Sexy verhaal: Bij zijn vrienden

door Yentl

“Joe was gezellig!” Roepen mijn vriendinnen terwijl ze uitgebreid met hun handen zwaaien en gedag zeggen met grootse gebaren.

“Laat mij maar met die kerels van jullie achter.” Lach ik ze gedag.

In de tuin zit Dex met zijn vrienden nog bij de smeulende barbecue. Ze lachen en de volle bierflesjes in hun handen laten mij weten dat ze nog niet van plan zijn om achter hun vriendinnen aan te gaan naar huis.

Ik schenk een glas rosé in met ijs en bekijk de mannen nog eens aandachtig, stiekem vanuit de keuken. Dex is duidelijk de knapste van het stel. Maar goed, wie zou dat niet zeggen over haar eigen vent. Toch begrijp ik waarom mijn vriendinnen stuk voor stuk zijn gevallen voor de charmes van zijn vrienden. Terwijl de koude slok rosé een weg baant door mijn lijf, spreek ik mezelf moed in om een start te maken met opruimen. Morgenochtend direct tegen de leftovers van deze gezellige avond aanlopen lijkt me niet erg prettig voor mijn humeur.

Met mijn glas in mijn hand ga ik richting de tuin. Wat stap 1 is in het opruimproces. Zodra ik naar buiten stap voel ik de warme zomerlucht rond mijn lijf dansen. Alsof het mij omarmt. Mijn top plakt direct tegen mijn bovenlijf en een kleine zucht van de wind waait onder mijn rok door. Het biedt amper verkoeling.

“Moeten jullie niet naar huis?” Plaag ik wanneer ik mijn glas op de tafel voor hen zet en ongegeneerd begin af te ruimen.

Vanonder mijn wimpers bekijk ik Dex. Naar de nonchalante houding die hij zichzelf heeft aangemeten. Naar hoe zijn hand rust op zijn bovenbeen en naar de trekjes in zijn gezicht wanneer hij praat. Voor ieder ander zal het niet veel voorstellen, maar voor mij is het genoeg om mijn tepels te laten opveren. Dex is sexy en opwindend, zelfs zonder dat hij daar zijn best voor doet. Mijn gedachte dwaalt af en begint in no time te fantaseren.

Hij lacht, zet zijn bierflesje aan zijn lippen en neemt een ruime slok. Er vallen druppels condens van het flesje over zijn hand en ik ben jaloers. Jaloers op die focking druppels. Volgens mij is er iets mis met me.

“Jij zit wel lekker te dromen, of niet Elise?”

Van schrik kijk ik op en lach schaapachtig. Betrapt.

Vluchtig giet ik nog een slok rosé naar binnen en maak dan aanstalten om een vuilniszak te pakken. Wanneer ik langsloop pakt Dex mijn arm vast.

“Wat ga je doen?” Vraagt hij met zijn grote groene kijkers.

Een schok van verlangen schiet door mijn lijf bij de warme aanraking van zijn hand die stevig om mijn onderarm zit geklemd.

“Ik ga vast wat opruimen.”

Zijn hand beweegt niet en hij kijkt kort in de richting van zijn vrienden. Amper een meter verderop.

“Ik zag heus wel dat je naar me keek. Wat is er? Heb je zin in me?”

Zijn vraag is streng, maar toch voelt het alsof hij dolgraag het antwoord wil weten. En dan voornamelijk als het antwoord ja is. Wat het is.

Op mijn gezicht verschijnt een ondeugende glimlach. Zijn hand heeft mijn arm losgelaten en is afgedwaald naar mijn bovenbeen waar zijn vingertoppen speels rondjes draaien.

Ik zucht kort, doe mijn best om te slikken en bekijk het tafereel. Voor Dex is dit een uitnodiging om verder te gaan. Zonder op of om te kijken laat hij zijn hand onder de stof van mijn rok verdwijnen.

“Even voelen hoeveel zin je in me hebt.”

Zijn woorden dreunen tot mij door. Hij gaat hier ter plekke met zijn hand onder mijn rok, opzoek naar mijn string om te keuren of ik nat genoeg ben. Of het naar zijn zin is. Dit alles terwijl zijn vrienden nietsvermoedend bier drinken.

Dex moet de lichte paniek in mijn ogen hebben gezien en trekt me dichter tegen zich aan. Met uiterste concentratie doe ik mijn best om te blijven staan en niet al te veel aandacht op ons te trekken. Onder mijn rok voel ik hoe zijn vingertoppen mijn string aan de kant trekken en voorzichtig door mijn nattigheid dwalen. Mijn ademhaling bevindt zich ergens in mijn keel en mijn hartslag heeft een ongekend ritme aangenomen wanneer Dex plotseling terugtrekt.

“Heren, wisten jullie al dat ik echt de lekkerste vrouw heb?” Met de meest stoute blik die hij bezit kijkt hij me aan.

Zijn vraag heeft duidelijk de aandacht getrokken. De missie om onopgemerkt te blijven is bij deze mislukt.

“Wat maakt haar de lekkerste dan?” Vraagt Laurens.

Speels, en veel te trots, trekt hij het stukje stof van mijn rok omhoog zodat de onderkant van mijn bil bloot komt te liggen.

“Ten eerste heeft zij de lekkerste billen” begint hij, “ten tweede zijn ze ook nog eens sappig.”

Hij heeft het woord ‘sappig’ amper uitgesproken als hij in mijn bil begint te knijpen alsof hij een avocado test op rijpheid.

Bijna in koor bevestigen ze dat het inderdaad ‘een goede kont’ is. Tegen al mijn verwachting in voel ik dat het warmer wordt vanbinnen. Ik heb geen idee wat Dex aan het doen is, maar ik vind het spannend en tegenstribbelen staat blijkbaar niet op de planning. Ik vind het spannend.

“Wat haar ook zo lekker maakt, is dat ze zin heeft.”

What the… Geschrokken kijk ik hem aan. Hij lacht en laat zijn vingers opnieuw achter het stof van mijn slipje verdwijnen. Eén lange haal is alles wat ervoor nodig is om zijn vingers kletsnat te maken.

Nee, dit doet hij niet. Dit gaat hij echt niet doen. Ik weet het zeker.

Dex doet het toch. Trots en lachend houdt hij zijn vingers omhoog. Alsof hij ze tentoonstelt voor alle aanwezige. Ze glinsteren van mijn verlangen. Ik voel dat mijn wangen een kleur aannemen die niemand van nature heeft en werp mijn blik naar beneden.

“Wat denk je nou lieverd? Dat wij het onderling nooit over seks hebben?”

Uh, jawel. Ik denk juist dat zij het over seks hebben. Bedoel, mannen? Kom op! Waar ik na een lekkere sekspartij mijn vriendinnen app om te laten weten dat zijn discostick nog steeds mijn favo feestje is, weet ik heus wel dat hij iets soortgelijks doet. Met iets minder schattig woordgebruik.

Het enige dat ik kan uitbrengen is een vaag soort lachje, eerder een zuchtje. De spanning heeft het overgenomen en ik sta als aan de grond genageld.

Lachend trekt hij me op zijn schoot alsof dit tafereel de normaalste zaak van de wereld is. De rest lijkt niet onder de indruk. Rillend van de zenuwen sla ik mijn armen om zijn nek en ga op hem zitten.

“Hou eens vast?!” Hij rijkt mij zijn biertje aan en gehoorzaam neem ik het flesje over. “Op deze manier heb ik twee handen vrij.”

Beide handen glijden via mijn bovenbenen onder mijn rok, vinden mijn string en mijn meest gevoelige plek.

Dit kan niet. Dit gebeurt niet. Het puntje van mijn knie rust tegen de bovenbeen van Laurens en ik ben mij misselijkmakend bewust van mezelf. Met je vrienden prater over seks is één ding, maar voor hun neus je vriendin tot het randje opgeilen is something else.

“Stop,” fluister ik veel te zacht.

Dex begint te lachen.

“Het maakt niemand iets uit hoor.”

Ik word onrustig, maar er is geen plek voor de onrust. Hij drukt zijn lippen nat tegen mijn mond en laat voorzichtig zijn tong naar binnen dringen. Hij proeft naar bier, gemengd met de laatste happen hamburger die hij naar binnen heeft gewerkt. Gek genoeg hebben deze ingrediënten een opwindende werking op mij.

Naast hem zie ik hoe Laurens af en toe naar ons kijkt. Dan begint Dex weer.

“Je bent echt lekker schat, maar écht lekker. Ik denk nu aan hoe warm je vanbinnen bent, het maakt me wild.”

Nu hebben we de aandacht. Alle oren zijn gespitst en binnen no time hangen alle mannen aan onze lippen. First row bij een onverwachts sexy schouwspel. Ik begrijp ze wel.

Waar ik eerst nerveus was ben ik nu voornamelijk opgewonden. Beter gezegd ‘geil’. Als hij wil opscheppen tegenover zijn vrienden, wie ben ik dan om hem tegen te houden.

Voorzichtig begin ik over zijn schoot te schuren. In zijn ogen zie ik dat dit totaal onverwachts komt, maar zijn hoop beantwoordt.

“Wat doet de gedachte aan mijn warmte dan met je?” Vraag ik zo zwoel mogelijk terwijl mijn tanden zich om zijn onderlip sluiten.

Naast ons hoor ik gezucht. Niet van verveling of van irritatie. Het zijn zuchten van opwinding en spanning.

“Fuck, schat. Jouw warmte maakt me geil. Kijk maar.”

Tussen ons in drukt zijn stijve tegen zijn jeans. Mijn vrije hand druk ik gewillig tegen zijn mannelijkheid en ik merk dat onze ademhaling over is gegaan in hijgen. Dan plaatst hij zijn mond richting mijn oor en spreekt de magische woorden “Ik wil je neuken” uit.

In een seconde druk ik mijn onderlijf strakker tegen hem aan. Laat mijn vochtige slipje nog een keer over hem heen wrijven en sta dan op. Op zijn jeans blijft een kleine donkere plek achter. Het is mijn nattigheid.

“Ik ga alvast in bed liggen. Veel plezier nog met de mannen.”

Ondeugend en veel te zelfverzekerd sta ik op, pak mijn glas rosé en loop naar binnen. Achter mij hoor ik hoe de mannen lachend vloeken.

“Proost” hoor ik ze tegen Dex zeggen. Het gezicht dat hij erbij trekt kan ik zelf wel bedenken.

Fuck die leftovers. Deze actie was het waard.

Beeld: Pexels

1 reactie

Pashid 10 augustus 2022 - 09:02

Woest spannend, sterk en realistisch opgebouwd. Nou ja, realistisch? Het zou natuurlijk te dol zijn, dat is ook de hele tijd wat je denkt. Maar ja ik ken die Dex niet en met zo’n groepje beschonken mannen liggen excessen wel op de loer. Niet willen en toch doen ook sterk beschreven. Dat zij zich uiteindelijk toch nog weet los te rukken is natuurlijk een anticlimax, maar maakt haar ook wel weer spannender.

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy