Sexy Verhaal: In de auto (+podcast)

door Saskia


M’n telefoon trilt naast mijn laptop. ‘Waar ben je?’ zie ik in mijn startscherm staan. Ik kan een glimlach niet inhouden. Zo nonchalant mogelijk pak ik mijn telefoon om te antwoorden. ‘Nog op m’n werk.’ Typ ik terug. ‘En Jij?’ Ik twijfel even, maar haal dat laatste dan weer weg en leg mijn telefoon met het scherm naar beneden naast me. Als hij me wil, dan gaat hij z’n best maar doen. Te vaak is het al gebeurd dat het op het laatste moment toch niet doorging. Hij had meestal een goede reden, maar toch. Ik was er een beetje klaar mee de hele tijd de assertieve te zijn.

Ik probeer me op mijn werk te concentreren, maar echt lukken wil het niet. Juist als ik er net weer een beetje in zit, begint mijn telefoon weer te trillen. ‘Zal ik je ophalen?’

‘Oké.’ Is het enige wat ik antwoord. Niet omdat ik niet super graag wil dat hij me komt ophalen, maar vooral omdat ik mezelf niet te enthousiast wil maken.

‘Wanneer?’ Krijg ik binnen twee tellen terug. ‘Nu?’

Ik kijk op van mijn scherm. Er zitten nog twee collega’s, maar die zullen nog wel even bezig zijn. Ik aarzel even maar stuur dan wederom: ‘Oké.’

Ik stuur het adres van mijn werk erachteraan en wacht even af, maar niks. Dan, net als ik denk dat hij al weer afgeleid is door iets anders, antwoord hij ‘ben er over 15 minuten.’ Opeens schiet mijn hart in mijn keel. Hij komt echt…Hij staat gewoon binnen een kwartier voor de deur. What the f…

Hoe zie ik er eigenlijk uit? Kut heb ik precies nu een spijkerbroek aan. Niet handig. Ik ga snel naar de wc en check mezelf in de spiegel. Thank god heb ik me precies gisteravond geschoren. De standaard donderdagavond scheerbeurt. Al is het maar voor m’n eigen gevoel want ik denk niet dat het hem iets kan schelen. Ik trek de clip uit mijn haar en hang even ondersteboven om het los te schudden. Ik kom overeind en haal met mijn vingers de uitgelopen mascara onder mijn ogen weg en veeg de lipgloss van mijn lippen. Mega irritant natuurlijk als je gaat zoenen.

Als ik weer terug kom bij mijn bureau pak ik snel mijn spullen in. “Meiden, ik ga er vandoor. Ik ga nog even langs een vriendinnetje.” Roep ik in het algemeen de ruimte in. “Oké, fijne avond!” “Doei!” wordt er teruggeroepen.

Nog voordat ik alles heb ingepakt trilt mijn telefoon weer. ‘Ben er.’ Staat er.

‘Kom eraan.’ Typ ik snel terug en gooi alles in mijn tas.

Dan loop ik richting de uitgang, mijn telefoon in mijn hand voor als ik hem niet zou zien staan. Maar ik zie hem gelijk. Hij mij niet. Hij zit op zijn telefoon achter het stuur. Ik loop naar de passagierskant en stap in en voor ik het weet vinden onze lippen elkaar. Gretig, te gretig. Ik duw hem iets van me af om op adem te komen en hem aan te kijken. “Hi.” zeg ik. “Niet hier.”

“Hey.” Lacht hij. Dan minder blij: “We kunnen niet naar mijn huis.”

“Okee…ook niet naar die van mij.” Antwoord ik. Het voor de hand liggende bevestigend. “Dan wordt het autowerk.” Ik kijk hem ondeugend aan. “Maar niet hier.”

Al rijdende bedenken we een afgelegen parkeerplaats aan de rand van het bos. Terwijl hij rijdt en de muziek hard staat, heb ik alle tijd om hem eens even goed te bestuderen. Eerst zijn brede kaaklijn met zijn stoppelbaardje, waar ik met mijn vingers langs ga. Dan laat ik mijn wijsvinger langs zijn kleine oorlel gaan. Via zijn oor beland ik met mijn hand in zijn blonde haar en ik speel met zijn kuif. Dan vind ik zijn dunne lippen, waar ik met twee vingers van boven een weg naar zijn onderlip trek. Zijn onderste lip floept iets naar beneden. Hij doet zijn mond een stukje open en ik glijd er met mijn vingers in. Langzaam likt hij ze, terwijl hij stoïcijns op de weg blijft letten. Het voelt zo geil en ik voel mezelf nat worden.

Ik beweeg mijn hand via zijn bovenlijf steeds verder naar beneden totdat ik tussen zijn benen beland ben. Ik merk dat hij gelijk op scherp staat. Eerst voorzichtig, maar dan steeds steviger wrijf ik met mijn hand over zijn broek. Het duurt niet lang voordat hij keihard is. Ik zit net te bedenken hoe ik zijn broek open zal maken als hij de parkeerplaats oprijdt en de auto parkeert. Gelijk richt hij zich tot mij en duwt hij mijn handen omhoog. Hij grijpt me stevig bij mijn nek om me hard op mijn mond te pakken. Even zoenen we, tongen we diep en fluisteren we ondertussen dingen als ‘jezus wat ben je lekker’, ‘je smaakt zo goed’ en ‘ik wil je zo graag’.

Dan geef ik aan dat het misschien handig is naar de achterbank te verhuizen. Omdat uitstappen de spanning weg zou halen klimmen we onhandig tussen de stoelen door. Ik verontschuldig me voor mijn spijkerbroek die hij naar beneden sjort terwijl ik ondertussen mijn schoenen uittrap en zijn shirt probeer uit te trekken. Terwijl ik mijn shirt en bh uittrek heeft hij zijn broek geloosd en voor ik het weet zijn we allebei naakt. Hij duikt weer bovenop me, zoent me, werkt zichzelf met zijn mond een weg naar beneden. Daar komt hij mijn borsten tegen en terwijl hij ze met zijn handen heerlijk stevig vastpakt en masseert begraaft hij zijn gezicht ertussen. Ik sla mijn benen om zijn heupen en ga met mijn nagels over zijn rug. Mijn billen duw ik omhoog zodat ik tegen hem aan kan rijen en voel mezelf steeds natter worden.

Dat moet hij ook gevoeld hebben want met één hand vindt hij een weg tussen mijn benen en glijdt hij moeiteloos via mijn clit naar binnen terwijl hij me aan blijft kijken. “Kom in me.” Beveel ik hem. Met de weinige ruimte die we hebben weet hij op zijn knieën tussen mijn benen te zitten. Ik trek mijn benen omhoog en voel hem moeiteloos naar binnen glijden. Ik grijp met een hand de stang van de hoofdsteun vast en mijn andere hand gebruik ik om over mijn clit te gaan. Terwijl hij me steeds dieper penetreert voer ik het tempo en de druk op mijn clit op. Ik merk dat ik sneller dan ik gewend ben een hoogtepunt voel aankomen. “Ik kom.” Is alles wat ik uit kan brengen en ik voel alles in me aanspannen. Ik ga zo op in mijn orgasme dat ik amper doorheb dat hij ook komt. Maar als ik weer bijkom voel ik hem ook ontspannen. Even blijven we zo uithijgen. Totdat ik het koud krijg en we ons zelf weer snel aankleden.

Als ik mijn shirt in mijn broek wil stoppen glipt hij er nog snel even met zijn handen onder. Hij trekt me naar zich toe en hij zoent me weer. Maar dit keer zacht, nog steeds diep, maar met meer gevoel. Dan komt hij weer los. “Kom. Ik breng je naar huis…”

Meer Sexy verhalen:

The black box (+podcast)

Riskant in het restaurant (+podcast)

Spicy date night (+podcast)

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy