Sexy verhaal: Konijntje in de duinen (+podcast)

door Saskia
Sexy Verhaal via SoundCloud

“Hiii!!” Lissa komt enthousiast aanlopen zwaaiend met een fles wijn in haar hand. Ik geef Robin naast me een por: “Wakker worden Rob, Lissa is er!” Ik spring op om mijn lief een kus te geven.  Robin kreunt vermoeit en tilt dan toch maar met moeite zijn hoofd op. “Hee schat. Ik moet nog even wakker worden hoor.”

“Ahh heb je lekker een tukje in de duinen gedaan.” Zegt ze plagend terwijl ze bij wijze van knuffel boven op hem gaat liggen. Robin kreunt het onder haar uit maar daar trekt ze zich niks van aan. “Hi lieverds! Hoe is het met mijn schatjes?” Ze ploft tussen ons op de handdoeken en trekt gelijk haar jurkje uit waar niet meer dan een bikinibroekje onder vandaan tevoorschijn komt.

De fles die ze bij zich heeft gaat gelijk open en ik pak de bekertjes die we uit de tent mee hadden genomen. We praten over Lissa haar werk en hoe blij ze is dat ze eindelijk bij ons kan aanhaken en hoe Robin al een paar leuke mannen heeft gespot maar nog geen actie heeft ondernomen. En dat ik vind dat daar heel snel verandering in moet komen. Lissa is het natuurlijk met mij eens en staat gelijk op om boven het helmgras uit te kijken of er op dit moment nog leuke jongens op het Vlielandse strand rondlopen. Even blijft ze rondturen tot ze blijkbaar een potentiële kandidaat ziet en Robin overeind trekt om hem het te laten zien. Die protesteert of zijn leven ervan afhangt, maar Lissa is een stuk standvastiger dan ik en uiteindelijk lukt het haar hem te overtuigen het strand op te lopen naar de jongen toe.

“Zo. Nu heb ik je tenminste even voor mij alleen.” Grapt ze terwijl ze half bovenop me komt liggen. Een zachte kus gaat als snel over in een uitgebreide tongzoen. Ik laat mijn hand over haar zachte naakte huid gaan en een kreun ontsnapt me als ze mijn top omhoog duwt waardoor mijn tepels spontaan hard worden. Ik wil haar net verder op me trekken als ze opeens opspringt. “Ik heb iets voor je!” Roept ze uit en ze begint in haar tas te graaien. Als ze het gevonden heeft houdt ze het achter haar rug verstopt. “Ik wilde je het eigenlijk thuis geven, maar ik kreeg het net binnen toen ik mijn spullen aan het pakken was en toen dacht ik…nouja…ik weet niet ik heb het gewoon in mijn tas gegooid.”

Ze moet om zichzelf lachen als ze hoort wat ze zegt. Voordat ik verder iets kan vragen haalt ze een paars konijntje achter haar rug tevoorschijn. Of nou, het lijkt op een konijntje, maar het is me gelijk duidelijk waarvoor het bedoeld is. “Het is de Tedy! Kijk nou hoe schattig.” Ze komt weer bij me liggen en houdt hem vlak voor mijn gezicht: “Proberen?”

Ik kijk haar ongelovig aan. “Nu? Hier? Wat als Robin terugkomt?” Alsof het totaal geen moeite kost komt ze weer overeind en tuurt het strand af. “Nergens te bekennen.” Ze kruipt langzaam bovenop me, trekt mijn broekje uit en begint me weer te zoenen. Ik ben ondertussen al hartstikke nat en geef me dan ook gelijk over. Met mijn ene hand in haar haar en mijn andere op haar bil druk ik haar zo mogelijk nog dichter naar me toe.

Haar been glijdt tussen die van mij en drukt op mijn clit. Ze drukt haar borsten in mijn gezicht en ik kneed ze, zoen ze, lik ze en bijt ze totdat ze lachend toefluistert dat ik zachtjes moet zijn. “Ik wil komen.” Fluister ik terug. Gelijk komt het konijntje weer tevoorschijn. Ze duwt de oortjes tussen mijn lippen en laat ze langzaam mijn mond in glijden.

Met mijn tong ertussen beweegt ze hem een paar keer heen en weer totdat hij zeiknat is en mijn speeksel aan alle kanten om de oortjes heen zit. Dan drukt ze hem aan en laat ze hem naar beneden zakken tussen mijn benen die ik gewillig uit elkaar laat vallen. De natte oortjes raken mijn clit en ik verstijf even. Ze wacht even tot ik gewend ben aan het gevoel en begint dan langzaam heen en weer te glijden. Ik ben zo nat dat je mijn kut hoort soppen van geilheid. Mijn vingers graven zich in haar rug wanneer de spanning in mijn lichaam zich steeds verder opbouwt. Ik smeek haar door te gaan. Blijkbaar te hard, want haar vrije hand drukt ze op mijn mond om deze te snoeren. Dat windt me alleen maar meer op en het duurt dan ook niet lang voordat ik met een gedempte kreun tot een orgasme kom.

We liggen nog geen twintig seconden uit te puffen of Robin komt door het helmgras aanlopen. “Zijn jullie klaar?” Zegt hij terwijl ik alleen maar druk bezig ben mezelf te fatsoeneren. “Ik heb nog maar een rondje strand gedaan, want het was me hier iets te gezellig.” Hij barst in lachen uit en laat zich grinnikend op zijn handdoek vallen. “Tenminste nog iemand die aan zijn trekken komt dit weekend.” Verzucht hij terwijl hij het konijntje pakt. “Uhmm…” probeer ik hem nog te waarschuwen, maar opeens beseft hij het zelf al en gooit hem met een hoge “Ieuwl” het zand in. Maakt niet uit, die heeft zijn werk gedaan.

Meer lezen:

Sexy Verhaal: Neuk me op afstand

Sexy Verhaal: Denk aan mij

Sexy Verhaal: Te laat om naar huis te gaan (+podcast)

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy