Sexy verhaal: Open relatie II

door Jet

Lees eerst: Sexy verhaal: Open Relatie I

Als we de badkamer in lopen, zien we haar al onder de douche staan. Het water glijdt over haar borsten heen, zachtjes masseert ze haar borsten met de spons. Ze lijkt wel in slow motion te bewegen. Het badschuim loopt langs haar volle borsten en volgt haar curves tot haar heupen tot haar slanke enkels. Alles is mooi aan haar. Het voelt alsof ik haar uit de ogen van Vanessa zie, ik hoop dat zij Sanne net zo prachtig vindt als ik haar vind. Het is alsof ik haar weer voor het eerst naakt zie.

Na drie jaar merkten wij dat we een beetje op elkaar waren uitgekeken. Sanne is altijd een wild beestje geweest, maar ze was de spanning tussen ons kwijt. Ze vertelde mij eerlijk dat zij merkte dat zij het ergens anders ging zoeken. Dat zij zich weer aangetrokken voelde tot andere mannen, maar ook vrouwen. Ik dacht dat ze een eind aan onze relatie wilde maken. Tot ze met het voorstel kwam het allebei eens met iemand anders te proberen. Ik wist niet wat ik hoorde, dit kon alleen maar fout gaan dacht ik toen. Toen ik een paar maanden geleden voor het eerst in drie jaar weer een ander meisje aan het uitkleden was en haar warme en nog onbekende mond over mijn lul voelde, begreep ik opeens wat Sanne bedoelde. De spanning van een nieuw iemand, maar ook het verlangen naar wat ik met Sanne had. Hoe goed wij eigenlijk op elkaar waren ingespeeld, hoe goed wij alle plekjes van elkaar kenden. Dit meisje was gloednieuw, ik wist niets van haar. Ik was bang dat ik verliefd op haar zou worden of Sanne op de man die zij zag, maar wij werden alleen maar smoorverliefder op elkaar. Wij konden intens genieten van de nieuwe mensen, maar jezus, wat konden wij ook genieten als wij in elkaars armen lagen. Datzelfde gold voor ons eerste trio. Wat vond ik het heerlijk om haar met iemand anders te zien, hoe mijn meisje iemand anders ook zo intens kon verwennen. Maar ook zo fijn als ik haar weer voor mijzelf had, we hebben het best of both worlds.
Ik word uit mijn gedachten opgeschrikt als ik warme hand op mijn borst voel. Het is Vanessa. Zij stond al samen met Sanne onder de douche en is naar mij toe gelopen.

“Je moet ons echt even komen helpen, Kasper.” Zegt ze ondeugend en ik moet lachen als zij mijn hand pakt en mij mee onder de douche trekt. Onze eenpersoons douchecabine is hier niet voor gemaakt, dus we moeten dicht tegen elkaar gaan staan. Vanessa gaat tegenover Sanne staan, zij zoenen elkaar innig, terwijl ik achter Vanessa ga staan. Ik laat mijn natte handen over haar zachte borsten glijden. Ik voel mijn harde lul tegen haar billen aan. Ik zie Vanessa haar handen over Sanne haar buik glijden en tussen haar benen verdwijnen. Zachtjes hoor ik Sanne kreunen, terwijl zij door Vanessa in haar nek wordt gezoend. Dan besluit ik hetzelfde te doen bij Vanessa. Ik begin in haar nek te zoenen en laat mijn handen vanaf haar borsten naar haar kutje glijden. Zachtjes laat ik mijn vingers tussen haar lipjes verdwijnen en voel haar clitje al als een hard knopje tussen haar benen. Zachtjes laat ik mijn vingers eroverheen glijden, terwijl ik haar in haar nek blijf zoenen. Ze begint zachtjes te kreunen. Ze leunt tegen mij aan terwijl zij door blijft gaan met mijn vriendin verwennen. Ik laat mijn vingers heel kort even in haar glijden om wat vocht op mijn vingers te krijgen. Ik merk dat het al wat stroever wordt door het water. Als ik mijn vinger weer naar haar clitje breng, grijpt zij mijn hand vast.

“Terug.” Kreunt ze bevelend. Ik laat mijn vingers diep in haar glijden en zij kreunt het uit. Met mijn vingers wrijf ik over de binnenkant van haar warme poesje, maak een ‘kom hier’ beweging en ik merk dat dat de spot is. Ze kreunt het uit en zet haar nagel in mijn been. Ik kijk op en zie Sanne ondeugend naar mij kijken.
“We moeten dit even voortzetten in de slaapkamer.” Zegt ze. Ik kijk haar niet helemaal begrijpend aan, maar Vanessa en ik gaan er in mee.
We gooien onze natte lichamen op het bed. “Als jij nou doorgaat waar je mee bezig was, Kas.” Zegt zij terwijl zij stout naar mij kijkt. Ik ga naast Vanessa liggen en laat mijn vingers weer in haar glijden. Sanne gaat tussen Vanessa’s benen liggen en begint haar buik te zoenen. Vanessa begint weer te kreunen en zet haar nagels in het bed. Ik begin haar te zoenen en zij zoent mij terug. Opeens schokt ze op. Ik schrik en kijk wat er aan de hand is. Ik zie Sanne gretig het poesje van Vanessa likken. Mijn harde lul wordt nog harder. Fuck, dit is zo geil, ik ga het echt niet langer trekken. Ik zoen Vanessa nog een laatste keer op haar lippen en in haar nek. Dan ga ik uit het bed vandaan. Sanne ziet geknield tussen Vanessa haar benen aan het voeteneinde. Ik pak haar heupen vast en trek haar benen over de bedrand heen. Even schrikt ze op, maar kijkt mij dan lachend aan. Zij stort zich direct weer op Vanessa haar clitje. Ik ga achter Sanne haar mooie billen staan en zie het geil van haar poes afdruipen. Ik kniel achter haar en lik haar heerlijke geil op. Ik laat mij even gaan op haar clitje en ik hoor ook Sanne kreunen, terwijl ze nog aan het beffen is. Dan kom ik omhoog en druk mijn harde lul tegen haar kutje aan. Vrijwel direct glijdt-ie diep bij haar naar binnen. Ze kreunt het uit en ik laat mij zachtjes in en uit haar glijden. Ik wil dat ze nog wel door kan gaan met beffen. Vanessa hoor ik ook steeds meer kreunen. Ik zie hoe zij aan het haar van Sanne trekt en probeert het ritme een beetje aan te geven. Sanne likt steeds sneller en ik besluit mee te doen. Ik laat mij steeds sneller in en uit Sanne haar warme kutje glijden. Ik begin hard te stoten en Sanne en Vanessa kreunen het tegelijk uit. Ik zie dat Sanne bij Vanessa ook een paar vingers naar binnen heeft laten glijden. Vanessa kreunt het uit. Ze laat Sanne haar haar los en grijpt de dekens vast. Op dat moment zich ik haar omhoog schokken. Ze is klaargekomen. Ze kreunt het uit en Sanne gaat nog even door met likken, langzaam en beheerst. Vanessa blijft maar doorkreunen. Ik voel dat ik bijna ga komen, terwijl ik Sanne ondertussen hard aan het neuken ben. Dan komt Sanne opeens omhoog en ik laat mij uit haar glijden.

“Jou heb ik nodig.” Zegt Vanessa hees, terwijl Sanne aan de kant stapt. Vanessa pakt mijn hand en trekt mij op het bed. Ik word op mijn rug geduwt en voor ik door heb wat er gebeurt, kruipt Vanessa bovenop mij en ik glijd in haar warme, strakke poesje. Op datzelfde moment klimt Sanne op het bed en gaat op mijn gezicht zitten. Ik ruik haar geur en als vanzelf vind ik haar clitje. Ik laat mijn tong over haar harde knopje glijden en bij haar naar binnen. Zachtjes zuig ik het vocht wat uit haar loopt naar binnen. Ik voel hoe Vanessa steeds sneller op mijn lul rijdt. Ik zet mijn nagels in Sanne haar billen en geniet volop. Fuck, wat is dit geil. Ik hoor Sanne bovenop mij kreunen en Vanessa net zo hard. Ik laat mijn vingers in haar kutje glijden en ik voel hoe ze even opschrikt. Dan laat zij mij haar weer likken. Vanessa beweeg steeds sneller bovenop mij. Ik houd het niet lang meer voor. Dan voel ik mijn orgasme aankomen. Ik zet mijn nagels in Sanne haar billen en kreun het uit. Sanne gaat direct van mijn gezicht af en kijkt naar mij terwijl ik Vanessa vol spuit. Ze begint mij te zoenen en Vanessa doet gelijk mee. Zij laat mijn harde lul nog even in haar poes rusten.

Even liggen wij met zijn drieën uit te hijgen in bed. Twee meisjes aan beide kanten van mij in mijn armen. Op dit soort momenten geloof ik niet echt dat hemel of hel bestaat, hier en nu is obviously de hemel op aarde. Sanne ligt als een lepeltje tegen mij aan met haar ogen dicht. Vanessa en ik kijken elkaar en zij geeft een knikje richting Sanne. Vanessa kruipt over ons heen en duwt Sanne haar benen uit elkaar. Zij gaat er tussen liggen en begint Sanne te zoenen. Direct klemt Sanne haar benen om Vanessa heen en zoent innig terug. Ik laat mijn hand tussen hun in glijden en leg hem op haar borst. Haar tepel wordt hard en zachtjes speel ik ermee. Ik voel hoe ik alweer harder wordt. Vanessa gaat naast Sanne liggen en pakt een vibrator onder de kussens vandaan. Die moeten zij er samen neergelegd hebben. Ik ga ook naast Sanne liggen en begin haar in haar nek te zoenen. Ik zie dat Vanessa zachtjes de trillende vibrator op Sanne haar clitje legt. Direct komt ze van intense trilling omhoog en laat zich dan weer vallen. Tegelijk storten ik en Vanessa ons op haar. Ik laat mijn tong over haar harde tepel glijden en Vanessa bijt Sanne zachtjes in haar nek. Ze kreun al hard. Aan haar gekreun kan ik vaak merken hoe dicht ze al tegen een orgasme zit. Ze wordt steeds luider en dan gaat ze een beetje mompelen vlak voor ze klaar komt. Ze maakt al snel veel geluid dus besluit nu mijn kans al te grijpen. Ik kruip bovenop haar en trek haar aan haar heupen naar mij toe. Zo kan Vanessa de vibrator op dezelfde plek laten. Hard stoot ik mijn eerste stoot in haar en direct kreunt zij het uit. Ik begin haar snel te neuken en ze kreunt steeds harder en harder. Ik geniet ondertussen van het uitzicht van twee naakte meisjes die elkaar aan het zoenen zijn. Vanessa wrijft nog steeds de vibrator over Sanne haar clitje. Sanne stopt met zoenen en gooit haar hoofd naar achteren van genot. Met haar ogen dichtgeknepen en haar mond open begint ze te mompelen en te kreunen. Ik stoot nog een aantal keer diep en hard in haar en dan zie ik hoe ze schokkend omhoog komt. Ze kreunt het uit en zet haar nagels in mijn benen. Ze grijpt met haar handen naar de vibrator en Vanessa haalt hem weg. Langzaam ga ik door met in en uit haar te glijden. Misschien krijg ik een tweede orgasme voor elkaar. Vanessa laat de vibrator tussen haar eigen benen glijden, terwijl zij naar mij en Sanne kijkt. Ze begint ook te kreunen. Ik besluit ook het ritme weer wat op te voeren. Ik stoot weer harder en sneller in Sanne en zie dat ze weer begint te kreunen. Misschien gaat dit lukken. Ik zie hoe Vanessa de vibrator over haar natte kutje laat glijden en ik voel hoe mijn orgasme steeds sneller nadert. Ik probeer weg te kijken, maar het is zo onwijs geil. Ondertussen beginnen Vanessa en Sanne weer met elkaar te zoenen. Ik wil het tempo weer wat omlaag halen maar meteen kreunt Sanne het uit.

“Sneller, please, neuk me harder, sneller.” Kreunt ze uit. Nu kan ik niet meer terug. Ik begin weer hard in haar te stoten, maar tot mijn verbazing zie ik haar alweer mompelend kreunen. Ik versnel het tempo nog meer en voel hoe ik haar straks zelf ga volspuiten. Dan komt ze weer omhoog en ik voel haar kutje samentrekken om mijn lul heen. Het gevoel is goddelijk. Direct kom ik ook klaar. Ik voel de verlossing als ik haar weer volspuit. Uitgeput plof ik naast haar neer. Stout en grijnzend kijken wij elkaar aan.
“Je mag wel vaker langskomen, Vanes.” Zeg ik lachend en zij lacht terug. “Ik vond het gezellig, jongens.” Lacht ze terug, terwijl ze opnieuw de vibrator aanzet. Ze zwaait ermee voor onze ogen. “Wie wil er nog een rondje?” Zegt ze lachend, terwijl ik de vibrator weer in haar heerlijke kutje zie glijden.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy