Sexy verhaal: McSteamy in de sauna (+podcast)

door Saskia


Ik sta met mijn tas onder mijn arm in de omkleed ruimte. Ongemakkelijk probeer ik vooral niet om me heen te kijken. Dit vind ik altijd het raarste moment. Wanneer je volledig met winterjas en alles van buiten komt en je dan in deze ruimte, tussen allemaal vreemde mensen, opeens besluit al je kleren uit te trekken en de rest van de dag in je nakie rond te lopen. Ik weet inmiddels dat het over een half uur helemaal normaal zal voelen, maar op dit moment voelt het alles behalve normaal.

Daar komt nog bij dat ik hier dit keer niet zomaar ben. Ik heb met iemand afgesproken. Of nouja, ik heb gezegd dat ik hier vandaag ben en dat hij ook kan komen als hij zin heeft. En hij zei dat hij heel erg veel zin in me had…Dus dat heb ik een soort van geïnterpreteerd als dat hij zal komen. Maar echt zeker weten doe ik het niet.

Het vervelende is ook, dat ik mijn telefoon nu in mijn kluisje moet leggen en ik dus totaal afgesloten ben van de rest van de wereld en dus ook van hem.

Met mijn badjas aan en mijn handdoek over mijn arm loop ik verder naar de douches. Onder de warme straal probeer ik de spanning en zorgen van me af te laten glijden. ‘Ik zie wel’, denk ik. ‘Het maakt me ook niet eens zo veel uit of hij nou wel of niet komt.’ Probeer ik mezelf wijs te maken. Ik weet ook echt niet zo goed of ik nu graag wil dat hij komt of niet. Aan de ene kant wil ik natuurlijk heel graag dat hij voor mij hier naartoe komt, maar aan de andere kant heb ik geen idee wat we dan gaan doen. Er is hier nou niet echt een privé hokje dat je in kan duiken. Nu is het wel een random donderdagochtend en valt het me op hoe rustig het is. Maar dan nog…

Ruim een uur later lig ik te dobberen in een van de vele zwembaden. Ik leun relaxed op de rand zodat ik kan genieten van het mooie uitzicht naar buiten. Helemaal rozig en ontspannen van de kruidensauna waar ik daarvoor ben geweest, geef ik me over aan het idee dat ik hier vandaag alleen zal doorbrengen.

Dan opeens voel ik iemands vingertoppen lichtjes over mijn schouders gaan. Ik schrik me rot en kijk gelijk om. Daar staat hij, met een grote, ondeugende grijns op zijn gezicht, naast me in het zwembad.

Even ben ik sprakeloos. Mijn hele lichaam lijkt wel onder de elektriciteit te staan en al mijn zintuigen staan op scherp. Ik schraap mijn keel en ik pers een zwakke ‘hi’ uit mijn mond. “Hi”, antwoord hij droog terug. Het lijkt wel alsof we meedoen aan een staar wedstrijd zolang blijven we elkaar aankijken. Langzaam beweegt zijn hoofd steeds dichter naar dat van mij, totdat onze lippen elkaar raken. Een zachte kus gaat over in een slordige tongzoen. We hebben hier al zo lang naar uit gekeken dat we weinig geduld hebben. Ik proef de smaak van het smintje dat hij waarschijnlijk net heeft gegeten, met de sigarettenlucht daaronder verstopt. Ik weet dat ik dat vies hoor te vinden, maar ik vind niks sexyer dan die smaak.

Doordat we allebei naakt zijn voelt alleen zoenen al heel intiem. Na een paar seconden besef ik opeens dat we midden in het wellness center zijn en dit ongeveer de ideale plek is om van alle kanten gezien te worden.

Ik maak me los van hem en kijk om me heen. “Misschien moeten we een ander plekje zoeken.” Zeg ik zachtjes.

Na een beetje rond gekeken te hebben besluiten we naar buiten te gaan en de afgelegen vijversauna in te duiken. Sowieso is er geen hond te bekennen buiten dus het is een goeie gok dat we daar het rijk voor ons alleen hebben.

Wat we hadden gehoopt blijkt waar te zijn en bijkomend voordeel is dat we een beetje verscholen naast de deur in een hoekje kunnen zitten.

Eenmaal binnen trekt hij me gelijk aan mijn middel naar me toe. Ik laat mijn handen al zoenend over zijn brede schouders naar beneden over zijn borst zakken. Zijn huid is heerlijk glad en zacht. Behalve zijn stoppelbaardje dan, dat inmiddels in mijn nek schuurt doordat hij zijn gezicht daar begraaft. Zijn handen hebben ondertussen mijn billen onder de handdoek gevonden. Dan duw ik hem iets van me af. Ik haal mijn handdoek los boven mijn borsten en laat de zwaartekracht hem meenemen naar de grond. Hij doet precies hetzelfde bij de handdoek die hij tot dan toe om zijn middel had.

Daar staan we; allebei naakt, zweterig en opgewonden. Dat laatste is bij hem duidelijk te zien. Ik laat me op het bankje zakken en hij gaat voor me staan. Zijn lul is op precies goede hoogte om mijn lippen eromheen te kunnen sluiten. Met mijn tong ga ik over zijn eikel voordat ik hem verder mijn mond in neem. Heen en weer, steeds iets dieper en dan weer met zijn eikel spelend. Zijn handen geven zachtjes het tempo aan door ze in mijn haar te verstrengelen. Dan draai ik me om en buig ik voorover, met mijn handen leunend op het bankje erboven. Zonder aarzelen dringt hij bij mij naar binnen. Hij houdt me vast aan mijn heupen en beweegt ze langzaam maar ritmisch heen en weer. Ik kom een beetje overeind en hij grijpt met een hand mijn keel vast om me naar zich toe te trekken. Het geeft mij de gelegenheid om een hand tussen mijn benen te laten glijden en mijn clit te bewerken. Doordat hij me overeind houdt lukt het mij me volledig over te geven. Ik probeer zo zachtjes mogelijk te doen, maar als ik kom kan ik een kreun niet onderdrukken. Hij wacht tot ik helemaal uitgeraasd ben en stoot dan nog slechts twee keer voordat hij ook komt.

Letterlijk twee minuten later, als ik in zijn armen aan het bijkomen ben, komt er een ouder koppel binnen gelopen. Ze groeten ons beleefd met een knikje en ik besef me nu pas wat voor risico we wel niet genomen hebben. Hoewel ze niks aan ons zouden moeten kunnen zien, voelen we ons toch betrapt en we besluiten ons dan ook al snel af te spoelen in de ervoor gelegen vijver. Wat sowieso een goed idee is, na deze zweterige sexpartij…

Meer lezen:

Dubbel plezier (+podcast)

Eerste date met een stel deel 1

Douwe Bob

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy