Sexy verhaal: Late night booty call (+podcast)

door Saskia

Ik stond in de kroeg met een aantal vriendinnen. Terwijl zij het hadden over werk, vriendjes, over familie en al het belangrijke in het leven, dwaalden mijn gedachtes af. Ik kon alleen maar denken aan 'hem'. Ik miste hem. Zijn gladde lichaam, mijn handen door zijn haar, zijn twinkelende ogen. Ik miste hoe hij me liet voelen als ik wist dat hij aan mij dacht, als hij zei dat hij bij me wilde zijn, dat ik zo bijzonder was. Ik had echt geprobeerd om hem uit mijn hoofd te zetten en te focussen op de dingen die ertoe doen. Er waren honderd redenen waarom ik hem moest vergeten. En ik dacht dat het me lukte, maar… Ondanks dat ik hem maanden niet gesproken had, voelde ik alles aanspannen op het moment dat ik aan hem dacht. Mijn lichaam smeekte om hem.

En dus pak ik mijn telefoon en stuur ik hem – voordat ik mezelf kan tegenhouden – een berichtje: ‘Hi.’ is alles wat ik stuur. Ik stop mijn telefoon in mijn broekzak en probeer me te focussen op het gesprek dat mijn vriendinnen voeren. Als ik mijn telefoon even later voel trillen verstijf ik. Ik móet kijken.

‘Hi.’ zie ik op mijn scherm staan. Een vlaag opwinding schiet door mijn lichaam. Ja hoor, we zijn weer precies terug bij af.

‘Ik wil je.’ stuur ik terug. ‘Nu.’ Ik heb geen zin in bullshit en geen geduld voor uitleg. Dat stadium zijn we allang gepasseerd.

‘Waar ben je? Kom langs.’ stuurt hij terug. Ik ben verbaasd. Hij wilde nooit bij hem thuis afspreken. Maar ik twijfel niet en vraag waar ik moet zijn. ‘Zie je zo’. Is het laatste wat ik stuur.

Ik sta midden in zijn kamer en het voelt alsof ik hier al eerder ben geweest. Ik ken alle hoeken van zijn appartement. Herkenbaar uit alle foto’s die hij me heeft gestuurd, alle video’s…

“Wil je wat drinken?” vraagt hij nadat ik mijn jas uit heb uitgedaan. Op de achtergrond draait onze muziek zachtjes.

“Nee” is alles wat ik zeg. We staan als aan de grond genageld een paar meter van elkaar vandaan, onze ogen gefixeerd op die van de ander. Ik heb al mijn kleren nog aan, maar toch voel ik me naakt. Hij doet een stap naar voren…en nog één. Totdat hij me kan aanraken. Alles lijkt in slow motion te gaan, om dit moment maar zo lang mogelijk te laten duren. Langzaam gaat hij met zijn vingers naar de onderkant van mijn shirt en zachtjes trekt hij hem uit mijn broek. Hij duwt mijn armen in de lucht en trekt mijn shirt over mijn hoofd om hem vervolgens laconiek op de grond te laten vallen. Met zijn vingers streelt hij de bovenkant van mijn borsten, voordat hij handig met één hand mijn bh aan de achterkant open maakt. Zijn vingers laten de bandjes over mijn schouders gaan en ook deze valt op de grond.

Hij wil aan mijn broek beginnen, maar nu is het mijn beurt. Ik duw zijn handen weg en begin aan de knoopjes van zijn shirt. Één voor één, langzaam naar beneden. Ik glijd met mijn handen over zijn gladde borstkas en laat mijn vingers over zijn tepels gaan. Dan duw ik zijn shirt van hem af. Met mijn hand ga ik door zijn haar. Hij pakt me vast en trekt me naar zich toe. Onze naakte bovenlichamen tegen elkaar aan. Onze lippen raken, met mijn tong proef ik hem en dan zoenen we lang en diep. Onze tongen spelen met elkaar, proeven elkaar, leren elkaar weer kennen. We strompelen al zoenend naar de bank en ik val half bovenop hem als we deze bereiken. Ik moet lachen maar hij snoert me de mond met zijn tong en ik ga er gretig op in. Ik begin aan zijn broek, sjor aan zijn pijpen en trek alles hem uit zodat hij daar helemaal naakt onder mij op de bank ligt. Hij komt overeind, maar ik duw hem weer terug en sta op om me langzaam voor hem uit te kleden. Ik haak mijn vingers achter mijn broek en duw hem langzaam over mijn billen. Ik zie hem nog stijver worden.

Zijn handen gaan over mijn naakte benen naar mijn billen, hij kust mijn buik en trekt me dan bovenop hem. Hij zoent mijn borsten, masseert ze, likt ze, ik beweeg met mijn heupen heen en weer voel zijn harde lul over mijn clit.

"Kom in me", fluister ik. "Ik wil je in me".

Hij draait me om, legt me met mijn buik op de bank en glijdt vanachter in me. Zijn hand zoekt mijn mond en ik zuig gretig aan zijn vingers voordat hij ze naar beneden brengt en met zijn natte vingers over mijn clit gaat. Langzaam en steeds dieper stoot hij in me terwijl hij me met zijn vingers blijft stimuleren. Ik houd het niet meer en begraaf mijn gezicht in een kussen van de bank terwijl ik schokkend klaarkom. Hij versnelt het tempo, stoot nog een paar keer diep in me en komt dan ook.

Half naast, half op elkaar liggen we op de bank. Onze gezichten maar een paar centimeter van elkaar verwijderd. Zijn hand speelt met mijn haar. We weten niks van elkaar en toch voelen we beide een niet te negeren fysieke connectie. Hoe kan iets wat niets is, wat niemand weet, wat officieel niet bestaat, zo onmisbaar zijn… Ik probeer alles wat ik nu zie en voel, diep in te ademen en op te slaan. Want ik weet dat ik het hier weer even mee zal moeten doen.

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy