Sexy verhaal: Het ondeugende plan deel 3

door Yentl

Lees deel 1 en deel 2 hier.

‘Sssst.’ sus ik zacht terwijl ik op zijn schoot plaatsneem. Chris wordt onrustig. Ik merk het aan zijn houding en de manier waarop hij krampachtig in de spijlen van het bed knijpt.

Ik leun voorover en druk een liefdevolle kus op zijn lippen. Na een kleine aarzeling zoent hij me terug. Met die blinddoek voor zijn ogen heeft hij natuurlijk geen idee of ik het echt ben of dat het Lois is die een poging doet om te zoenen.

‘Ik voel mij echt heel naakt.’ lacht Chris. ‘Ik word er helemaal zenuwachtig van.’

Aaron produceert nu ook een zenuwachtig lachje. ‘Ik heb geen idee waar ik naar ga kijken.’ zegt hij.

‘Naar wat jou te wachten staat.’ antwoordt Lois streng en ze geeft hem een knipoog terwijl ze van het bed afstapt om in de richting van de kast te lopen.

Na een lange, en geruststellende, zoen positioneer ik mezelf boven zijn stijve. Met één hand leun ik tegen de spijlen van het bed en met de andere pak ik zijn stijve vast om ‘m omhoog te houden. Ik laat mijn hand twee keer op en neer gaan om zijn vocht wat te verdelen en laat me dan langzaam zakken.

Fuck Jane, wat ben je toch lekker van binnen.’ zucht Chris.

Een ondeugende giechel ontglipt mijn lippen en ik zucht zodra hij me volledig heeft opgevuld. Hij moest eens weten hoe goed hij voelt tegen mijn binnenste.

Met een ondeugende blik komt Lois weer terug gelopen naar het bed.

Holy shit!’ roept Aaron door de slaapkamer.

In paniek vraagt Chris wat er is. ‘Aaron! Wat zie je?’

Aaron geeft geen antwoord en kijkt met grote ogen toe hoe Lois tussen de benen van Chris plaatsneemt, een flinke klodder glijmiddel over haar hand laat lopen en deze vervolgens verdeelt over de strap-on.

Langzaam begin ik te bewegen en voel hoe zijn stijve steeds opnieuw in en uit me glijdt. Ik plaats de nagels van mijn vrije hand in de huid van zijn borstkas en zie dan hoe hij op zijn onderlip bijt om een kreun te onderdrukken.

‘Oh Jane,’ kreunt hij. ‘Dit is zo lekker.’

Vluchtig kijk ik achterom om te kijken hoe ver Lois is. Ze maakt de strap-on vast en brengt ‘m in positie. Over de top van haar vinger verdeeld ze nog wat glijmiddel en drukt haar vinger dan tussen zijn billen.

Fuck. Fuck. Fuck. Wat gaan jullie doen?’ roept Chris redelijk geschrokken uit.

Babe, ontspan.’ zeg ik. ‘We gaan echt niets doen dat je niet lekker vindt. Vertrouw ons.’

Onder mij voel ik hoe hij zijn best doet om zijn lichaam te ontspannen. Aaron houdt daarentegen zijn adem in. Lois drukt eerst voorzichtig het topje tegen zijn achterste om vervolgens steeds wat meer druk uit te oefenen. De ademhaling van Chris neemt in snelheid toe. Hij zucht af en toe en gromt wat vloekwoorden.

‘Wil je niet?’ vraag ik.

‘Ja. Jawel. Rustig aan.’ antwoord hij. ‘Ik vertrouw jullie.’

Ik zie dat zijn lippen ontspannen. ‘Oké schatje.’ antwoord ik en ik kijk nog een laatste keer naar achteren.

Zijn benen lijken iets te ontspannen terwijl ik mijn op en neer bewegingen hervat. Mijn uitzicht van een geblinddoekte Chris die zich laat verrassen is zoals ik gehoopt had. Liefdevol en opwindend tegelijk. Dan drukt Lois de strap-on naar binnen. Chris kreunt luid en het geluid van de handboeien galmt door de slaapkamer.

Steeds dieper duwt Lois de strap-on naar binnen en steeds luider gromt Chris. Opnieuw begin ik voorzichtig te bewegen.

‘Oh ja. Shit.’ gromt Chris.

‘Jezus wat heftig dit!’ Roept Aaron uit terwijl hij zijn ogen er niet vanaf kan houden.

‘Het voelt zo goed.’ jammert Chris op zijn beurt.

Lois plaatst haar handen in de knieholtes van Chris, grijpt ze vast en begint op haar beurt voorzichtig te stoten. Ineens besef ik mij hoe kwetsbaar zijn houding eigenlijk is en ik word overspoeld door een trots gevoel.

Een kreun ontglipt mijn lippen en ik merk achter mij dat ook Lois moeite heeft met het inhouden van geluiden. Ik gooi mijn handen in de lucht en laat me gaan. Alsof ik een rodeo paard onder controle heb begin ik te bewegen en luid te kreunen.

‘Chris, dit ziet er zo mega geil uit. je hebt echt geen idee.’ zegt Aaron.

Het enthousiasme van Aaron is aanstekelijk en Lois begint ook te kreunen. De vibe is sexy. Ik voel mij sexy en ik verplaats mijn hand van zijn borstkas naar mijn clit. Even plaats ik mijn vingers rond zijn steeds weer in en uit mij glijdende schacht. Dan ga ik op zoek naar mijn clit terwijl ik grotere bewegingen maak.

Fuck Jane. Ah. Ja.’ hoor ik Chris kreunen.

Het is maar lastig om genoeg te krijgen van het geluid dat Chris weet uit te brengen. Zijn borstkas gaat wild op en neer van zijn versnelde ademhaling.

‘Ze gaat met zichzelf spelen!’ roept Aaron opgewonden.

Ik sluit mijn ogen, gooi mijn hoofd achterover en begin druk uit te oefenen op mijn clit. Het voelt zo intens, veel intenser dan alle voorgaande keren dat ik mezelf heb aangeraakt.

‘Lekker Jane!’ De vingers van Lois strelen even kort over mijn rug. Ze geniet mee.

De oorverdovende klanken galmen door de slaapkamer. Ik ga dit niet lang volhouden. Niet vanwege de intensiteit, maar omdat ik veel te geil ben. Ik ben te opgewonden en het feit dat deze fantasie een plan werd en nu wordt uitgewerkt vind ik zo opwindend. Het overtreft iedere verwachting en ik schreeuw het uit.

Fuck Chris, je voelt zo goed in me.’

Op dit punt kreunen we alle vier. Het is niet meer tegen te houden. Mijn benen beginnen iets te trillen en ik krijg het warm.

Shit, je wordt zo strak ineens.’ hijgt Chris.

Hij heeft gelijk. Ik voel hoe alles zich aanspant en mijn binnenste nog strakker om hem heen sluit.

‘Kom maar schat! Ik ga ook!’ hijgt Chris.

Nog een paar laatste rondes over mijn clit, nog een paar dampende op en neer bewegingen en nog een paar dreunen van Lois en dan voel ik het. Mijn orgasme neemt het over. Ik begin ongecontroleerd te jammeren laat me iets voorover zakken. Het voelt alsof ik mijn eigen lichaam bijna niet meer onder controle heb.

‘Ik wil jullie zo graag aanraken’ hijgt Aaron ongeduldig.

‘Wat denk je van mij,’ gromt Chris. ‘Ik houd het niet meer!’

Terwijl mijn gevoeligste plek nog om zijn mannelijkheid pulseert komt hij vloekend klaar.

‘Wat kom je heftig!’ roept Lois opgewonden uit en ze trekt zich voorzichtig terug.

Compleet buiten adem laat hij zijn benen zakken en doet zijn best om op adem te komen. Vluchtig haal ik de blinddoek van zijn ogen en kijk hem aan.

Holy shit!’ Lacht hij. ‘Dit was echt niet normaal lekker.’

In een opwelling van intimiteit begin ik hem te zoenen. Tegen mijn lippen mompelt hij of hij me eindelijk mag aanraken. Ik zeg hem dat hij nog heel even geduld moet hebben. Ik licht mijn heupen op en voel hoe zijn piemel uit me plopt. Trots kijk ik naar Lois.

‘Klaar voor de volgende ronde?’ vraagt ze.

Lachend maakt ze de strap-on schoon en maakt ‘m los. Samen kijken we naar Aaron, die een tikkeltje nerveus naar ons terug staart.

Voorzichtig doe ik de blinddoek bij hem om en begin vast met het geven van kleine kusjes op zijn huid.

‘Wat een marteling om hier naar te kijken.’ lacht Chris.

‘Dan weet je wat ik heb moeten doorstaan.’ antwoordt Aaron.

‘Ik hoop dat je klaar bent om te voelen wat ik net allemaal heb gevoeld.’ zegt Chris.

Lois voegt zich bij me en klemt haar vingertoppen om de rand van zijn boxershort. Tijd om de taak van Lois op mij te nemen en deze rodeo nog eens uit te voeren.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy