Sexy Verhaal: Het grensverleggende spel – deel 5 (+podcast)

door Saskia

lees het vorige deel van dit verhaal hier

Sexy Verhaal via SoundCloud

Sexy Verhaal via Spotify

Het was inmiddels twee weken geleden dat Sanne en Tom bij Pim de deur uitliepen. Een onvergetelijk en ietwat riskant avontuur waarvan ze een tijdje geleden nooit voor mogelijk hadden gehouden zo ver te gaan.

Maar het was echt gebeurd. Tom had echt toegekeken hoe ze genomen werd door hun vroegere buurman. Die grote, sexy, assertieve buurman. En het geheel was zelfs uitgelopen op een soort trio. De beelden vliegen bij Sanne nog steeds over haar netvlies. Pim achter haar. Tom voor haar. Als een film waar ze naar gekeken heeft, maar zelf niet echt bij was. Het had veel indruk op haar gemaakt, maar dat probeerde ze maar niet al te veel aan Tom te laten merken. Die had er immers met geen woord meer over gerept. Gedaan alsof er niks aan de hand was. Alsof het de normaalste zaak van de wereld was geweest dat ze voor zijn ogen klaar gelikt was door iemand anders. Misschien was dat voor hem ook wel zo? Ze kon het zich niet voorstellen.

Wel waren hun sekspartijen sindsdien heel zacht en liefdevol geweest. Alsof ze beide ver van het soort seks weg wilden blijven wat toen in die slaapkamer van Pim had plaatsgevonden. En hoewel Sanne deze zachte en liefdevolle seks ook heerlijk vond, er ook echt wel behoefte aan had gehad en van had genoten de afgelopen weken, begon er nu toch wel weer iets te kriebelen.

Ze merkte dat ze weer wat onrustiger werd en ze weer behoefte begon te krijgen aan iets minder romantiek en iets meer lust in bed. Toen het vrijdagavond was en ze zich klaarmaakten voor bed opperde Sanne dan ook heel voorzichtig om de beruchte pot er weer bij te pakken.

“Ik vond de afgelopen weken heerlijk en ik denk ook echt dat we dat even nodig hadden. Maar ik ben denk ik wel weer toe aan een nieuw avontuur. Jij?” Ze kijkt Tom hoopvol aan.

“Oké. Dat vind ik eigenlijk wel een goed idee.” Reageert hij enthousiaster dan Sanne had verwacht.

“En we kunnen allebei natuurlijk bij elk briefje zeggen dat we dat niet zo zien zitten, of nu geen zin in hebben he.” Probeert ze hem nog onnodig gerust te stellen.

Maar Tom heeft de pot al gepakt en zet hem tussen hen in op bed. “Trek jij maar.” Knikt hij naar Sanne. “Daar ben je heel goed in.” Knipoogt hij flauw naar haar. Die steekt haar tong uit, maar laat haar hand wel gelijk de pot in glijden. Ze husselt de overgebleven briefjes even goed door elkaar voordat ze er een uitpakt en openvouwt. Ze herkent haar eigen handschrift op het briefje.

‘Vastgebonden worden’, leest Sanne voor. Ze kijkt op naar Tom, in zijn ogen zoekend naar wat hij van haar idee vindt.

“Oe, dat is een goeie.” Reageert hij gelukkig positief. “Maar we hebben niet echt iets om te gebruiken.” Hij kijkt even zoekend rond. “Of we moeten de ceintuur van je badjas gebruiken ofzo.” Oppert hij als zijn oog hierop valt.

“Ik wil eigenlijk wel van die echte handboeien. En misschien ook wel iets dat je voor je ogen kan doen enzo. Is dat raar?” Ze kijkt Tom verwachtingsvol aan.

“Oké, nee dat is niet raar alleen wordt dat nu een beetje lastig…” Hij denkt even na en oppert dan: “Laten we anders samen iets uitzoeken en dan kunnen we het misschien dit weekend nog proberen.”

Zonder haar reactie af te wachten pakt hij zijn telefoon erbij en een half uur later hebben ze samen een zogenaamde bondage set uitgezocht. Compleet met handboeien, blinddoek en flogger.

Alleen het idee dat deze set morgen binnen gaat komen prikkelt hen allebei wel een beetje. En hoewel ze eigenlijk hartstikke moe zijn voelt Sanne toch opwinding in haar lichaam als ze lepeltje-lepeltje liggen en wat in haar rug voelt prikken. “Heb je ook zin?” Fluistert ze met haar ogen dicht. “Ja maar ben eigenlijk te moe.” Fluistert hij terug. “Ff snel luie seks?” Oppert Sanne. Tom weet niet hoe snel hij toe moet stemmen en trekt onder de lakens zijn boxer uit.

Sanne voelt even of ze nat genoeg is en begeleid hem dan nog steeds in dezelfde positie liggend naar binnen. “Laat jezelf komen.” Fluistert hij in haar oor. En ze doet wat haar wordt opgedragen. Ze vingert zichzelf terwijl Tom haar heup vastpakt en ritmisch in haar stoot.

Haar gedachten dwalen af naar vorige week, toen Pim zijn grote handen haar omklemde en Tom toekeek hoe ze door Pim genomen werd. Die gedachten zorgen er al snel voor dat haar onderbuik samentrekt en ze schokkend tot een orgasme komt. De samentrekkingen geven dat laatste zetje voor Tom om ook te komen en na een snelle clean-up vallen ze tevreden in slaap.

De volgende dag wordt er om acht uur ‘s avonds eindelijk aangebeld door de postbezorger. Hij moest eens weten, denkt Sanne als ze het pakketje van hem aanneemt.

Ze roept Tom en duikt gelijk de slaapkamer in om het bezorgde pakket uit te pakken. Tom moet lachen als hij de kamer binnenkomt en Sanne op bed ziet zitten met het pakket voor haar neus. “Heb je er zin in?” Vraagt hij plagend.

“Ik ben gewoon benieuwd! Jij niet dan?” Reageert Sanne een beetje te enthousiast.

Samen bekijken ze wat er allemaal bij zit en hoe alles werkt; De sluitingen van de handboeien, het klittenband van de blinddoek, de flogger waarvan ze eerst überhaupt niet wisten dat het zo heette.

Dan staat Tom opeens op. Hij draait aan de lichtknop om de lamp te dimmen en commandeert dan bloedserieus: “Oké. Doe je kleren uit en ga klaarliggen op bed.” Hij loopt de kamer uit. Even kijkt Sanne hem verbluft na. Dan doet ze een gespannen wat haar gezegd is en trekt ze haar kleren uit.

Wordt vervolgd…

Meer lezen

Een Halloween hoogtepunt

Nieuwe dingen met neukmaatje (+podcast)

Op het randje

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy