twee vreemden in het koffietentje… (+podcast)

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy