Telefoonsex: zo word jij een echte pro

door Maaike

Of je nu een lange afstandsrelatie hebt of botergeil bent en vriend(in) in het buitenland zit of een Tinder-match die je nog niet IRL hebt ontmoet: gelukkig is er telefoonsex. Vind je dit nog een beetje spannend of wil je uitblinken in je telefoonsex skills? Met deze tips word jij een echte pro!

1. Hotline bling

Dankzij de technologie van nu, kun je foto’s maken én (video)bellen. En een geil belletje begint bij een sexy foto. Geef een kleine sneak peek en onthul – niet te veel! – een lichaamsdeel. Hier geil je je lover lekker mee op.

2. Ga over op sexting

Nu je je vriend(in) al een beetje lekker hebt gemaakt met een foto, is het tijd om wat lieve en stoute dingen te sturen. Hiermee bouw je de spanning nóg meer op. ‘Ik mis je‘, ‘Ik wil je‘ of ‘Ik heb zin in je‘, zullen een hoop los maken bij je partner. But remember: the best is yet to come!


Lees hier hoe je hem verleidt met emoji’s

3. Neem de tijd

Zijn jullie na het sextingen lekker opgewarmd? Dan is het tijd voor de volgende stap: het geile telefoontje. Het is heel belangrijk dat je de tijd neemt voor telefoonsex. Vooral als je het tot een spectaculair orgasme wilt brengen. Door de spanning langzaam op te bouwen kun je uiteindelijk alles uit de kast trekken.

4. Vertel wat hij/zij moet doen

Neem de touwtjes in handen en commandeer je vriend(in) wat hij/zij moet doen. Waar hij/zij zich moet aanraken, dat je geluid wilt horen, of hij/zij harder of zachter moet. Als je de leiding neemt en de ander (ook) nog niet zo ervaren is in telefoonsex, voorkom je ongemakkelijke stiltes.


5. Vergeet de sextoys niet

Sextoys kunnen voor jou, maar ook voor je lover voor lekker wat opwinding zorgen. Het geluid van je vibrator kan bij je vriend(in) weer een interesting reactie opwekken aan de andere kant van de lijn.

Meer over sex:

Geen zin in sex: dit kun je ertegen doen

Zo gebruik je een buttplug tijdens sex

5 yoga oefeningen die jouw sexleven een boost geven

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy