Sexy verhaal: Ik lik, ik zuig, ik spuug, ik kus en ik zoen

door Kim

Verliefd zijn is zoveel meer dan adoratie voor iemand opbrengen. Zoveel meer dan vlinders in je buik hebben rondvliegen. Verliefd zijn is naar iemand hunkeren, dag en nacht. Weten dat je prima een dag zonder de ander kan, maar gewoonweg niet zonder de ander wilt zijn. Het is extra moeite doen om de ander te zien lachen, te zien genieten, te geven wat je vindt dat je geliefde verdient. En het is jezelf volledig overgeven aan de lusten die door de benauwde straten van deze zomerse stad schreeuwen van verlangen. Verliefd zijn is zonder enige vorm van twijfel op je knieën gaan.

Ik hoor hem van de trap af rennen, vol genoegen, vol enthousiasme. Zijn lichaamstaal geeft weg dat hij blij is om me weer te zien. Ik spiek nog even snel in het raampje van de deur… zit mijn haar goed? Met een zwoele blik groet ik hem wanneer de deur spontaan open zwaait. ‘Hey sexy.’, zegt hij seconden voordat hij me tegen zich aantrekt en gepassioneerd zoent. Zijn tong voelt zacht en nat, maar schiet vluchtig weg. Ik bijt op mijn lip en kijk hem recht in zijn ogen aan. Ik heb dit gemist. Het was misschien maar één nachtje, maar dat ene nachtje was al veel te lang.

Zijn hand glijdt over mijn billen terwijl ik voor hem de trap op loop. Eenmaal boven in de gang slaat hij zijn armen stevig om me heen. Er is verder niemand thuis, maar dat zou zomaar kunnen veranderen. Bij hem weet je nooit wie er opeens binnen wandelt. Maar daar hebben wij schijt aan… laat ze maar kijken. Ik zit gevangen in zijn grip en ontkom dus niet aan de woorden die hij uiterst verleidelijk in mijn oor fluistert. ‘Je bent van mij. Ik wil je voelen. Ik wil met je spelen.’ De rillingen schieten over mijn klamme huid en met wild verlangen begraaf ik mijn nagels door zijn T-shirt heen in de spieren van zijn rug. Onze lippen ontmoeten elkaar en met pijn in mijn kaken zoen ik hem met alles wat ik in me heb. Hij is degene met wie ik alles wil doen. Overal. De hele dag door. Degene voor wie ik naakt en wijdbeens voor het raam ga staan, zodat de hele buurt kan genieten van hoe hij zijn liefdespaal het werk laat doen. Iedereen mag weten hoe wij samensmelten, iedereen mag het zien. Hier huist geen schaamte, hier woont niets anders dan plezier.

Hij trekt me mee naar de keuken en duwt me stevig tegen de muur aan. Zijn knie spreid met brute kracht mijn benen en zijn hand glijdt onder mijn jurkje naar mijn doorweekte onderbroekje. Zachtjes wrijft hij met zijn vingertoppen heen en weer. Ik sla mijn armen om zijn schouders en zoek steun in zijn statige postuur. Hij heeft me beet. Hij laat me niet gaan. Ik voel zijn lust, ik voel zijn liefde. Ik voel wie wij zijn. Samen.

Mijn hoofd achterover, leunend tegen de muur, is in de wolken. Mijn mond valt open en een diepe kreun galmt over mijn lippen. Hij kust me. Hij kust me hard en lang, totdat ik geen adem meer krijg. En dan kust hij me nog wat meer. Ik kijk hem met waterige ogen aan. Ik lach. Hij lacht terug en fluistert dat hij hard is. Door mij. Voor mij.

Mijn rug komt los van de muur en ik draai ons rond. Nu staat hij stevig tegen de muur aan gedrukt. Nu heb ik de vrijheid om hem te bevredigen. Ik knoop zijn broek los terwijl hij vragend en bevelend tegelijk zegt dat hij mijn lippen om zijn eikel wilt voelen. Voorzichtig laat ik mezelf tot de grond zakken en trek ik zijn boxer naar beneden. Zijn stijve staat trots vooruit. Ik ben niet alleen verliefd op hem, maar ook op zijn prachtige penis. Zijn heerlijke, grote, harde penis. Ik ben verliefd op het gevoel wat ik krijg als hij in me zit, waar dan ook in me zit. Ik ben verliefd op de smaak die hij achterlaat in mijn mond. Dus ik neem hem op mijn tong en ik lik, zuig, spuug, kus, zoen tot hij staat te trillen op zijn benen. En dan lik, zuig, spuug, kus en zoen ik nog wat meer.

 

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy