Sexy Verhaal: Riskant in het restaurant (+podcast)

door Saskia


Het was m’n lievelingsrestaurant. Een oud industrieel pand maar dan wel met wit tafellinnen, je kent het wel. En een menu waarbij je alleen hoefde te bedenken hoeveel gangen je wilt hebben, de rest staat allemaal vast. Ideaal voor iemand zoals ik, die alles lekker vindt en dus nooit een keuze uit een menukaart kan maken. Kortom, ik was helemaal blij dat we hier terecht waren gekomen. Mijn vriendinnen met onze liefdes. We waren met z’n zessen en hadden elkaar zo lang niet gezien dat we hadden bedacht eens even goed uit te pakken. Wat in dit geval zeven gangen in mijn lievelingsrestaurant betekende. Jeej me!

Na de eerste gang pak ik de fles wijn uit de koeler om bij te schenken, als ik in mijn ooghoek een groepje mensen zie aanschuiven. Er zitten nog een paar tafels tussen en het is een ruim opgezet restaurant, dus ik zie niet gelijk wie het zijn, maar ze zijn aanwezig. Ik schenk mijn vriendin tegenover me en mijn vriend naast me allebei bij. Natuurlijk vergeet vergeet ik mezelf ook niet. Ze zijn druk met elkaar in gesprek en aangezien ik op de hoek zit, heb ik even niks anders te doen dan te luisteren.

Mijn ogen dwalen af naar de rest van de zaal. Ik dacht al dat ik iets bekends zag bij die groep die net binnenkwam, maar nu ik de tijd heb om ze beter te bekijken zie ik het: Ik herken zijn vriendin. En zijn beste vriend, die met zijn wilde haren uit duizenden te herkennen is. Het hele groepje zit er…inclusief hijzelf. Precies het verste van mij af, op de hoek. Fuuuuck. Is het eerste wat ik denk. En ik moet me bedwingen niet weg te duiken. Dan besef ik me dat niemand van dat groepje mij zal herkennen. Behalve hijzelf dan natuurlijk. Dit wordt een interessante avond…

Gang drie. We hebben nog steeds geen oogcontact gehad en ik begin mijn geduld te verliezen. Nu is dat niet zo heel moeilijk bij mij, want veel daarvan heb ik niet, maar toch. Ik pak mijn telefoon en zoek hem op in mijn WhatsApp.

“Is het lekker?” stuur ik. Ik leg mijn telefoon naast me neer maar houd hem met een schuin oog in de gaten. Ik zie hoe hij eerst naar zijn telefoon kijkt, mijn bericht leest en vervolgens om zich heen kijkt. Zijn ogen vinden die van mij en hij kan een glimlach niet onderdrukken. Hij gaat terug naar zijn telefoon en niet veel later zie ik op mijn scherm: “Bijna net zo lekker als jij.”

Ik was nog even bang dat hij het benauwd zou krijgen met zowel zijn vriendin als mijn vriend in hetzelfde restaurant, maar daar heeft hij duidelijk geen problemen mee.

De rest van de avond doen we redelijk ons eigen ding. Allebei proberen we ons te focussen op de leuke groep mensen met wie we zijn. We lachen, drinken, eten en hoewel ik echt mijn ogen weleens naar zijn tafel laat glijden en ik zijn ogen ook echt weleens op mij voel, lukt het nog best aardig mijn aandacht bij mijn vrienden te houden.

Tussen de kaas en het dessert houd ik het echt niet meer en moet ik heel nodig plassen. Ik excuseer me en loop naar achter de gang door naar de wc’s. Nadat ik ben geweest (wat echt een enorme opluchting was) kijk ik mezelf aan in de spiegel die in het toilet hangt. Ik wil zo graag iets doen, voel de opwinding door mijn lichaam, maar ik zou niet weten wat. Behalve nog een of ander suggestief berichtje sturen. Maar zo vaak zien we elkaar niet, het kost ons altijd de grootste moeite af te spreken, en nu is hij hier! In dezelfde ruimte als ik! Nog steeds in gedachten loop ik de wc’s uit. En daar kijk ik recht in zijn ogen. Nonchalant leunt hij tegen de betegelde muur. Vlak naast het raam waar ik het restaurant door kan inkijken en letterlijk zijn vriendin zie zitten. Ik weet niet of het de alcohol is, maar het windt me ontzettend op dat hij hier tegenover mij staat en niet daar aan de tafel met zijn vriendin zit.

Zonder iets te zeggen loop ik naar hem toe en pak ik hem vol op zijn mond. Even gaan we in elkaar op, spelen onze tongen met elkaar, willen we steeds dieper terwijl we eigenlijk niet verder kunnen. Dan duwt hij me zachtjes naar achter. “Kom”, zegt hij zachtjes. Hij pakt mijn hand en trekt me het invalidentoilet in. Hij draait het slot om en komt dan snel weer bij me staan om me opnieuw diep te tongen.

Met zijn handen duikt hij onder mijn shirt, over mijn rug. Als hij voelt dat ik geen bh aan heb graait hij gretig naar mijn borsten. Ik glijd met mijn handen zijn broek in en vind zijn kont. Al zoenend duw ik hem richting het toilet. Ik vind de knoop van zijn broek en duw hem naar beneden, terwijl hij onhandig achter zich graait en de klep van de wc dicht doet zodat hij erop kan zitten.

Ik klim bovenop hem, maar hij duwt me weer van zich af, zodat hij onder mijn rok mijn string naar beneden kan trekken. Even speelt hij met zijn handen tussen mijn benen. Met zijn duimen masseert hij de binnenkant van mijn dijen, mijn liezen, steeds verder en verder. Met zijn vinger voelt hij in me en als hij merkt dat ik al mega nat ben trekt hij me op zich. Ik glijd gelijk in hem en begin mijn heupen heen en weer te bewegen. Onze voorhoofden leunen tegen elkaar en we blijven elkaar aankijken als hij met zijn duim over mijn clit gaat. Het is me te ruw, te ongevoelig. Ik duw zijn hand weg en neem het zelf over. Terwijl ik heen en weer blijf bewegen en mijn hand over mijn clit blijft gaan gebruikt hij zijn handen om onder mijn shirt mijn borsten te masseren. Hij duwt mijn shirt omhoog en zuigt aan mijn tepel, laat zijn tong erover heen gaan voordat hij er met zijn tanden zachtjes aan trekt. Hij weet dat dit me razendsnel naar een orgasme brengt. Ik voel dan ook al snel dat ik kom. Als hij mijn samentrekkingen voelt en mijn adem hoort stokken laat hij zich ook gaan en komt hij bijna tegelijkertijd ook.

Even blijven we zo zitten, blijft hij in me en hijg ik uit in zijn nek. Dan voel ik hem weer ontspannen en sta ik op. Als hij hetzelfde doet maak ik er gebruik van om naar de wc te gaan. Hij frist zichzelf ondertussen op bij de wasbak. Allebei weer gefatsoeneerd geeft hij me nog een kus voordat hij de deur voor me opent. “Ik wacht even.” Glimlacht hij. Ik geef hem een kus, bedank hem en loop dan zo nonchalant mogelijk weer de gang door naar het restaurant.

Ik werp een korte blik op de nietsvermoedende mensen aan zijn tafel voordat ik op mijn plek ga zitten. Het ijs op mijn bord is al een beetje gesmolten en mijn vriendin tegenover me kijkt me vragend aan. “Ik kwam een bekende tegen.” Zeg ik zo nonchalant mogelijk terwijl ik naar de gang wijs. Ze knikt enigszins argwanend, maar ik negeer het en neem een hap van mijn dessert. Verder lijkt niemand door te hebben gehad dat ik zo lang weg ben geweest. ‘Thank god voor alcohol’, denk ik bij mezelf. Terwijl ik probeer aan te sluiten bij het levendige gesprek dat mijn vrienden hebben.

De rest van de avond kijken we niet meer naar elkaar. Het is niet meer nodig. We hebben elkaar alles gegeven wat deze avond mogelijk was.

Meer Sexy Verhalen:

Grensverleggende quarantaine (+podcast)

Late night booty call (+podcast)

Gek van verlangen (+podcast)

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy