Sexy boeken top 5

door Saskia

Misschien dacht je dat alles ophield bij de 50 Shades Triologie, maar er is meer en er is beter! Heb jij met dit herfstige weer behoefte om met een sexy boek op de bank te duiken? Dan hebben wij vijf heerlijke boeken voor je op een rijtje gezet.

1. Rood, wit & Koningsblauw – Casey McQuiston

Wat gebeurt er als de prins van Engeland en de eerste zoon van de Verenigde Staten verliefd worden? Ten eerste zijn er scènes met verbluffende, knetterende chemie, maar er is ook potentieel voor een schandaal. Casey McQuiston schreef een roman die echte romantiek combineert met pure sexiness.


2. Fluwelen begeerte – Sarah Walters

Oesterverkoopster Nancy Astley wordt verliefd op revuester Kitty Butler, maar zij verlaat haar. Haar act wordt haar overlevingsstrategie verkleed als man komt ze in aanraking met charlatans, schandknapen en hoeren, maar ook met de Londense aristocratie. Als iemand erotiserend over de lesbische lust kan schrijven is het Sarah Waters wel. In haar debuutroman gaat het er wild aan toe, compleet met ruige seksfeesten en geheime kistjes waarin leren Victoriaanse dildo’s worden bewaard.


3. De baas – Vi Keeland

Reese is op een date die ongelooflijk saai is, dus spreekt ze op de voicemail van een vriendin in dat ze zo gauw mogelijk teruggebeld wil worden met "een noodgeval', zodat ze weg kan. Een knappe man die langsloopt en haar woorden opvangt voorspelt dat haar date die list sowieso zal doorzien. Hij red haar die avond, maar aan het einde van de avond gaan ze ieder hun eigen weg zonder telefoonnummers uit te wisselen. Reese gaat ervan uit dat ze Chase nooit meer zal zien… tot ze een maand later een leuke nieuwe baan vindt. Haar nieuwe baas? Chase Parker.


4. Negentig dagen Genevieve – Lucinda Carrington

Dit boek is 50 Tinten Grijs keer twee: Hij is een arrogante en geslaagde zakenman die alles krijgt wat hij wil. Wat hij nu wil is dat Genevieve aan zijn duistere verlangens toegeeft, negentig dagen lang. Een sensueel verhaal van liefde, obsessie en zelfontdekking.


5. Speel met mij – Indigo Bloome

Wanneer dokter Alexandra Blake – getrouwd, twee kinderen en met een heel leuke baan – voor een serie belangrijke lezingen in Sydney is, komt ze haar oude vlam Jeremy Quinn tegen met wie ze spannende herinneringen aan een turbulente studententijd deelt. Na een paar glazen champagne in zijn penthouse, stelt de nog even onweerstaanbare Jeremy haar voor mee te doen aan een gewaagd, psychologisch en lichamelijk spel. Als ze zich vervolgens helemaal aan hem overgeeft, liggen er ook andere gevaren op de loer. Ze komt terecht in een wereld die extremer en veel gevaarlijker is dan zij ooit had kunnen vermoeden.
Voor de lezers van Negentig dagen Genevieve en Vijftig tinten grijs.


Meer lezen:

5 must read LHBT-boeken

5 sexy vakantieboeken om deze zomer te lezen

5 opwindende boeken

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy