Sexy verhaal: Lust gaat door de maag

door Lisette

‘Het is alweer lang geleden dat we een avondje uit waren hè?’ Mijn vriendin kijkt me glimlachend aan vanachter een groot wijnglas. Ik knik bevestigend terwijl ik een grote hap van mijn spaghetti neem. Buiten is het al donker en binnen branden de kaarsen uitnodigend en zitten overal stelletjes een hapje te eten. Opeens voel ik hoe er iets langs mijn been omhoog beweegt en onder mijn rok verdwijnt. Ik kijk verrast op en zie hoe Vanessa me met ondeugend twinkelende ogen aankijkt. Ik voel hoe haar voet de binnenkant van mijn dijbeen streelt en me het steeds moeilijker maakt me op het eten te concentreren. Ik sluit even mijn ogen, wensend dat alle andere gasten in het restaurant verdwijnen en we het rijk voor ons alleen hebben. Dan zou ik haar kunnen uitkleden, haar prachtige lichaam bewonderen in de sexy lingerie die ze speciaal voor mij heeft aangetrokken en…

‘Is alles naar wens?’ Een jonge, blonde serveerster kijkt ons verwachtingsvol aan.

‘Eh, ja het is heerlijk,’ stamel ik terwijl ik met een schok terug keer naar de realiteit. Vanessa grijnst naar me zodra de serveerster zich naar een andere tafel haast.

‘Zat je te dromen?’

Ik bloos en glimlach alleen terwijl ik een slok wijn neem. Luchtig kletsend, maar nog steeds met haar voet tussen mijn benen, vertelt Vanessa me over haar werkdag en eten we tot de borden brandschoon zijn.

‘Wil je nog een toetje?’ vraag ik zodra onze lege borden zijn weggehaald. Ze schudt haar hoofd.

‘Ik ga even naar het toilet, wil jij vast betalen?’ Ik knik en wenk de serveerster terwijl zij in de richting van de wc’s verdwijnt. Na een minuut of vijf komt ze terug. Ik zie hoe verschillende mannen en vrouwen haar nakijken terwijl ze tussen de tafeltjes door manoeuvreert. Haar lange bruine krullen dansend om haar gezicht, haar slanke lichaam gehuld in een elegante zwarte jurk en een paar hoge hakken. Trots kijk ik hoe ze glimlachend naar me toe komt en zich voorover buigt om me een vluchtige kus te geven. Terwijl ze dat doet laat ze iets op mijn schoot vallen. Ik kijk naar beneden en zie haar zwart satijnen string als een bundeltje op mijn schoot liggen. Grijnzend stop ik het gauw in mijn zak en kan mijn ogen niet van haar afhouden als ze haar jas aantrekt en zich naar de uitgang begeeft. Het is alsof we opeens een groot, heerlijk geheim delen.

‘Laten we snel naar huis gaan,’ mompelt Vanessa terwijl we in de auto stappen. Terwijl ik probeer me aan de geoorloofde snelheid te houden, fluistert Vanessa in mijn oor en laat haar hand onder mijn truitje verdwijnen. Het is maar goed dat het buiten donker is en dat er niemand in de auto kan kijken. Na een minuut of vijf houd ik het niet meer uit en rij het eerste beste parkeerterrein op dat ik zie. Het is er stil, verlaten en donker. Ik laat de motor draaien zodat het warm blijft in de auto en de radio zachtjes op de achtergrond speelt terwijl ik de stoel naar achteren klap en Vanessa op schoot trek. Vol overgave begint ze me te zoenen. Ze kreunt zachtjes als ik mijn handen onder haar jurk laat verdwijnen. Met enige verbazing zie ik hoe ze naast zich naar haar tas reikt en daaruit een speeltje vist. Ik herken het paarse apparaatje gelijk. De Sona 2 van LELO. Het is onze favoriete vibrator. Een tel later verdwijnt het zoemende ding onder mijn inmiddels half opgestroopte rok en voel ik heerlijke tintelingen door mijn lichaam gaan. Ik laat me achterover op de stoel leunen terwijl Vanessa’s tong zich van mijn mond naar mijn oor naar mijn borst en weer terug verplaatst. Zoenend en strelend werkt ze me met dat hemelse paarse ding naar een hoogtepunt dat zich binnen no time aandient. Lichtjes nahijgend neem ik de vibrator van haar over en stop hem tussen mijn benen.

‘Draai je om,’ commandeer ik. Enigszins onhandig gaat Vanessa met haar rug naar me toe op mijn schoot zitten en duwt de Sona tegen zich aan Terwijl ik hem met één hand vasthoud en met de andere haar lichaam streel, begint ze steeds harder te kreunen. Haar handen omklemmen het stuur en de ramen van auto beginnen te beslaan, tot ze zich met een paar laatste stoten naar achteren laat zakken. Een paar minuten liggen we oncomfortabel maar voldaan op de bestuurdersstoel, tot er een korte maar ferme tik op het raam klinkt. Verschrikt schiet ik omhoog waarbij ik met mijn hoofd tegen dat van Vanessa knal. Snel onze kleren fatsoenerend draai ik het raampje naar beneden. Ik kijk in het felle licht van een zaklamp en een grijnzend gezicht van een agent.

‘Ik begrijp dat u het hier heel gezellig heeft mevrouw, maar mag ik u toch vriendelijk verzoeken dit parkeerterrein te verlaten?’ Ik knik met een rood hoofd en draai mijn raampje gauw weer dicht. Proestend van het lachen rijden we weg en als ik in mijn achteruitkijkspiegel kijk, zwaait de agent ons uit.

Meer over de Sona 2

Smaakt het naar meer? Het speeltje uit dit verhaal is de Sona 2 van LELO. Een van de populairste lovetoys uit van het prijswinnende sexual wellnessmerk. De Sona maakt gebruik van geluidsgolven die diep in je onderbuik te voelen zijn. Dat lees je goed, want misschien wist je het al… De clitoris die jij ziet in maar het topje van de ijsberg. De LELO-stimulator is zo gemaakt dat het zorgt voor diepe stimulatie En dat zorgt voor een goddelijk gevoel.

De Sona is gemakkelijk te bedienen. Je gebruikt een beetje glijmiddel, zet het mondstukje op je clitoris, zet de toy aan, kiest je favoriete intensiteit en ritme en enjoy! Het speeltje is gemaakt van body safe en waterproof materiaal en is verkrijgbaar in roze, paars en zwart. Prijskaartje: €99,-. Een kleine investering die het waard is, trust us.

lelo sona 2
Beeld: Tumblr

Dit artikel is in samenwerking met LELO tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy