Sexy verhaal: Haar heimelijke fantasie

door Myrthe

Al jaren had ze een droom, een heimelijke fantasie, een seksueel verlangen. Ze had er nog nooit met iemand over gesproken. Tot afgelopen week, al wist ze zelf niet goed meer hoe dat zo gekomen was. Het was gewoon gebeurd. En hij, haar zielsverwant, haar beste vriend, zou haar droom waarmaken. Dat had hij beloofd. Ze had hardop gelachen, een lach vol ongeloof. Alsof hij dat zou kunnen.

Haar hart klopte in haar keel toen ze, exact op het afgesproken tijdstip, de deur van de hotelkamer met de sleutelkaart opende. De scharnieren piepten een beetje toen ze de deur verder openduwde en de kamer binnen keek. Er was niemand. Ze stapte vlug binnen en liet de deur achter zich in het slot vallen. De kamer was ruim en wit. Zonlicht viel als een lawine door de hoge ramen naar binnen. Het grote, zorgvuldig opgemaakte bed pal in het midden van de kamer, trok onmiddellijk haar aandacht. Er lagen minstens tien hagelwitte kussens in allerlei formaten op de twintig centimeter dikke matras. Ze stapte in de richting van het bed, merkte nu ook de kleine zilverkleurige doos op die op een van de kussens lag. Nieuwsgierig trok ze de zwarte strik los en opende het pakje. In sierlijke letters las ze wat er van haar verwacht werd. Ze glimlachte en liep met de doos in haar handen naar de badkamer.

Het vuurrode lingeriesetje paste haar perfect, liet haar vrouwelijke rondingen volledig tot hun recht komen. Alleen al het dragen van deze twee kleine kanten stukjes stof deed het bloed harder door haar lijf stromen. Ze nam haar make-uptas en ging aan de slag met kohlpotlood en lippenstift. Met trillende handen nam ze daarna het zwarte Venetiaanse masker uit de doos, zette het op haar neus en bond de zwarte lintjes stevig vast op haar achterhoofd. De intense, verwachtingsvolle spanning benam haar de adem. Ze gaf zichzelf een paar minuten de tijd om weer tot zichzelf te komen, keek toen op haar horloge en liep de badkamer uit. Ze legde zich neer op het bed en sloot haar ogen. Ze was er helemaal klaar voor.

Amper een paar seconden later hoorde ze hoe de deur werd opengemaakt. Meteen stond elke zenuw in haar lijf op scherp. Ze hield haar ogen gesloten terwijl ze zich concentreerde op de geluiden die erop volgden. Voetstappen kwamen dichter en dichterbij. Ze probeerde stil te blijven liggen, maar kon niet verhinderen dat haar lichaam nu al wulps begon te kronkelen van de opwinding. Iemand kwam naast haar op het bed liggen, ze voelde de warmte van menselijke aanwezigheid zelfs al al was er geen huid-op-huidcontact. Na wat een eeuwigheid leek te duren, streelde een hand plots over haar wang en vingers speelden met haar lippen. Ze opende haar ogen en keek recht in karamelkleurige ogen die haar vanachter een zwart leren masker aanstaarden. Ze hapte naar adem, voelde hoe haar lichaam meteen op deze spiernaakte vreemdeling reageerde. Hij glimlachte, drukte een zoen op haar mond en liet zijn lippen daarna langs haar hals naar haar schouders glijden. Ze kreunde zachtjes, sloot opnieuw haar ogen. Met zijn tanden trok hij het bandje van haar beha naar beneden. Zijn halflange bruine haren streelden over haar lichaam, terwijl hij haar huid verder beroerde met zijn lippen. Zijn warme zachte handen glipten onder de stof van haar beha door en kneedden haar weelderige borsten. Ze duwde haar bovenlichaam omhoog om zijn aanrakingen nog beter te voelen. Hij maakte van de gelegenheid gebruik om de sluiting van haar beha los te maken. Een paar tellen later lag ook haar slipje op de grond van de hotelkamer.

Ze was nu helemaal naakt, voelde hoe hij zijn handen over haar hele lichaam liet glijden. Zijn tanden omklemden haar tepel, zijn behendige vingers baande zich een weg tussen haar benen. Ze werd overvallen door pure lust, het bloed raasde door haar lichaam en ze kon niet stoppen met kreunen. Hij zoog nog even hard aan het stijve knopje op haar borst, liet toen zijn hoofd tussen haar benen verdwijnen. Ze kromp ineen toen ze voelde hoe zijn tong zorgvuldig elk plooitje van haar schaamlippen verkende terwijl een vinger voorzichtig bij haar binnen drong. De spieren in haar onderbuik spanden zich op. Hij voelde het, duwde nog wat dieper. Ze beet op haar onderlip om niet te schreeuwen, vlocht in een reflex haar vingers door zijn haren. Hij liet zijn vinger uit haar glijden, streelde voorzichtig tussen haar billen, net daar waar haar huid zo gevoelig was. De wereld rondom haar verdween. Ze wilde deze man. Helemaal. Nu.

Alsof hij haar gedachten kon lezen, kwam hij bovenop haar liggen, stootte diep bij haar binnen. Hij was groot, ze voelde hoe hij haar helemaal vulde. Zo diep, zo perfect. Ze wist niet of hij kreunde of zij. Het deed er ook niet toe. Haar ademhaling versnelde toen hij een duivels tempo inzette. Ze wilde dat hij nog lang door zou gaan, maar kon niet voorkomen dat ze heel snel schreeuwend een hoogtepunt bereikte. Haar hart ging als een razende te keer, haar lichaam leek vloeibaar.

Pas toen ze weer op adem was gekomen, merkte ze hem op. De stille toeschouwer. Hij zat helemaal naakt in de witlederen Chesterfield in de hoek van de kamer, zijn gezicht half verscholen achter hetzelfde masker als de man bij haar in bed. Zijn lijf was minstens even goddelijk, gespierd en zongebruind. Hij had ervan genoten om naar hen te kijken, dat kon ze zelfs vanuit het bed zien. Toen hij zag dat ze hem eindelijk had opgemerkt, stond hij elegant op uit de zetel en liep op het bed af. Alsof het afgesproken was, rolde de man met wie ze net had gevreeën van haar af en schoof naar de andere kant van het bed, zodat er plaats was voor deze nieuwe vreemdeling. Hij duwde zijn lichaam tegen het hare terwijl hij naast haar lag, liet zijn vingers over haar lichaam glijden. Ze moest nog op adem komen na het duizelingwekkende orgasme van net, maar voelde onmiddellijk hoe het verlangen in haar weer ontbrandde. Hij gunde haar de tijd, bleef haar huid verder strelen, vederlicht en zacht. Ze begon opnieuw te kreunen toen zijn handen de binnenkant van haar dijen beroerde. Haar benen openden zich als vanzelf, maar hij was iets anders van plan. Zijn sterke armen grepen haar zachte lichaam vast en voor ze goed en wel besefte wat er gebeurde, lag ze op haar buik op het bed. Ze verborg haar gezicht in een van de kussens en kreunde. De nagels van zijn vingers krasten over haar rug, terwijl hij zijn gezicht tegen haar billen aanduwde. Wellust laaide in haar op en ze duwde haar kont omhoog. Met zijn beide handen trok hij haar billen iets uit elkaar. Zijn tong streelde langs haar kontgaatje, gleed af en toe wat dieper in haar. Hij kuste haar billen en haar onderrug, terwijl hij een vinger bij haar binnen duwde. Ze gaf tegendruk, zodat hij nog dieper kon. Er bleef niets meer van haar over, alleen nog maar één gloeiende brok hunkering. Ze wilde ook deze man. Helemaal. Daar.

Haar lichaam zinderde toen ze vier handen op haar lijf voelde. Ze was niet langer in staat om iets te doen, gaf zich volledig over aan deze twee heerlijke mannen. Ze lag nu bovenop de eerste man, voelde hoe hij haar opnieuw penetreerde, meteen even diep als daarnet. Zijn handen lagen op haar heupen zodat hij het ritme kon bepalen. De tweede man zat achter haar. Zijn handen omklemden haar borsten en zijn stijve penis duwde tegen haar billen. Een kreun van wellust vulde de kamer en ze schreeuwde het uit op het moment dat ook hij bij haar naar binnen gleed. Het gevoel was overweldigend, op het randje van ondraaglijk, genot gemengd met zalige pijn. Ze zat gevangen in dit moment, wist niet eens meer hoe ze heette. De stoten kwamen afwisselend en hard, het leek alsof deze twee mannen perfect op elkaar afgestemd waren. Ze vulden haar helemaal en ze voelde hoe haar lichaam, badend in het zweet, aan het schokken ging. Hun handen hielden haar in evenwicht toen ze een metershoge golf van puur genot over zich voelde komen. Handen en lippen waren overal en ze schreeuwde opnieuw, veel luider dan daarnet, toen ze helemaal van de golf naar beneden viel. Ze viel in duizend stukjes uiteen toen ze gillend neerkwam.

Sterke armen legden haar op haar rug op het bed en ze voelde hoe het gekreukte laken over haar volledig uitgeputte maar nog natintelende lichaam werd gelegd. Voetstappen liepen de kamer uit. Ze zuchtte nog een laatste keer en sloot haar ogen. Het was tijd om weer aan het dromen te gaan.

Meer trio verhalen:

Sexy verhaal: Alicia in Wonderland

Sexy verhaal: Van het gala naar een privéfeestje

Sexy verhaal: Open relatie I

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy