Sexy verhaal: Boshuisje

door Yentl

“Waar gaan we nou naartoe?” vraag ik wat ongeduldig. “Dat zie je zo vanzelf wel zeurpiet,” grapt hij.

We slaan de snelweg af, een landweggetje op. Het brengt ons steeds verder het bos in.

Hij weet dat ik niet zo goed tegen verrassingen kan. Ik vind het natuurlijk onwijs leuk om verrast te worden en hier geef ik dan ook vaak genoeg hints over, maar uiteindelijk wil ik toch graag weten wat er gaat gebeuren en wat mij te wachten staat. Zo dus ook nu, in de auto, terwijl wij steeds verder het bos in rijden en de bewoonde wereld steeds verder achter ons laten.

“Het is echt heel leuk, vertrouw mij nou maar, heb ik je ooit meegenomen naar iets wat je niet leuk vond?” vraagt hij terwijl hij me lief aankijkt. Hij heeft gelijk, hij heeft nog nooit iets gedaan wat ik vreselijk vond. Tot nu toe zijn alle verrassingen altijd in de smaak gevallen. Van achter het raam laat ik mijn ogen door het bos schieten. “Als hij maar niet ergens een tent vandaan tovert”, denk ik bij mezelf. Plotseling zie ik een schattig houten huisje staan. Het heeft een veranda met een luie hangstoel en loungesetje, er staat een hot tub en een barbecue buiten. De veranda is voorzien van een slinger met lampjes. Hij legt zijn hand op mijn knie. “Vind je het wat?” vraagt hij. Met grote ogen kijk ik hem aan. “Of ik het wat vind? Dit is superromantisch! Wat heerlijk!” roep ik.

Hij parkeert de auto vlak bij de voordeur en nadat we binnen zijn gekomen en onze tas hebben uitgepakt drinken we een glaasje rosé op de veranda. “Wat zit er eigenlijk in die andere tas die je mee hebt genomen?” vraag ik. “Oh, dat zie je later wel”, antwoord hij en hij bereid de barbecue voor.

Terwijl hij het eten klaarmaakt bekijk ik hem stiekem. Wat is hij toch knap! Zijn lichte spijkerbroek zit perfect om zijn goed gevormde billen, zijn blonde haren gaan verstopt onder zijn pet en zijn zwarte hoodie maakt de look af. Zelfs in deze casual style heeft hij een geweldige uitstraling. Mijn gedachtes dwalen af en ik begin te fantaseren. “Waar zit je aan te denken?” vraagt hij plotseling. “O, niks”, lieg ik en hij schept het eten op terwijl ik nog een glaasje voor ons inschenk.

Na de heerlijke burgers kletsen we nog wat op de veranda. Dan loopt hij richting de hot tub en steekt zijn hand in het water. “Wat doe je?” vraag ik en hij zet de bubbelfunctie aan. ‘’Ik ga hier in en jij gaat met mij mee!” zegt hij. Hij loopt naar binnen, eventjes blijf ik verward buiten staan, dan komt hij weer naar buiten gelopen. Hij heeft al zijn kleding uitgedaan en loopt naakt, met enkel een handdoek in zijn handen, richting de hot tub. ”Kom je nog?” roept hij en hij neemt een trotse houding aan voor hij het water instapt.

Rustig loop ik naar binnen, ik laat mijn jurkje van mij af vallen, trek mijn lingerie uit en pak een handdoek uit de kleine badkamer die zich binnen in het huisje bevindt.

Met de handdoek in mijn handen loop ik richting buiten. Ik weet dat we in the middle of nowhere zitten maar ik betrap mezelf erop dat ik om mij heen kijk om te zien of iemand mij kan zien. Een tikkeltje nerveus loop ik richting de hot tub. Ik hang mijn handdoek over de rand en stap het warme water in. Het water voelt zo aangenaam, je zou bijna vergeten dat het nog vroeg in de lente is en het dus helemaal nog niet zo warm.

Ik laat me onder dompelen in het water en kijk over de rand. “Er is echt alleen maar bos om ons heen hé?!” zeg ik dan tegen hem. Hij komt naast me in het water liggen en kijkt ook over de rand. “Klopt”, zegt hij. “Weet je wat daar nou ook zo leuk aan is? Je kan gillen wat je wil, maar er is niemand in de buurt die je zal horen.” Mijn hart maakt een sprongetje en even vergeet ik hoe ik moet ademhalen en ik kijk hem wat geschrokken aan. Met een ondeugende lach veegt hij wat haren uit mijn gezicht. Hij neemt mijn kin in zijn hand en kust me. Zijn warme natte lippen op die van mij. Dan voel ik zijn tong strelen over mijn tong. Zijn hand dwaalt af naar mijn borsten en glijd over mijn tepel. Ik pak zijn hoofd vast en beantwoord zijn zoen vol overgave.

Een kreun ontglipt van mijn lippen wanneer hij zachtjes in mijn tepel knijpt. Speels trek ik wat aan zijn haren terwijl hij mijn hals kust. In één beweging tilt hij me op de rand. De frisse buitenlucht sluit zich om mijn lijf en mijn tepels prikken vooruit. Hij komt wat omhoog uit het water, duwt mijn benen uit elkaar en laat zijn tong vanaf mijn bovenbeen richting mijn poesje glijden. In een seconde schiet de adrenaline door mij heen. Ik schuif mijn bekken wat naar voren zodat ik op het uiterste randje kom te zitten en ik gooi mijn hoofd naar achter zodra zijn tong mijn clit gevonden heeft. Mijn tepels tintelen bij iedere windvlaag. De smakgeluiden die hij maakt terwijl hij zijn tong door mijn lipjes laat glijden maken mij wild. Dan voel ik zijn vinger langzaam naar binnen verdwijnen. Ik heb mijn ademhaling bijna niet meer onder controle en vlak voordat mijn benen beginnen te shaken stopt hij, komt omhoog en kijkt me aan. ‘’Je proeft zo lekker schat, je hebt geen idee!’’ Hij laat opnieuw een vinger in me verdwijnen, en dan nog één. Om en om beweegt hij ze heen en weer terwijl hij me met een geile blik strak aankijkt.

Met hetzelfde langzame tempo laat hij zijn vingers uit me glijden, brengt één vinger naar zijn eigen mond en likt ‘m af. “Hmmm”, zegt hij, “wil je ook?”. Zijn andere vinger laat hij over mijn lippen glijden, voorzichtig open ik mijn mond een beetje en laat mijn tong langs zijn vinger glijden zodat ik de smaak van mijn eigen vocht over mijn tong voel gaan. De geiligheid neemt het over en ik zuig op zijn vinger. “Draai je om”, beveelt hij. Gehoorzaam als ik ben draai ik mij om en laat mij voorover over de rand van de hot tub hangen. Mijn billen net boven het water uit. Hij sluit zijn hand om mijn hals, trekt me omhoog en zegt: “We zijn helemaal alleen, ik wil dat je voor me gilt”, Ik bijt op mijn onderlip terwijl hij me weer over de rand heen duwt.

Zijn natte eikel drukt tegen mijn ingang terwijl ik houvast zoek. Mijn handen graaien naar achter in de hoop iets te pakken te krijgen. Hij pakt mijn onderarmen vast en vouwt ze over elkaar op mijn rug. Ik kan echt geen kant meer op. Zijn eikel drukt steeds harder tot ik ‘m naar binnen voel glijden. Steeds verder voel ik mijn poesje oprekken en ik kreun luid. “Je bent zo strak”, brengt hij uit terwijl hij begint met stoten. Steeds dieper en harder. Het water klotst om mijn heupen en ik doe mijn best om mijn ademhaling onder controle te houden. Bij iedere stoot voel ik hem verder gaan. Onze lichamen dreunen tegen elkaar en vol overgave moedig ik hem aan om door te gaan.

Aan zijn gekreun merk ik dat hij dichterbij komt. De rand van de hot tub snijdt tegen mijn heupen en net op het moment dat het ondraaglijk wordt stopt hij, pakt mijn hand en gaat de hot tub uit. Hij tilt me van de rand en neemt me mee naar de veranda. In de hangstoel laat hij me zakken. De frisse lucht woelt om ons heen. Hij komt voor me staan en ik pak zijn nog steeds harde piemel met twee handen vast en trek hem naar me toe. Ik laat mijn tong vanaf zijn ballen richting zijn eikel glijden en onder de slinger van verlichting pijp ik hem. Ik raak zo hongerig van zijn voorvocht, er is geen stoppen meer aan. Luid en smakkend geniet ik van hem. Hij pakt met beide handen mijn donkerblonde haren vast en begint te grommen.

Vlak voor zijn hoogtepunt duwt hij me ver de stoel in, pakt mijn enkels vast en zwaait me met stoel en al naar zich toe. In één beweging laat hij zijn grote keihard pik in me verdwijnen. Mijn kreun galmt door het bos, mijn lichaam wordt overspoeld door kippenvel. Het geluid van de kettingen waar de stoel aan hangt is bijna oorverdovend. Ik voel zijn vingers steeds strakker om mijn enkels sluiten, de stoel beweegt wild heen en weer en zonder schaamte schreeuwen we het uit. Ik laat mijn vingers tussen mijn benen verdwijnen en begin over mijn clitje te wrijven. “Ja kom maar,” zegt hij, “Fuck, ik voel je strakker worden.” Mijn poesje zuigt bijna, zo gewillig is ze geworden. De warmte komt op, mijn benen beginnen te tintelen en ik begin te jammeren. Nog een stukje wilder stoot hij mij met stoel en al tegen zich aan. Zijn natte haren dansen alle kanten op en ik zie hem steeds weer opnieuw

in me verdwijnen voordat ik spattend klaarkom. Mijn binnenste pulseert om zijn pik heen en mijn hand begint te trillen terwijl hij me luidkeels vol spuit.

Zodra we zijn bijgekomen stappen we de hot tub weer in om op te warmen. “Echt heel lekker lieverd”, zegt hij terwijl hij me een lieve kus geeft.

“Wat zit er nou eigenlijk in die andere tas?” vraag ik hem opnieuw nieuwsgierig. Lachend kijkt hij me aan en zegt: “Oh, dat bewaar ik voor als we naar bed gaan.”

Lees meer sexy verhalen:

Konijntje in de duinen (+podcast)

Van het water naar het strand I

Alsjeblieft geen stripper

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy