Sexy verhaal: Sex met de skileraar

door Jet

Als ik door de deuren van het hotel stap, komt de warmte me al tegemoet. Ik heb heerlijk gesnowboard, maar het begon toch best koud te worden buiten. Ik trek mijn skikleding uit en besluit een warme douche te nemen. Met de groep hebben we afgesproken om 10 uur naar de kroeg te gaan. Er schijnt een leuk feest te zijn en ik kan wel wat warme glühwein gebruiken. Daarnaast zorgt de knappe skileraar ook voor een warm gevoel van binnen en volgens Facebook zal hij vanavond ook aanwezig zijn.

Als we de kroeg binnen stappen, kijk ik gelijk rond of ik hem zie. Helaas is hij er nog niet. Misschien komt hij überhaupt niet meer. Ik durf het niet aan een van de groepsgenoten te vragen. Bang dat ze me aanzien voor een typische skileraar lover. Na een uur lang naar de deur te hebben gestaard, besluit ik maar te focussen op het hebben van plezier met mijn vrienden in plaats van te zwijmelen over de goddelijke skileraar. Twee uur later en een hele hoop bier verder voel ik opeens een hand op mijn schouder. Ik kijk op en zie dat het hem is! En hij herkent mij.

“Hey, jij snowboardt bij mij toch?” zegt hij glimlachend en reikt gelijk naar mijn hand. “Ik heb mij eigenlijk nooit voorgesteld. Ik ben Tim.” Ik zet mijn aller verleidelijkste glimlach op. “Joske”, antwoord ik en we raken gauw aan de praat. Hij blijkt uit Amsterdam te komen en is het hele winterseizoen hier in Oostenrijk om skiles te geven. Eigenlijk doet hij dat ieder jaar en is het een soort mega vakantie, vertelt hij. Ook doet hij mee aan snowboardwedstrijden en heeft al best wat prijzen gewonnen. We hebben het over de opleiding die ik volg en het feit dat ik ook in Amsterdam woon. Ik voel een onwijze klik. Hij is niet mega eyecandy, hij is ook spontaan en grappig. De alcohol vloeit ondertussen rijkelijk. Meestal ben ik niet zo”n flirt, maar na de paar shotjes die we gedeeld hebben is alle verlegenheid die ik had helemaal weg. En niet alleen bij mij.

Na zijn zoveelste hilarische grap, is hij opeens stil. Hij kijkt me indringend aan en legt zijn hand zachtjes op mijn onderrug. “Zin om een stukje te wandelen?”. Ik knik instemmend. We trekken onze skijas aan en we lopen naar buiten. We blijven maar kletsen over snowboarden en dat hij mij morgen wel een paar tricks zal leren na de les. Dan opeens staat hij stil. Even kijk ik hem vragend aan tot hij mij begint te zoenen. Oké, dit zag ik eerlijk gezegd niet aankomen. Ik zoen hem terug en laat mij even gaan in het moment. Tijdens het zoenen pakt hij mijn handen vast.

“Wow, je bent echt koud.” Merkt hij op en begint mijn handen op te warmen tussen zijn handen. “Ik hoopte eerder dat je het tegenovergestelde zou zeggen.” Breng ik lachend uit en hij lacht mee. “Zullen we naar mijn kamer gaan? Ik weet wel wat manieren om je weer heet te maken.” Ik knik instemmend en lach naar hem. Hij laat een hand los en aan mijn andere hand sleurt hij mij mee naar zijn hotelkamer.

In zijn kamer aangekomen merk ik dat hij helemaal niets mist tijdens zijn verblijf hier als skileraar. De kamer is onwijs knus ingericht met veel robuuste houten meubels en dierenvellen. Ook heeft hij een openhaard. Ik trek mijn dikke jas en schoenen uit. Hij wijst naar de keuken en zegt dat daar waarschijnlijk nog wel een fles Baileys staat in een van de kastjes en dat hij wel een lekkere mix weet met zelfgemaakte chocomelk. Terwijl hij de open haard aansteekt, maak ik ons drankje klaar. In een van zijn kastjes vind ik de fles drank en in een ander kastje een steelpannetje. Ik breng wat melk aan de kook als ik hem hoor achter me. Hij begint me van achteren in mijn nek te zoenen en laat zijn handen onder mijn shirtje glijden. Ik merk dat de vlinders in mijn buik losgaan. Dat mij dit overkomt. Hij laat er geen gras over groeien en begint meteen met mijn broek los te knopen. Hij laat zijn koude hand in mijn slipje glijden. Ik schrik van de kou op mijn poes en hij moet lachen. “Sorry!” Roept hij uit en geeft me nog een kus in mijn nek. Ondertussen laat hij zijn hand wat verder glijden en ik voel zijn vingers tussen mijn lippen glijden. Ik kreun zachtjes en breng mijn benen wat verder uit elkaar.

“Joske…” Fluistert Tim zwoel in mijn oor. “Wil je drie scheppen cacao toevoegen?” Ik lach. “Alleen omdat je het mij zo sexy vraagt.” Antwoord ik en schep de cacao bij de kokende melk. Ik begin te roeren en hij haalt zijn hand uit mijn slipje vandaan en pakt mijn roerende hand vast. Samen roeren we de cacao door de melk. Opeens loopt hij achter mij vandaan en pakt twee mokken. Hij giet de Baileys in de mokken en pakt daarna de chocomelk van het vuur. Hij giet het bij de Baileys en zoekt naar de slagroom in zijn koelkast. Hij spuit het erover heen en giet nog wat karamelsaus over de slagroom. “Wil jij de mokken meenemen? Dan neem ik de slagroom en karamel mee. Ik heb een gevoel dat we dat nog wel kunnen gebruiken. Hij lacht ondeugend naar mij.

sexy verhaal skileraar 1

In de woonkamer plof ik op de berenvacht voor het haardvuur en wacht op Tim. Dan geef ik hem de mok en neem zelf een slok van mijn drankje. De heerlijke chocomelk en Baileys geven mij een warm gevoel van binnen. Ik lik nog wat slagroom met karamel uit mijn mok vandaan. Tim begint opeens te lachen. “Je hebt slagroom op je wang. Wacht laat mij maar.” Hij pakt de mok uit mijn hand vandaan en zet het op de houten tafel achter ons. Hij schuift naar mij toe en pakt mijn gezicht vast. Dan likt hij zachtjes het slagroom van mijn wang. Dan zoent hij mij en ik zoen hem innig terug. Ik leg mijn armen om zijn nek en hij duwt mij zachtjes op mijn rug op de berenhuid. Hij gaat tussen mijn benen liggen en gaat door met mij in mijn nek te zoenen. Ik begin aan zijn shirt te trekken en haal mijn handen zachtjes over zijn rug. Dan trek ik zijn shirt uit. Zijn gespierde sportlichaam komt tevoorschijn en mijn geilheid wordt meteen tien keer erger. Ik kan niet geloven hoe graag ik hem wil. Alsof-ie gedachten kan lezen, rol hij van mij af en trekt mij bovenop hem. Ik lach naar hem en begin hem dan te zoenen. Ook mijn shirtje gaat nu uit. Als ik alleen nog in mijn bh bovenop hem zit kijkt hij glimlachend naar mij terwijl hij met zijn vingers over mijn buik glijdt.

“Je hebt echt een prachtig lichaam.” Zegt hij glimlachend en lach terug. Ik heb genoeg gehoord. Ik wil hem in me. Ik begin hem hevig te zoenen terwijl hij mijn bh losmaakt. Als mijn borsten eindelijk verlost zijn van mijn beha, begint hij ze te likken en aan mijn harde tepels te zuigen. Ik begin zachtjes te kreunen. Dan begin ik hem in zijn nek te zoenen en ga langzaam naar beneden toe. Ik zoen hem op zijn borst, op zijn buik. Ik knoop zijn broek los en trek ‘m over zijn enkels. Dan komt zijn harde lul tevoorschijn. Ik trek hem zachtjes af terwijl ik zijn lies zoen en zachtjes zijn ballen lik. Vanaf zijn ballen laat ik mijn tong langzaam over zijn lul naar boven glijden. Geil kijkt hij mij aan en haalt zijn handen door mijn haar. Ik lik zachtjes over zijn eikel, laat mijn tong nog een paar keer over zijn hele lul glijden en breng dan zijn hele lul in mijn mond. Ik laat hem tot achter in mijn keel glijden en hij trekt steeds harder aan mijn haar. Ik laat hem steeds sneller in en uit mijn keel glijden en draai ondertussen met mijn tong om zijn eikel heen. Hij kreunt zacht. Ik laat hem het ritme bepalen en af en toe stop ik even om over zijn eikel te likken. “Wat doe je dit lekker.” Kreunt hij uit, zijn handen hebben mijn haar nog steeds strak vast. Ik hoor hem steeds harder kreunen. Dan besluit ik te stoppen. Mijn beurt.

story skileraar 2

Ik kom omhoog om hem te zoenen en dan duwt hij mij op mijn rug. Hij begint mijn broek te ontknopen en trekt hem uit. “Hmm, ik wil je.” Zegt hij hijgend en begint te zoeken naar een condoom in zijn broekzak. Als hij hem heeft omgeschoven, laat hij zijn hand in mijn slipje glijden. Diep glijdt hij met zijn vingers bij mij naar binnen. Ik voel hoe makkelijk het gaat en merk al hoe onwijs nat ik ben. Dan trekt hij mijn slipje uit en trekt mij naar zich toe. Snel en ongeduldig laat hij zich in mij glijden. Ik kreun als ik voel hoe hij bij mij binnendringt. Ik zet mijn nagels in zijn been en meteen begint hij snel in mij te stoten. Ik voel zijn lust en beestigheid en wordt er zo opgewonden van. Ik kreun het uit. We kijken elkaar aan terwijl hij op zijn knieën zit en mij stevig bij mijn heupen vast heeft. Hard stoot hij in mij en duwt mij aan mijn heupen tegen zich aan. Dan legt hij mijn billen weer op de grond neer en trekt mijn benen omhoog. Ik leg mijn benen in zijn nek terwijl hij weer begint te stoten. Ik voel hem zo diep en begin weer hard te kreunen terwijl ik om mij heen op zoek ben naar iets waar ik mij aan vast kan houden. Ik zet mijn nagels in het berenvel waar we op liggen en geniet van de heerlijke seks.

Opeens stopt hij. Hij laat zich uit mij glijden en pakt opeens de karamelsaus van het tafeltje. Hij laat een klein sliertje vanaf mijn navel tussen mijn borsten glijden. Dan doet hij hetzelfde met de slagroom en spuit de slagroom op mijn tepels. “Ik bedenk me net dat ik nog geen toetje heb gehad.” Zegt hij glimlachend en likt met zijn tong de slagroom van mijn rechter tepel. Ik sluit mijn ogen en voel nu zijn warme tong over mijn andere tepel. Dan voel ik opeens ook zijn vingers tussen mijn schaamlippen glijden. Zachtjes laat hij zijn vingers rondjes draaien om mijn clitje heen en ik begin weer te kreunen. Dan laat hij twee vingers diep in mijn naar binnen glijden terwijl hij met zijn duim nog over mijn clit wrijft. Ik voel nu zijn tong vanaf mijn navel zachtjes likkend naar boven gaan. Het gevoel is heerlijk en ik geniet nog steeds kreunend met mijn ogen dicht. Opeens stopt hij met likken en ik open mijn ogen. Ik zie hem geil naar mij kijken en dan haalt hij zijn vingers uit mij vandaan. Hij laat diezelfde vingers over het laatste beetje slagroom en karamel glijden wat tussen mijn borsten ligt. Dan likt hij het af. Hij likt zijn vingers nog een paar keer en haalt dan het laatste beetje karamel van mijn lijf. Hij houdt zijn vingers voor mijn mond en ik lik het zoete karamel gretig af. Dan laat hij zijn vingers weer in mij glijden terwijl hij mij begint te likken. Kreunend zet ik mijn nagels in zijn schouders. Hij draait rondjes met zijn tong over mijn clitje, dan likt hij met zijn gehele tong van achter naar voor. Ik voel hoe hij aan een van mijn lipjes zuigt en dan weer rondje met zijn tong over mijn clitje begint te draaien. Ik kreun het uit en met zijn vingers nog steeds in mij die over mijn g-spot wrijven voel ik hoe mijn orgasme op komt. Ik houd mijn adem in en zet mijn nagels nog dieper in zijn schouders. Ik voel hoe ik aanspan en dan komt het verlossende gevoel. Ik kreun het uit en begin te shaken. Een paar keer schok ik omhoog en duw dan zijn hoofd van mijn kutje af. Hij lacht naar mij. Hij begint mij te zoenen en ik voel hoe hij zijn harde lul weer in mij laat glijden. Het gevoel is super intens vlak na het orgasme. Het voelt bijna alsof mijn poes explodeert van genot. Hij stoot een paar keer in mij en glijdt dan weer uit mij. Hij trekt mij omhoog en begint aan mijn heupen te trekken. Ik begrijp waar hij heen wil en ik ga op mijn knieën zitten met mijn kontje omhoog. Hij duwt zich weer in mij en hij begint weer hard te stoten. Ik laat mij op mijn ellebogen zakken en dan voel ik zijn hand in mijn nek. Hij duwt mij naar beneden en ik ga erin mee. Ik laat mij door mijn armen zakken en voel het zachte berenvel tegen mijn wang. Hij stoot steeds harder en ik kreun bij elke beweging harder en harder. Ik voel zijn hand strakker om mijn nek gaan en ik geniet van het moment. Dan voel ik weer een orgasme aankomen en ik begin mij weer aan te spannen. Ik hoor hem ook steeds sneller hijgen. “Fuck, wat is je kutje strak.” Kreunt hij uit en dan hoor ik hem hard kreunen. Ook op dat moment krijg ik weer het verlossende gevoel van een orgasme. Mijn kutje begint zich afwisselend aan te spannen en te ontspannen en ik hoor hoe hij ook steeds harder kreunt.

Uitgeput ga ik op mijn buik liggen en hij gaat naast mij liggen. Hijgend kijken we naar elkaar en hij laat zijn vingers over mijn rug glijden. “Ik denk toch dat ik je niet veel meer kan leren, de meeste tricks heb je achter onder de knie.” Zegt hij lachend. Ik lach met hem mee en ik draai mij naar hem toe. Hij pakt mij beet en samen liggen we daar nog even met de warmte van het haardvuur tegen onze lichamen. Niets mis met een crush op een skileraar, denk ik bij mijzelf.

Lees meer sexy verhalen hier.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy