Sexy verhaal: Grensverleggende quarantaine (+podcast)

door Saskia

Daar zitten we dan. Al twee weken zijn we thuis in de zogenaamde intelligente quarantaine. Allebei slechts één keer het huis uit geweest voor boodschappen (vooral heel veel wijn gehaald) en verder helemaal niks of niemand gezien. Alleen hij en ik. Ik ben super dankbaar dat we in ieder geval met z’n tweeën zijn en dat ik niet in mijn eentje wekenlang in quarantaine zit. Maar what to do? Zoveel vrije tijd in ons eigen huisje hebben we nog nooit gehad!

Ik lig op de bank een beetje door mijn telefoon te scrollen. Eerst bekijk ik de laatste nieuwsberichten, maar al snel ben ik daar helemaal klaar mee. Op Instagram is het echter niet veel beter. Ook daar gaan alle posts en stories maar over één ding. Opeens zie ik iets voorbijkomen wat me wel leuk lijkt. Het is een zogenaamde ‘yes, no, maybe‘ lijst.

Ik stuur het document dat ik online heb gevonden keer twee naar de printer en geef er één aan m’n vriend die nietsvermoedend met een glas wijn op de bank zit. Hij kijkt verbaasd op als hij ziet wat hij voor zich krijgt.

“Wat is dit?”

Ik antwoord niet maar pak twee pennen, geef er één aan hem en ga tegenover hem zitten. “Gaan we dit invullen?” Blijft hij een beetje lacherig doorvragen terwijl hij zijn ogen over de lijst laat gaan. Ik glimlach alleen maar naar hem en concentreer me dan op mijn lijst.

Vaginale sex; ja duh.

Orale sex; ja duh.

Anale stimulatie; lekker.

Anale sex; Uhm…oké…

Ik voel de zenuwen door mijn lichaam gaan bij het idee. Het is iets wat al een tijdje in de lucht hangt. Ik kijk even naar hem, maar hij is helemaal geconcentreerd op zijn lijst. Ik zie dat hij al veel verder is dan ik dus ik ga snel door.

Haren trekken; yes.

Spanking; hell yes.

Eigenlijk alles op de hele lijst; ja, ja en ja.

Ik zie dat hij klaar is en wachtend naar me kijkt tot ik ook zo ver ben. Ik kijk hem aan terwijl ik mijn laatste vinkje in het ja vakje zet.

“Uitwisselen?” vraag ik voorzichtig.

Ik geef mijn formulier aan hem en pak het blaadje dat hij mij geeft aan. Als ik naar zijn formulier kijk zie ik dat ook hij overal ‘ja’ heeft aangekruist. We kijken tegelijkertijd op en moeten lachen. “Dan hebben we nog genoeg te doen.” merkt hij nog steeds lachend op. “Laten we dan maar snel beginnen” antwoord ik opeens serieus.

Ik sta op en trek mijn shirt over mijn hoofd terwijl ik naar de slaapkamer loop. Nonchalant laat ik het achter me neervallen terwijl ik achterom naar hem kijk. Hij springt op en sprint achter me aan. Een kinderlijk gilletje ontsnapt uit mijn mond als hij me op het bed duwt en bovenop me duikt en ik krijg spontaan de slappe lach. Dat weerhoudt hem niet de rest van mijn kleren uit te trekken. Van het gefriemel moet ik alleen maar meer lachen, de tranen rollen ervan over mijn wangen.

Als we allebei naakt zijn en hij bovenop me zit kijkt hij me indringend aan. Ik stop met lachen en we beginnen te zoenen. Eerst rustig en lief, maar al snel steeds heftiger en wilder. Hij zakt naar beneden likt mijn tepels, kust mijn buik en masseert mijn liezen. Zijn hoofd zakt tussen mijn benen en alleen zijn adem op mijn clit doet mijn rug al krom trekken. Ik wil dat hij doorgaat, maar ik denk aan de lijst en trek hem omhoog.

“Je wil me van achter.” Hijg ik. “Neem me van achter.” Uitdagend kijk ik hem aan en zie zijn ogen groter worden bij het idee.

Ik duik naar mijn nachtkastje en haal er een tube glijmiddel uit. Ik knijp een grote klodder op zijn stijve en knijp ook flink in de tube als ik hem boven mijn handen houd. Langzaam ga ik met mijn handen heen en weer totdat hij het niet meer houdt en me omdraait.

Hij pakt de tube en met zijn vochtige vingers komt hij in me. Eerst één, dan nog één.

“Gaat het?” vraagt hij als ik met mijn handen in de lakens grijp. Ik knik.

Dan voel ik hem naar binnen dringen. Heel rustig, steeds iets verder. Het vullende gevoel laat mijn adem even stokken, maar dan probeer ik door te ademen om te blijven ontspannen. Een kreun ontsnapt uit zijn mond op het moment dat hij er helemaal in glijdt. Even wennen we beide aan het gevoel, dan beweegt hij verder heen en weer. Als ik bijgekomen ben van de eerste sensatie merk ik dat ik richting een hoogtepunt ga maar er net niet kom. Ik gebruik mijn vingers voor dat extra zetje. Als hij merkt dat ik steeds sneller ga ademen wacht hij even. Hij geeft me even de tijd zo ver te komen, zodat we uiteindelijk tegelijkertijd ons hoogtepunt bereiken.

Ik zak in elkaar op bed en rol mezelf in een bolletje. Hij gaat naast me liggen met zijn gezicht vlak bij die van mij.

“Alles oké?” Hij kijkt me onderzoekend aan.

“Ja.” Ik glimlach naar hem, terwijl hij zijn vingers zachtjes over mijn arm laat gaan.

“Zo’n quarantaine is echt grensverleggend” merk ik op. We schieten allebei in de lach.

“Zeker. Ik hoop dat het nog even duurt.” antwoordt hij en hij kust me zachtjes.

Beeld: Pinterest

1 reactie

Tom 29 maart 2020 - 14:13

Wat een mooi verhaal en hoe herkenbaar dat sommige vermeende taboes eigenlijk verzwegen fantasieën zijn.

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy