Sexy verhaal: Spontane ontmoeting met haar oude crush

door Sem

Ze stond vooraan in de concertzaal en controleerde voor de zoveelste keer haar telefoon. Ze baalde er al van dat haar vriendin net vandaag moest overwerken maar dat ze ook nog op zich liet wachten, dat vond ze echt niet leuk. Er kwam een appje binnen. Shit, haar vriendin had pech met de auto en zou nu het hele concert moeten missen. Ook dat nog; kon ze dus in haar eentje hier staan swingen bij die te gekke band. En ze had nog wel een plekje helemaal vooraan kunnen bemachtigen.

“Wat kijk jij sip?”

Ze keek op.

“Ja, inderdaad. Mark.”

“Jij hier? Wat toevallig!”

“Ach, ik ben een trouwe fan, hè. Maar moet jij niet wat vrolijker kijken, bij deze heerlijke band en zo’n prachtig plekje helemaal vooraan?”

“Ach, ik hoor net dat m’n vriendin met pech staat en het niet gaat halen.”

“Oei, da’s niet leuk, nee. Ik kom gezellig bij je staan.”

Het concert was helemaal top. Het voelde regelmatig alsof ze gedragen werd door de muziek. En gelukkig kon ze het delen met Mark. Ze keek naar hem en genoot van zijn stiekeme knipoog. De arm die hij om haar middel liet glijden bij de rustige nummers, werd door haar gekoesterd. En opeens realiseerde ze zich dat ze dit had gemist, die aanhankelijkheid. Haar laatste relatie was alweer een maand of acht geleden de deur uit gegaan. En sindsdien was het rustig geweest; te rustig. Ze liet haar hoofd tegen zijn borst glijden en deinde mee op de golven van de muziek.

“Je bent mooi opgedroogd, weet je dat?”

Ze keek hem aan en moest blozen van zijn woorden. Sinds ze weer alleen was, had ze wat beter op haar kleding gelet, dat hielp natuurlijk. Terwijl ze het overpeinsde, voelde ze zijn hand langs haar been onder haar rokje glijden. Hij bleef rusten op haar bil en kneep er zachtjes in. De band zette een sneller nummer in en de zaal schoot naar voren waardoor Mark tegen haar aangedrukt werd en ze voelde zijn geilheid tegen haar billen duwen. Ze duwde opgewonden, brutaal terug. Zijn andere hand gleed onder haar leren jasje en over haar blouse omhoog. Hij streelde met zijn duim de onderkant van haar borst. Weer keek ze omhoog naar hem, nu vol verlangen. Ze voelde zijn lippen gevolgd door een stiekem tong. Onopgemerkt door de fans die alleen maar oog hadden voor de band, gleed zijn hand haar slipje in en omvatte haar kruis. Haar op haar onderlip bijtend, speelde hij met haar klitje. Ze beet kreunend terug, leidde een hand naar achteren en kneep in zijn groeiende erectie.

“Ga je mee naar mij thuis straks?”, vroeg hij en duwde een vinger bij haar naar binnen.

Ze likte zijn oor en fluisterde hard ‘wie weet’. Ze beet kreunend in zijn oorlelletje terwijl ze genoot van zijn vinger die in haar ronddraaide.

“Nog een”, sprak ze hijgend in zijn oor. Meteen voelde ze hoe een tweede vinger haar steeds natter wordende kutje inschoot. Ze wreef over zijn pik en kon zich maar met moeite inhouden om haar hand in zijn broek te laten glijden.

De band speelde de laatste noten van hun hit en snel daarop gingen de lichten aan. Nog net op tijd trok Mark zijn hand onder haar rokje vandaan.

“Wijntje?”

“Ja, lekker”, zei ze enigszins besmuikt. Hij legde zijn arm om haar schouder en samen liepen ze naar de bar aan de zijkant van de zaal. Ze schoot snel even het toilet in.

“Wat doe jij tegenwoordig?”, vroeg ze, terwijl ze haar hand op zijn arm legde.

“Ik doe nu het laatste jaar medicijnen. Ik ben bijna klaar.”

“Oh, echt? Ik zit alweer een paar jaar in de verpleging. Wat toevallig.”

“Ah, bloed prikken, infuus aanleggen, dat soort dingen.”

“Yep. Tempen, staten bijhouden, mannen wassen…” Ze zei het laatste met een twinkeling in haar ogen en streelde zijn arm.

Het licht ging uit ten teken dat de band zo weer zou gaan beginnen. Mark trok haar mee, tussen de doeken door, onder het podium.

“Wat doe je?” Ze voelde een golf van spanning door zich heen trekken. Daar, in het donker, trok hij haar dicht tegen zich aan en gaf haar een vurige tongzoen.

“Ik ga jou eens een flink onderzoek geven.” Gelijk duwde hij haar tegen de steigerbuizen aan en gewillig zoende ze hem terug, af en toe op zijn tong bijtend.

“Je bent een feeks, hè?” Hij pakte haar in haar haren en zoende haar nog krachtiger.

“Ze zeggen het, ja.”, hijgde ze tussen het tongen door. Ze trok zijn shirt omhoog en liet haar handen over zijn borstkas dwalen. Plagend trok ze aan zijn tepels. Op de tast gleed haar hand over zijn kruis en friemelde aan zijn broeksriem. De knoop van zijn broek ging open en terwijl ze zijn rits opende, voelde ze hoe zijn erectie de vrijheid zocht. Na een paar maal de volle lengte van zijn pik op en neer bewogen te hebben, ging ze op haar knieën en nam zijn eikel in haar mond. Eerst zoog ze alleen aan de eikel en draaide er met haar tong rondjes omheen. Langzaam liet ze zijn pik steeds verder in haar mond verdwijnen tot ze hem achter tegen haar huig voelde stoten. Ze genoot van zijn hardheid. Maar dat was voor Mark schijnbaar niet genoeg. Hij pakte haar hoofd en duwde haar langzaam dichter tegen zich aan tot hij zijn eikel de goddelijke krapte van haar keel binnen voelde dringen. Daar hield hij haar net zolang tot hem van zich afduwde en onder zich een monsterlijke kreun en gehijg hoorde, meteen gevolgd haar mond die weer zijn complete lengte naar binnen zoog. Hij voelde hoe ze haar handen op zijn billen legde en haar mond nog verder over zijn pik trok tot de eikel weer diep in haar keel verdween. Nu was het zijn beurt om te kreunen, toen ze hem diep in haar keel pijpte en dit keer op keer weer over deed. 

Net voor hij klaar zou komen, trok hij haar hoofd weg. Hij trok haar omhoog en tongde haar kreunend.

“Uit die kleren!”, schreeuwde hij boven de muziek uit. Gelijk trok hij aan haar jasje en trok haar blouse verder open. Ze hielp hem en had binnen een mum van tijd haar jasje en haar blouse uit. Haar BH vloog er achteraan. Zijn handen dwaalden over haar heerlijke lichaam. Hij greep haar borsten en likte om beurten aan haar tepels. Hij zoog eraan en beet er zachtjes in. Kreunend dwaalden haar handen door zijn haren.

Toen hij op zijn beurt door zijn knieën zakte om onder haar rokje haar slipje opzij te duwen, kwam hij alleen haar naakte kruis tegen. Het besef dat ze haar slipje onderweg ‘verloren’ had, maakte hem wild van opwinding. Hij tilde een van haar bene over zijn schouder en zette zijn mond vol over haar natte kutje hebben. Gulzig likte hij haar en duwde zijn tong zo diep mogelijk in haar fluwelen geilheid. Ja, ze was helemaal klaar voor hem dat bleek wel uit het overdadige zoete vocht dat hij over zijn tong voelde komen. Hij concentreerde zich even later op haar klitje en voelde hoe ze haar vingers in zijn krullen begroef en zijn hoofd tegen haar kruis aan duwde. Rondjes rond haar knopje draaiend, kneep ze haar vingers samen en greep zich vast in zijn haren. Hij zoog haar klitje naar binnen en liet zijn tong in snel tempo over het uiterste puntje van haar klitje heen en weer flikkeren. Ze begon te schudden en hij wist dat ze haar hoogtepunt bereikte. Hij duwde twee vingers bij haar naar binnen. Hevig trillend hoorde hij haar klaar komen.

Hij ging staan en greep haar in haar haren.

“Jij bent lekker!”, schreeuwde hij in haar oor.

“Jij ook!”, hoorde hij haar terug kreunen in zijn oor.

Hij pakte haar polsen, zette haar handen achter haar op een steigerbuis en tilde haar bij haar knieholten op. Zowat in de vrije lucht zwevend, voelde ze hoe hij haar benen wijd open trok en zijn heupen zo bewoog dat zijn harde pik tegen haar schaambeen aan stootte. Na enig behendig manoeuvreren zat zijn eikel tegen haar schaamlippen aan. Door zich wat door haar armen te laten zakken, kon ze haar lichaam ver genoeg naar beneden werken om zijn pik bij zich naar binnen te voelen glijden. Maar hij tilde haar aan haar benen wat verder omhoog, zodat haar eerste poging om hem in zich te voelen mislukte.

‘De zak’, dacht ze. ‘Hij zit me te teasen.’ Weer liet ze zich wat verder door haar armen zakken en weer voelde ze hoe zijn eikel haar schaamlippen opende. Maar ook nu tilde hij haar wat omhoog waardoor ze hem opnieuw uit zich voelde glijden. Toen maakte hij kleine stapjes naar voren en voelde ze zich helemaal door zijn harde pik gevuld worden. Ze sloeg haar benen om zijn heupen, zijn sterke armen pakten haar lichaam. Hem in zijn nek grijpend, voelde ze hoe hij haar bij haar billen pakte en haar ritmisch over zijn pik op en neer begon te bewegen. Ze bewoog met zijn ritme mee, maar tegenovergesteld zodat hij haar steeds dieper neukte. Hard stootte hij in haar en al snel voelde ze een tweede golf door haar lichaam trekken

Haar kutje was nog aan het stuiptrekken toen hij haar, zijn pik nog steeds in haar begraven zittend, op haar rug legde. Hij ging op zijn knieën zitten, trok haar lichaam aan haar benen naar zich toen en neukte er op los. Met haar kont in de lucht, zette ze haar hand boven haar hoofd op de grond en tilde zich wat op om zo haar schouders te ontlasten. Ze voelde zich hulpeloos en meedogenloos gebruikt maar genoot intens van deze brute daad van opwinding. Zich aan haar heupen optrekkend, stootte hij keer o keer diep in haar. Net toen het publiek met veel lawaai de band toejuichte, voelde ze hoe Mark zijn pik diep in haar begraven hield en klaar kwam.

Ze trok zich aan hem op en duwde zich tegen hem aan.

“Oh shit, Mark. Eindelijk, na al die jaren, heb ik die heerlijke pik van je eens in me gevoeld. Dankjewel!”

“Denk je dat ze hier een EHBO-post hebben? Ik geloof dat mijn knieën niet zo blij waren met de ruwe vloer. Ik kan wel wat pleisters gebruiken.”

Lachend gingen ze samen op zoek.

Kijk hier voor meer erotische story ‘s

1 reactie

Sexy babe 16 december 2021 - 15:41

Dit was heel sexy en ik voel me super geil. Lekker gedaan Sem de schrijver.

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy