Sexy verhaal: De bijzondere bijles (deel II)

door Redactie

Lees hier deel I

Terwijl Bas zich omdraait en weer naar me toe loopt, probeer ik te beseffen wat er zojuist is gebeurd. Wil ik dit echt? Kan dit wel? Maar zodra ik opkijk en zie wie er voor me staat, verdwijnen mijn twijfels als sneeuw voor de zon. Bas komt voor me staan, pakt mijn hand en trekt me hoffelijk omhoog. Nu staan we oog in oog. “Weet je het zeker?”, vraagt Bas ademloos, terwijl hij over mijn wang streelt. En juist die ene aanraking trekt me over de streep. Ik druk mijn lippen op de zijne, en vanaf dat moment zijn onze handen weer overal. Hij tilt me op en ik sla mijn benen om hem heen, terwijl ik vliegensvlug op het bureau wordt gezet en Bas in zijn nek zoen.

“Shit, je maakt me zo opgewonden Lisa”, kreunt Bas. “Toen je die ochtend te laat kwam had je me al in je greep, met die sprekende ogen van je en die sexy glimlach. Ik wil je.”

Ik krijg het warm van zijn woorden en begin aan de riem van zijn broek te sjorren, waar zich inmiddels een onmiskenbare bobbel aftekent. Bas trekt ruw zijn shirt en die van mij uit, waardoor ik halfnaakt voor hem zit en ik ook eindelijk naar dat mooi gevormde lichaam kan kijken. Gelukkig maar dat ik eraan gedacht heb om vanochtend een fatsoenlijk setje te trekken, en dat hoor ik ook aan het goedkeurende gegrom van Bas. Lang heb ik het niet aan, want terwijl hij me weer in mijn nek begint te zoenen klikt hij met twee vingers mijn BH los, en laat met zijn lippen kusjes achter op mijn borsten. Wanneer hij met zijn mond plotseling aan een van mij tepels zuigt, ontsnapt er een harde kreun uit mijn mond en ik trek zachtjes aan zijn haren. Mijn rechterhand glijdt zijn boxer in en ik begin zijn penis te strelen, die nog harder wordt dan hij al was. Met een zwoele blik in mijn ogen kijk ik hem aan en begin met aftrekken. Een rode blos verspreidt zich over zijn wangen terwijl Bas zijn hoofd in zijn nek legt. “Lisa, als je zo doorgaat ga ik komen. En je bent zo lekker dat ik dat nog niet wil.” Ik kan gewoon niet geloven dat hij ooit die woorden tegen me zou zeggen.

Terwijl ik dat denk draait Bas me ineens in een beweging om, en ik slaak een verbaasd kreetje. Ik lig nu met mijn buik op het bureau. Bas stroopt mijn spijkerbroek van me af en geeft me een zachte tik op mijn billen. Ik ben zo nat dat mijn slip vastplakt aan mijn vulvalippen. Er zit zoveel opgekropte spanning daarbeneden, dat wanneer Bas een vinger langs mijn kut laat glijden, ik al bijna klaarkom. Zonder waarschuwing duwt hij die vinger naar binnen, en begint me zachtjes te vingeren. Ik kreun nu zo hard en kronkel alle kanten op met mijn lichaam, waardoor ik bang dat iedereen die nu nog in dit gebouw is me echt zal horen. Bas duwt een tweede vinger erbij en vingert me nu steeds sneller, waardoor ik onbeschrijfelijke tintelingen voel. “Je wilt dat ik je laat komen hè?”, fluistert hij terwijl hij mijn G-spot masseert. Ik bok nu met mijn billen tegen zijn penis aan, ik kan er niets aan doen. “Alsjeblieft Bas, kom in me. Neem me”, zeg ik ademloos. Ik moet hem gewoon voelen.

Ik hoor dat Bas zijn broek op de grond laat vallen, en voel hoe hij zijn penis in me laat glijden. Mijn kut is inmiddels zo nat dat er geen enkele weerstand is, en ik voel hoe ik opgerekt word. Hij begint langzaam te stoten en ik beweeg mee met mijn heupen. Steeds sneller en sneller, waardoor het bureau tegen de muur begint te bonken. Bas buigt zich voorover en laat zijn vinger over mijn clit glijden, waar hij ritmisch overheen begint te wrijven. Ik heb het nu echt niet meer, en begin onsamenhangende klanken uit te stoten terwijl ik voel hoe mijn benen beginnen te trillen. De spanning is echt te veel, en we hebben beide niet lang meer nodig. “Kom klaar voor me Lisa, laat jezelf gaan.” Daarmee duwt hij me over de rand. Er golft een warm gevoel vanuit mijn onderlichaam door heel mijn lijf heen en ik schok van genot. Ik trek door mijn orgasme zo strak samen, dat Bas ook geen schijn van kans meer heeft. Luid kreunend komt hij klaar en hij duwt zijn onderlichaam nog een paar keer tegen me aan. Na een paar kusjes op mijn rug trekt hij zichzelf terug, en draait me weer om.

“Ik vind dat we dit onderwerp volgende week nog wat beter moeten herhalen, vind je ook niet?” vraagt Bas licht hijgend. Ik kan niet anders antwoorden dan ondeugend te glimlachen.

Dit is een gastblog van Juliette.

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy