Sexy verhaal: Bijzondere bijles (deel I)

door Redactie

Ik zucht diep terwijl ik uit het raam van de bus staar. Waarom heb ik weer vijf keer op die snooze knop gedrukt? Opstaan is sowieso voor veel studenten al een hel, en dan al helemaal na de vakantie. Het vooruitzicht dat ik weer een half uur te laat ben bij Management & Organisatie en zeer waarschijnlijk eruit gestuurd wordt door onze chagrijnige, oude professor is geen leuk vooruitzicht.

Wanneer ik dan ook eindelijk op school ben, loop ik zo snel mogelijk naar het lokaal waar ik moet zijn. Ik ben gelukkig maar 20 minuten te laat, misschien spaart hij me wel vandaag. Ik duw de klink omlaag en wil me al verontschuldigen zodra de deur opengaat, maar ik krijg geen woord uit mijn keel. Dit is niet mijn docent. En toch als ik om me heen kijk is dit wel mijn klas. De man die er staat, is namelijk allesbehalve een grijsbehaarde brompot. Jong, lang, hippe kleding en sneakers, licht gespierd, gebruind door de zon en warrig haar is wat ik zie. Kort gezegd: een lekker ding.

‘Goedemorgen, jij bent zeker Lisa?’ Ik word abrupt uit mijn dagdroom gerukt, en besef me weer dat ik voor 25 mensen sta die me allemaal aanstaren. Plus, een lekker ding dat me zojuist heeft aangesproken. Oeps.

‘J-ja, dat ben ik. Sorry dat ik te laat ben, ik heb me verslapen. Mag ik nog bij deze les zijn?’ Hij kijkt me inschattend aan, en lacht dan zijn kaarsrechte, witte tanden bloot. ‘Nou, voor deze ene keer zal ik je sparen Lisa. Ik ben Bas van Doorn, ik ben de vervanger voor meneer Vermeulen. Hij is met pensioen. Ga lekker zitten.’ Opgelucht neem ik plaats naast mijn beste vriendin Chloë. Thank god.

Ze bijt op haar lip om niet in lachen uit te barsten. ‘Jeetje meid, daar ben je weer goed vanaf gekomen. Dat wordt nog wat, je bent echt slecht in opstaan.’ Ik geef haar met een grijns op mijn gezicht een por, en begin te luisteren naar Bas. Hij staat enthousiast uit te leggen over de ontdekkingsreizen van de VOC, en heeft niet in de gaten dat ik naar hem kijk. Mijn gedachten overvallen me weer met het feit dat-ie er ontzettend leuk uitziet. Met drukke gebaren vertelt hij over de verschillende kanten van slavernij en ik merk dat zijn manier van praten me zijn verhalen intrekt. Wanneer hij me tussendoor een paar keer aankijkt, merk ik dat ik een beetje warm wordt vanbinnen. Dat is me nog nooit overkomen bij een mannelijke docent.

Als het lesuur voorbij is gevlogen, is het pauze. Ik pak mijn spullen in en loop achter Chloë aan. Terwijl ik het lokaal uitloop kijk ik nog een keer achter me. Bas kijkt me glimlachend aan. ‘Leuk dat je er was Lisa, tot volgende week.’ Ik mompel iets terug omdat mijn woorden weer in mijn keel vast lijken te hangen, en wandel haastig naar de kantine.

De weken daarna betrap ik mezelf erop dat ik iedere keer een beetje meer uitkijk naar de lessen van Bas. Als hij iets uitlegt dat me normaal gesproken helemaal niets boeit, bekijk ik hem altijd ongegeneerd. Maar zodra hij mijn blik dan vangt of een vraag aan me stelt, voel ik dat ik rood word en heb ik moeite om de juiste dingen te zeggen. Hij lijkt ook net iets te vaker naar mij toe te trekken. Gelukkig valt het niet al teveel op, totdat ik op een dag niet uit een opdracht kom. Na mijn hand te hebben opgestoken komt Bas bij mijn tafel. ‘Vertel eens Lisa, waar loop je vast?’, zegt hij vriendelijk. Wanneer hij zich voorover buigt, komt er een heerlijk vleugje aftershave mijn kant op. Weer ben ik van mijn stuk gebracht.

‘Ehm ja, ik begrijp niet zo goed wat ze met deze tabel bedoelen.’ Hij kijkt me recht aan. ‘Oh dat is makkelijk, geef me je potlood maar, dan laat ik het je zien.’ Terwijl ik dat doe, raken onze handen elkaar per ongeluk. Pats, er gaat een elektrisch schokje door me heen. Nu kijk ik Bas in zijn hemelsblauwe ogen aan. Voelde hij dat ook? Hij heeft een lichte blos op zijn wangen, en tijdens zijn gekrabbel en uitleg merk ik een plotselinge spanning tussen ons. ‘…en zo vul je de tabel dus in. Is het nu duidelijk voor je?’ Ik heb echt helemaal niets van zijn uitleg meegekregen. Blozend kijk ik hem aan, waarom kan ik daar niet mee stoppen?

‘Nou, eerlijk gezegd nog steeds niet zo, sorry. Ik vind dit ook een best moeilijk vak.’

‘Dat snap ik ook wel, het is veel stof. Blijf anders even wat langer na de les, dan leg ik het je uit en werken we samen de opdrachten uit, oké?’ Ik knik. De rest van de lesuren vallen toch uit door een zieke docent. Zijn ogen kijken me tevreden en indringend aan. Weer dat onweerstaanbare vleugje aftershave wanneer hij overeind komt en van me wegloopt.

Na de les zwaai ik Chloë gedag, die met een nieuwsgierige blik alvast naar huis gaat. Ze zal me straks wel bellen, om te weten hoe het was om van Bas bijles te hebben. Als iedereen weg is loop ik met knikkende knieën naar het bureau. ‘Ga maar zitten Lisa, dan gaan we eens kijken wat we ervan kunnen maken.’ Hij klopt met zijn gebruinde hand op de stoel naast hem. Terwijl we de opdrachten samen stap voor stap uitwerken, kost het me soms echt de grootste moeite om me te concentreren. Wanneer ik Bas aankijk om antwoord te geven op een gestelde vraag, lijkt het bij hem soms ook pas na een paar seconden tot hem door te dringen wat ik heb gezegd. We zijn bijna bij het einde van de pagina, als het alweer tijd is om echt naar huis te gaan. De school gaat sluiten. ‘Hier,’ zeg ik, ‘je pen. Dankjewel voor je uitleg.’ Ik kijk hem niet aan omdat de spanning om te snijden is, waardoor bij het teruggeven van de pen onze handen weer elkaar aanraken. We kijken allebei tegelijkertijd op. Rode blossen verschijnen op onze wangen. De sfeer lijkt in een keer van student-docent totaal om te slaan naar iets anders. Onze vingers blijven tegen elkaar aangedrukt.

‘Je bent echt slim Lisa, en ook nog een aantrekkelijke vrouw.’ zegt Bas zachtjes. En terwijl ik voel hoe mijn hartslag stijgt, buigt hij zich voorover en kust me met zijn volle lippen. Ik merk even dat ik terugdeins, maar verlies mezelf binnen luttele seconden. Voorzichtig kussen gaat over in een passievolle tongzoen. Ik hoor hem zachtjes naar adem happen en bijt zonder dat ik het doorheb op zijn onderlip. Dat is het startsein om elkaar echt aan te raken. Zijn handen glijden naar mijn nek, terwijl ik met die van mij door zijn zachte haren woel voel ik hoe we onszelf steeds meer verliezen. Mijn onderbuik kriebelt, en terwijl mijn zenuwen op scherp staan voel ik ook hoe mijn slipje steeds vochtiger wordt.

Bas trekt zich plots terug. De koortsachtige blik in zijn ogen ontmoet die van mij. ‘Wacht,’ zegt hij ademloos. Even ben ik bang dat hij spijt van zijn actie heeft en wil dat we ophouden, maar dan staat hij op. En terwijl ik probeer om mijn gedachten op een rijtje te zetten en mijn ademhaling onder controle te houden, loopt Bas naar de deur van het lokaal. En draait die langzaam op slot.

Lees deel II hier.

Dit verhaal is geschreven door Juliette

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy