Sexy verhaal: Zonder aanraking

door Yentl

“Heb je dit gelezen?” vraagt hij wanneer hij bij me op de bank komt zitten en hij duwt zijn telefoon bijna in mijn gezicht. Op zijn telefoon is een artikel te lezen over orgasmes. Er worden verschillende soorten orgasmes uitgelegd en ook hoe je deze kunt bereiken.

Zo staat er ook een orgasme zonder directe aanraking. “Wat wil je hier nou mee zeggen?” vraag ik een beetje lachend. “Nou”, zegt hij dan, “Het lijkt mij wel wat om jou klaar te laten komen zonder dat ik je daar aanraak.” Opnieuw moet ik lachen en merk dat ik er zelf niet echt een beeld bij heb. Ik raak altijd onwijs opgewonden van hem, maar dat komt ook voornamelijk door hoe hij mij aanraakt en dan zou het nu zo ver moeten komen zonder enige aanraking, daar?! “Ik weet het niet”, zeg ik. “Ik zie het nog niet echt voor me, maar ik ben er wel voor in. Ik ben benieuwd wat je allemaal hebt bedacht dan.” Nu moet hij lachen en hij vraagt of ik wat te drinken wil.

We hangen samen op de bank en kijken een film. Af en toe voel ik zijn vingers over mijn benen strelen. “Jij bent echt heel lekker, weet je dat?” Ik kijk hem aan en hij geeft me een zoen, dit smaakt echt naar meer en ik betrap mezelf erop dat ik mijn mond wat open. Zachtjes laat ik mijn tong over zijn lippen glijden. Hij beantwoordt mijn zoen direct en ik voel hoe zijn tong zich door mijn mond worstelt. Ik ga wat rechter op zitten en vul mijn hand met zijn blonde haar. Zijn handen glijden via mijn rug naar beneden en hij trekt me op zijn schoot. Stevig pakt hij mijn billen vast en drukt zich tegen mij aan. Zonder er erg in te hebben ontglipt er een kreun uit mijn mond. Hij stopt en kijkt me aan. Hij laat zijn vingers door mijn haar heen gaan en veegt wat plukken uit mijn gezicht. Dan trekt hij zich naar me toe en zegt in mijn oor: “Ik denk aan je poesje, aan hoe vochtig ze nu ongeveer al zal zijn.”

Een tinteling schiet door mijn lijf, hij heeft gelijk. Ze is al aardig vochtig, ik heb het allang gevoeld. Ondeugend kijk ik hem aan en ik daag hem uit om haar aan te raken. Eventjes zie ik een glinstering door zijn ogen gaan en een glimlach vormt zich op zijn gezicht. Het zorgt ervoor dat de kuiltjes in zijn wangen zichtbaar worden. “Nee, nee”, gaat hij verder, “Ik ga je zo rustig uitkleden, je op bed leggen en overal aanraken, behalve daar, net zolang tot je poesje samentrekt van de spanning.” Eventjes is hij stil en wacht mijn reactie af. Ik probeer nog een beetje koeltjes te blijven maar ieder woord klonk zo opwindend. Ik merk dat mijn ademhaling al iets omhoog is gegaan en het vocht zich door mijn slipje verspreidt. “Zullen we?” vraagt hij dan en hij pakt mijn hand.

Samen lopen we naar de slaapkamer en voor het bed laat hij me staan. Zijn ogen glijden van boven naar beneden en hij vertelt me hoe sexy hij me vindt. Dan pakt hij de onderkant van mijn topje en trekt het langzaam over mijn hoofd, als vanzelf doe ik mijn armen omhoog en ik laat me door hem uitkleden. Tergend langzaam rolt hij mijn rokje naar beneden, terwijl zijn vingertoppen over mijn benen strelen. Mijn slipje idem dito. De bandjes van mijn bh laat hij over mijn schouders vallen voor hij hem helemaal losmaakt. Naakt sta ik voor hem en hij bijt een beetje op zijn onderlip. “Ga maar liggen”, zegt hij, “Op je rug graag.” Ik laat me achterover op het bed vallen en haal diep adem. Vanaf het voeteind komt hij naar me toe gekropen en gaat boven op me liggen. Zijn kleding voelt als een warme deken over mij heen. Het gevoel van zijn gewicht op het mijne wind mij al aardig op.

Opnieuw begint hij me te zoenen. Ik sla mijn benen om hem heen, pak zijn billen stevig vast en druk hem tegen me aan. Hij stopt met zoenen en kijkt me lachend aan. “Dat mag niet! Je mag me niet tegen je poesje aan duwen!” Hij pakt mijn handen weg en plaatst ze boven mijn hoofd.

Zachtjes bijt hij in mijn oorlel en ik laat mijn hoofd naar de zijkant vallen. Dan laat hij het puntje van zijn tong naar beneden gaan. Via mijn hals langzaam richting mijn borsten. Zodra hij mijn tepel heeft gevonden begint hij te sabbelen, ik merk dat ik automatisch mijn rug wat hol maak. Dan voel ik zijn tanden steeds wat harder om mijn tepel. Hij likt en vervolgd dan zijn weg naar mijn andere borst. Mijn tepel prikt als hard knopje vooruit wanneer hij zijn lippen eromheen sluit. Ik kreun zachtjes. Ondanks dat hij mijn tepels nat en koud achterlaat voel ik de warmte door mijn lijf razen.

Zijn tong zakt af via mijn buik naar onder. Eventjes denk ik dat hij zijn tong over mijn clitje laat glijden maar wanneer hij er echt bijna is stopt hij en begint opnieuw mijn borsten te strelen. Met zijn vingers dit keer. Dit herhaalt hij een paar keer en iedere keer groeit het verlangen wanneer hij bijna bij mijn clitje is aangekomen. “Ik zou zo graag mijn tong door je natte lipjes laten glijden”, zegt hij terwijl hij me aankijkt. Ik zie in zijn ogen dat hij het meent. Hij heeft het moeilijk. “Ik kan haar bijna proeven, en je bent zo nat, lieverd. Je glinstert.” Mijn ademhaling stokt in mijn keel. Ik wil hem.

Via de binnenkant van mijn bovenbenen voel ik zijn vingers richting mijn kletsnatte kutje glijden en ik betrap mezelf erop dat ik begin te kronkelen. Stil liggen lijkt onmogelijk en ik geef eraan toe. “Hmm schat, het is zo’n geil gezicht om jou zo te zien.” zegt hij terwijl hij opnieuw mijn clitje ontwijkt.

“Neuk me alsjeblieft’’ jammer ik.

“Wat zeg je?” vraagt hij.

“Neuk me,” jammer ik opnieuw.

“Kom maar voor me”, antwoordt hij dan. “Als jij nu voor me komt dan beloof ik je dat ik je daarna neuk. Doe je ogen dicht en kom voor me.”

Ik sluit mijn ogen en het lijkt of iedere aanraking nog duidelijker aanwezig is. Zijn vingertoppen drukken in mijn bovenbenen terwijl ze zich een weg naar boven banen. Ik voel zijn gezicht dichtbij mijn poesje. Zo dichtbij dat ik de stoppeltjes van zijn baard tegen mijn liezen voel prikken. Ik moet mezelf inhouden om niet zijn hoofd vast te pakken en in mijn gewillige poesje te begraven. Ik duw mijn bekken zijn kant op. Ik wil zo graag aangeraakt worden. Zachtjes begint hij te blazen, precies tegen mijn harde knopje. Ik voel de druppels tussen mijn billen door zakken. Opnieuw blaast hij, en nog eens. Het lijkt wel of hij er een ritme in heeft gevonden. Ik grijp de lakens vast, kantel mijn bekken opnieuw en voel hoe mijn spieren zich aantrekken. Ik ontplof. Onder zijn toekijkende ogen trekt mijn kutje samen en hij kreunt met mij mee van opwinding.

Met droge mond kijk ik hem aan. “Jeetje, dat had ik echt niet verwacht,” beken ik. Hij lacht en gaat naast me op bed liggen.

“Er zijn nog meer manieren, nu mag jij er één kiezen voor mij,” zegt hij dan. Een beetje verward en nog steeds vol verlangen kijk ik hem aan. “Zodra je dan weer opgewonden genoeg bent laat ik hem in je verdwijnen.” Ik pak zijn telefoon en lees het artikel nog eens door.

Lees meer:

De eerste keer met drie I

Zomeravonden

Drankje in de stad of toch liever thuis? (+podcast)

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy