Sexy Verhaal: Een hete herinnering

door Izzy

“Ik heb zin om je weer eens samen met een andere man te verwennen,” begint mijn man. Terwijl hij met zijn vingertoppen cirkels trekt over de zachte huid rondom mijn tepels.

Hij ligt op zijn zij naast me en ondersteunt zijn hoofd met zijn andere hand.
We hebben zojuist heerlijk gevreeën en liggen naakt naast elkaar. Loom en liefdevol, lekker strelen, zoenen en masseren. Echte vanilleseks. Het voorstel van mijn man is van een heel ander kaliber. Sex met twee mannen, het zou niet de eerste keer zijn.
In mijn hoofd ontpopt zich onmiddellijk een aangename herinnering.

“Liefje, weet je nog, toen met Jeroen?”

“Hmm. Dat weet ik niet zo goed meer. Vertel eens?” Ik besluit het spelletje mee te spelen.

“Het was op een zaterdagavond, ongeveer twee jaar geleden. De zomer was in aantocht en de avonden werden al snel lichter en warmer. We staken die avond onze vuurkorf aan op ons terras, weet je dat nog?” Ik laat een vingertop over de brug van zijn neus glijden.

“Oh. Ja, dat kan ik me nog wel vaag herinneren. Wat gebeurde er toen?”

“We dronken een paar koude pilsjes en kletsten over alles en niets. De hele avond en nacht lag nog voor ons. Daarom besloten we weer eens in te loggen op die datingsite, gewoon, voor de fun, zonder verwachtingen. Binnen een paar minuten waren we in gesprek met Jeroen. Gaat je al iets dagen?”

“Vaag. Het was een leuk gesprek, of niet?”

“Jazeker. Het klikte meteen. Eerst via de chat, daarna mochten we hem bellen. Op de speaker, zodat we elkaar allemaal zouden kunnen horen. Voordat we het wisten was er een half uur voorbij. We kletsten alsof we elkaar al jaren kenden.”

“En toen vroeg jij of hij langs wilde komen.”

Ik grijns. Dat weet hij dan natuurlijk nog wel, en hij heeft gelijk. Al na een paar minuten aan de telefoon voelde ik een plezierige verbondenheid met Jeroen. Dat heb ik niet vaak met nieuwe contacten. Maar al te vaak irriteer ik me aan bepaalde woordkeuzes of aan de manier van praten van iemand. Bij Jeroen niet. Ik begreep hoe hij dacht, ik begreep zijn humor en ik stoorde me vooral niet aan hem. Ook met mijn man bleek hij het goed te kunnen vinden. Deze samenloop van omstandigheden werd de aanleiding voor mijn spontane en ondoordachte vraag. ‘Heb je zin om bij ons langs te komen vanavond?

Voor het eerst die avond viel het gesprek stil, want nu werd het ineens menens. Ik had een aanloop genomen en sprong heel ver over de grens die we tot dusver hadden getrokken.

“Klopt. Voor mij was het die avond volstrekt logisch dat Jeroen ook lijfelijk bij ons zou zijn,” antwoord ik dan.

Mijn man ligt nog steeds op zijn zij naast me. Zijn lul is inmiddels flink gegroeid en staat strak horizontaal tegen zijn lichaam. “Oh ja? En had Jeroen zin om langs te komen?”

“Ja. Een half uur na ons telefoongesprek stond hij voor de deur. We deden open en direct toen we hem begroetten wisten we dat het goed zat.” Ik voel de erectie van mijn man tegen mijn heupbeen aan drukken. “Weet je al weer een beetje hoe het ging?”

“Nee. Vertel het me, alsjeblieft.”

Ik trek mijn knie hoog op en draai me iets op mijn zij. Moeiteloos glijdt mijn man langs mijn billen en al snel drukt zijn eikel tegen mijn schaamlippen. Mijn gedachten gaan terug naar die avond en ik neem mijn man erin mee.

“Jeroen zat bij ons in de tuin en de vonken in de vuurkorf knetterden net zo hard als de feromonen in de lucht. Ik had zojuist verkondigd dat ik een goede zoen erg kon waarderen, en Jeroen offerde zichzelf dankbaar op. Zo kwam het dat ik naast hem plaats nam op onze tuinbank. Jeroen legde zijn hand in mijn nek en kuste me zonder enige twijfel. Kordaat en zelfverzekerd. Hij wist wat hij deed. Heerlijk.”

“Dat weet ik nog,” fluistert mijn man.

Voorzichtig duwt hij zijn eikel tussen mijn schaamlippen door. Met het grootste gemak glijdt hij volledig bij me naar binnen. Meteen wil ik meer, maar hij laat mij niet het tempo bepalen.

“Vertel me eens wat er daarna gebeurde?”

Mijn hart bonst en mijn ademhaling wordt oppervlakkiger. “Jij kwam bij ons zitten op onze tuinbank. Je wilde zeker weten dat ik het naar mijn zin had. We zoenden elkaar, we zoenden Jeroen en kleedden elkaar spontaan uit. Niks geen drankje of een praatje. Maar het voelde zo goed. Alles was lekker. Jouw pik, zijn tong, mijn borsten, jouw billen, zijn handen, mijn vagina.”

“Precies, dat. Ik ga je neuken, goed?”

“Ja. Hard, alsjeblieft.”

Zijn hand rust losjes op mijn heup. Dan drukt hij zijn vingers in mijn lies en stoot zich diep in me. Ik kreun van genot. Dit is wat ik nu wil.

“Hard genoeg zo?” Informeert hij. “Of wil je meer?”

“Meer.”

“Kom maar op je knieën en ellebogen dan.”

Mijn man richt zich op en trekt me met zich mee. Ik steun op mijn ellebogen en mijn billen richten zich automatisch uitnodigend omhoog. Naar hem. Twee handen glijden om mijn heupen. Acht vingers klemmen zich aan me vast. Eén keiharde erectie drukt zich tegen mijn kletsnatte schaamlippen.

“Neem me dan,” smeek ik.

Vol passie kantelt hij zijn bekken. Sneller, harder, dieper. Mijn onderlijf splijt langzaam uiteen en het voelt meer dan lekker. Ik ben bang dat hij me verscheurd. Ik wil dat hij me verscheurd. Ik bijt op de knokkel van mijn duim. Nog een paar ragfijne draadjes houden me bijeen, maar niet voor lang. Met een paar harde stoten neukt hij ze los. Dan is het hek van de dam. Voor de tweede keer deze avond ga ik klaarkomen. Mijn clit begint aangenaam te bonzen en dan zwelt het ritme aan. Mijn man trekt zich terug, rakelings langs mijn g-spot. Een straal helder vocht spuit uit me. Op mijn billen en mijn rug voel ik stralen heet vocht van hem. Ik duw de knokkels van mijn gehele hand tegen mijn gehemelte om mijn volume te dempen, maar tevergeefs. Het maakt niet uit. De hele wereld mag het weten.

Dit verhaal is geschreven door: Izzy van der Horst (www.izzyvanderhorst.nl)

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy