Sexy Verhaal: Buurman en buurman

door Saskia

Uitgeput zit ik op de wc van Raphael uit te hijgen. What the…is hier net gebeurd? Ik kan het nog steeds niet geloven en ik denk ook dat het totaal uit mijn geheugen wissen de enige manier is om hier mee te dealen. Enige probleem is dat mij dit natuurlijk never nooit gaat lukken.

Drie-en-een-half uur geleden kwam ik hier nog nietsvermoedend en onschuldig – oké wel met een fles wodka – binnenlopen. Uitgenodigd door Raphael, de buurman schuin tegenover en inmiddels ook een goede vriend. Stefan, de buurman van een paar huizen verderop was ook uitgenodigd en hoewel ik hem altijd een beetje akward vind, maakt dat bij het kijken van een voetbalwedstrijd niet zo veel uit. En hij was een goede vriend van Raf dus helemaal prima.

De avond verliep gezellig en omdat we hartstikke goed speelden en uiteindelijk 2-0 wonnen waren we alle drie euforisch na de wedstrijd. Ik lag heerlijk op de bank te chillen en ik werd op mijn wenken bediend door de mannen met zoveel drankjes als ik op kon. Het gesprek ging eerst nog over voetbal, maar al snel werden sappigere gespreksonderwerpen aangekaart. Raf was ook net een vrouw wat dat betreft, altijd alles willen weten en uitvragen. Scherpe vragen stellen en net ietsje verder gaan dan een ander. Niet verrassend was hij het dan ook die uiteindelijk met de vraag kwam; ‘Als je iemand van de buren zou moeten kiezen op het mee te doen, wie zou het dan zijn?’ Al onze buren, inclusief wijzelf waren allemaal helemaal happy gesetteld in deze ontzettende burgerlijke wijk, dus een makkelijk antwoord was er niet. Toen ik dan ook een beetje ontwijkend reageerde was hij de beroerdste niet en flapte er gelijk uit dat ik dat voor hem zou zijn. Dat wist ik stiekem natuurlijk wel, maar het hardop uitspreken voelde toch als een stap verder. Omdat ik wist dat Stefan nooit zomaar zou antwoorden zoals Raf dat deed, besloot ik wat olie op het vuur te gooien. Één voor een keek ik ze speels aan. “Hmmm…lastig…Ik denk niet dat ik tussen jullie twee kan kiezen.” Antwoordde ik toen uitdagend. “En jij?” Probeerde ik toen met een onschuldig stemmetje bij Stefan. Even twijfelde hij of hij antwoord zou geven, maar de vele drankjes die er al in waren gegaan en het feit dat hij er niet onderuit leek te komen deden hem besluiten toch te antwoorden: “Ja, jij natuurlijk.” Antwoordde hij zo nonchalant mogelijk, op een toon alsof dat toch nooit zou gaan gebeuren.

Even bleef het ongemakkelijk stil. Toen hield ik het niet meer en sprong ik op om naar de keuken te lopen voor een drankje. Achter me hoorde ik de mannen zachtjes tegen elkaar praten. Ik kon het niet verstaan maar dat hoefde ik ook niet om te weten waar ze het over hadden. Ik kon een glimlach niet onderdrukken. Stiekem had ik hier wel over gefantaseerd. Maar nooit in mijn leven had ik verwacht dat er een situatie zou ontstaan waarop het daadwerkelijk mogelijk zou zijn. En waarin Stefan daadwerkelijk geïnteresseerd zou zijn. De zenuwen gierde plotseling door mijn lichaam en ik durfde bijna niet meer terug de kamer in te lopen. Toen ik uiteindelijk toch langs Rafael liep, hield hij me tegen en trok hij me plagerig op schoot. Zijn handen gleden over mijn dijen, eerst onschuldig langs de bovenkant toen verder naar binnen. Niemand durfde iets te zeggen, de spanning was om te snijden. Alle drie wisten we wat er stond te gebeuren.

Zijn handen gleden van mijn benen verder omhoog, langs mijn zij, mijn schouders, mijn armen. Hij duwde mijn haar naar een kant en begon mijn vrijgekomen nek te zoenen. Ik liet het gewillig toe en leunde met mijn hoofd naar achter terwijl ik Stefan aan bleef kijken. Raf zijn handen reisde verder en vonden mijn borsten. Stevig pakte hij ze vast, kneedde ze even en trok mijn hemdje toen zo plotseling naar beneden dat ik de stof hoorde kraken.

Met mijn wijsvinger wenkte ik Stefan naar me toe te komen. Langzaam boog hij naar me toe en gleed met zijn tong in mijn mond. Handen waren overal en ik voelde dat Raf hartstikke stijf was. Ik nam het initiatief en kwam even omhoog om mijn broek naar beneden te trekken. Stefan kwam me daarbij helpen en zakte door zijn knieën. Met zijn handen gleed hij over mijn lichaam, ontdekte elk stukje, greep mijn billen. Zijn mond legde kusjes af steeds verder tussen mijn benen.

Twee stevige handen grepen me bij mijn heupen en trokken me weer naar achter. Rafael had zijn broek blijkbaar ook uitgedaan. Hij stuurde zichzelf bij me naar binnen. Hij was groot en vulde me helemaal op. Terwijl Rafael langzaam begon te bewegen duwde Stefan mijn benen net ver genoeg uit elkaar om zijn tong ertussen te kunnen krijgen. Ik dacht dat ik gek werd. Totaal overrompeld werd ik van alle kanten vastgepakt, genomen en gelikt. Zelf kon ik weinig meer maar twee paar sterke handen hielden me op mijn plek. Ik gaf mezelf over aan de situatie, zuchtte en kreunde het uit en liet me door de twee mannen naar een hoogtepunt brengen. Met een paar laatste stoten voelde ik dat Rafael ook zijn hoogtepunt had bereikt.

Toen mijn lichaam weer ontspande kwam Stefan overeind. Dankbaar keek ik naar hem op. Ik liet me van Rafael zijn schoot glijden en zakte voor Stefan door mijn knieën. Ik trok zijn riem los, zijn broek naar beneden en nam zijn harde lul in mijn mond. Eerst alleen zijn eikel maar al snel duwde hij zichzelf helemaal bij me naar binnen. “Kom over mijn gezicht.” Commandeerde ik hem toen hij begon te kreunen. Ik ging ervoor zitten en hij spoot zichzelf binnen no-time over me heen klaar.

En nu zit ik hier op de wc uit te lekken en te hijgen. Mezelf zodanig op te knappen dat ik weer naar huis kan. Ik verzamel al mijn moed en loop de kamer weer in. Terwijl ik mijn broek aantrek probeer ik te verzinnen wat ik nu moet zeggen. “Uhm…” Begin ik. “Dit is niet gebeurd.” Helpt Rafael. “Ik bedoel het was fantastisch. Maar we hebben het er nooit meer over. Oké?” Ik knik opgelucht.

Ik maak aanstalten om te gaan en Stefan volgt mijn voorbeeld. Als we buiten staan vraagt hij nog snel: “Ben je oké?” Ik knik en kijk hem dankbaar aan dat hij die vraag stelt. “Slaap lekker.” Hij knijpt nog even geruststellend in mijn arm en loopt dan naar zijn huis toe. Ik haal een keer diep adem en doe dan hetzelfde.

Meer lezen:

Boshuisje

In bed met Jamie Fraser

De badmeester (+podcast)

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy