Sexy verhaal: Overweldigend anders

door Myrthe

“Gewoon genieten.” Zijn woorden herhaalden zichzelf eindeloos terwijl hij voorzichtig een poederblauwe zijden doek rond haar hoofd vastmaakte. Ze voelde zich – nu ze ook van haar zicht beroofd was – nog naakter dan daarnet. Een lichte rilling trok over haar lijf. Zo ongeveer drie seconden lang had de zijden sjaal wat verkoeling gebracht op haar verhitte voorhoofd, maar ondertussen was daar al niets meer van te voelen. De blauwe zijde had de warmte die ze uitstraalde al voor een deel geabsorbeerd.

Ze lag op haar rug op het tweepersoonsbed en voelde hoe hij – al jaren haar man, nog veel langer haar beste vriend en sinds kort de vader van haar kind – naast haar kwam liggen. Zijn hand gleed zachtjes over haar huid. Ze kreunde teleurgesteld toen hij met zijn vingertoppen haar tepel raakte, heel even maar. Daarna zette hij zijn weg onmiddellijk weer verder, liet zijn hand verder glijden over haar buik.

“Draai je om.” Ze hoorde zijn stem, diep en hees, vlakbij haar oor. Met tegenzin deed ze wat hij vroeg. Ze wilde zich nog wat verder gekoesterd voelen door zijn warme handen, wilde dat hij opnieuw de weg zou vinden tot aan haar tepels, stijf en gespannen. Ze voelde hoe een zindering door haar heen trok op het moment dat ze het witte katoenen onderlaken raakten. Ze zuchtte diep terwijl ze haar hoofd in het zachte kussen begroef. Het was een zucht vol verlangen, maar met ook wat frustratie.

Hij kwam bovenop haar zitten, pakte haar armen voorzichtig maar vastberaden vast en legde die boven haar hoofd. Zijn vingers gleden langzaam van haar handen tot aan haar schouders. Zijn lippen raakten heel even de gevoelige huid van haar nek en ze voelde hoe de stof van een tweede zijden sjaal heel even langs haar rug streelde. Een paar tellen later zat de stof strak rond haar polsen. Ze huiverde even. Dit was helemaal nieuw – voor haar, maar even hard voor hem – en ze vroeg zich af wat hij verder nog van plan was. Diep vanbinnen voelde ze een vaag spoor van angst, maar de nieuwsgierigheid en de opwinding wonnen het moeiteloos. Het vonkje, al een hele tijd aanwezig in haar onderbuik, begon nu echt te ontbranden. Naakt, haar handen vastgebonden en zonder de mogelijkheid te zien wat er te gebeuren stond, lag ze op het bed. Hulpeloos, overgeleverd aan hem. Hij duwde haar weer op haar rug.

“Blijven liggen.” Zijn stem klonk opnieuw vlakbij haar oor, maar ze voelde zijn aanwezigheid niet. Een paar seconden bleef het stil, toen hoorde ze zijn stem weer, maar van verder weg dit keer. “Gewoon genieten”, herhaalde hij dwingend. De deur van de slaapkamer viel met een zachte klap dicht. De leegte in de kamer was voelbaar en ze voelde hoe het verlangen in haar groeide met iedere seconde die verstreek. Haar huid schreeuwde om aangeraakt te worden, haar lippen wilden gekust worden en zij, haar lichaam… zij wilde gewoon gevuld worden. Helemaal. 

Ze slaakte een paar ontevreden kreuntjes en begon met het idee te spelen om zich te proberen te bevrijden van de sjaal rond haar polsen, zodat ze tenminste zichzelf kon aanraken. Net op het moment dat ze door haar polsen wat te bewegen probeerde om de knoop een beetje los te krijgen, hoorde ze hoe de deur van de kamer heel zachtjes openging. Het was nauwelijks hoorbaar, maar al haar zintuigen stonden onmiddellijk op scherp. Een zuchtje wind kwam de kamer binnen, streelde langs haar lichaam, waardoor er meteen kippenvel op haar armen kwam. Haar oren registreerden elk geluidje, hoe stil ook. Iemand kwam op kousenvoeten voor het bed staan. Ze duwde haar naakte lichaam wat omhoog van de matras, voelde hoe haar tepels nog wat rechter gingen staan. Het idee dat ze bekeken werd terwijl ze helemaal naakt en vastgebonden, zelfs alleen maar aan haar handen, op het bed lag, wond haar ongelooflijk op. Ze klemde haar benen tegen elkaar alsof ze op die manier kon verbergen hoe hard het vuur daar op dat moment aan het branden was, in werkelijkheid was haar verlangen merkbaar over haar hele lichaam. Een gefrustreerde grom galmde door de kamer, toen de situatie minuten later nog altijd hetzelfde was. Het leek precies het sein te zijn waarop hij had gewacht. Ze voelde hoe hij onmiddellijk over haar heen op het bed kwam zitten. Zijn handen gleden van haar nek, over haar borsten, naar haar billen, onstuimig en begerig. Hij zoog aan haar tepels, hard en dwingend. Elektrische stroom knetterde langs haar zenuwuiteinden en ze beet hard op haar onderlip om het niet uit te schreeuwen van genot.

Ze hield haar adem in toen hij zich langzaam van het bed liet glijden en knielde aan het voeteneinde. Hij duwde haar benen wat uit elkaar, drukte ondertussen kusjes op haar voetzolen. Er borrelde hysterisch gegiechel in haar op, maar ze onderdrukte het en produceerde in de plaats een luide kreun. Langzaam verlegde hij zijn aandacht van haar voeten naar haar kuiten en gleed met zijn vingers heel zacht over haar huid. Een voor een tilde hij haar benen op, kuste de holte van haar knieën. Zijn warme adem deed haar rillen. Hij spreidde haar benen nog wat verder. Zijn handen plaatste hij achter haar billen en hij begon haar te likken. Ondeugend plagerig. Het was overweldigend en ze kronkelde op het bed, haar handen nog altijd samengebonden boven haar hoofd, de sjaal die dienst deed als blinddoek nog altijd stevig op zijn plaats. Op het moment dat hij met zijn hele tong over haar huid streek, vergat ze bijna adem te halen. Golven van genot overspoelden haar en ondanks alle prikkels die ze te verwerken had, kwam langzaam een gedachte bij haar op. Dit was anders dan ze gewend was. Helemaal anders. Overweldigend anders.

Abrupt stopte hij met likken, liet haar los en stapte van het bed af. Haar lichaam was er nog niet klaar voor. Het schreeuwde om meer en ze beet op haar lip om te voorkomen dat ze dat ook echt zou doen. Twee sterke handen tilden haar op en legden haar daarna onmiddellijk weer op het bed. Ze lag nu op haar buik en duwde haar billen omhoog. Ze wilde hem in haar voelen, kon amper nog wachten. Haar hele lijf stond strak van de spanning, die nu echt ondraaglijk leek. Hij moest opnieuw aan het voeteneinde van het bed gaan staan zijn, want ze voelde hoe hij haar onderlijf vastnam en naar boven trok. Ze zat op haar knieën en hij kwam onmiddellijk tussen haar benen zitten. Hij boog zich voorover, zocht met zijn warme handen naar haar borsten. Hij masseerde ze, drukte zijn handpalmen tegen haar tepels en kneep er vervolgens zachtjes in met zijn vingers. Ze kreunde luid en onophoudelijk, een uitbarsting van pure wellust, en ze liet haar bovenlichaam wat zakken zodat zijn handen geklemd raakten tussen haar borsten en de matras. Hij trok ze er met een ruk van tussen, greep onmiddellijk haar billen vast en terwijl hij haar stevig vasthield, drong hij in haar. Zij was warm, nat en strak. Hij was groot en hard. Maar toch paste hij perfect in haar. Ze duwde haar hoofd tegen het kussen en afwisselend kromde en welfde ze haar rug, ondertussen zacht kreunend. Hij bleef in haar stoten, steeds harder en sneller, totdat haar ademhaling onregelmatig begon te worden. Meteen daarna verkrampte ze en slaakte ze een rauwe, gesmoorde kreet. Sidderend van genot kwam ze klaar. Hij trok zich onmiddellijk uit haar terug en terwijl ze nog aan het bekomen was, hoorde ze hoe hij de kamer verliet en de deur achter zich dicht trok. Op de deinende golven van extase was daar plots opnieuw die gedachte. Dat het anders was geweest dan ze gewoon was, zo overweldigend anders.

Hij was anders.

Een intense vermoeidheid nam bezit van haar lichaam en haar geest en ze merkte amper dat iemand naast haar kwam liggen op het bed, haar polsen losmaakte en haar bevrijdde van haar blinddoek. “Genoten?” De warme stem van haar man klonk zo vertrouwd in haar oren. Ze knikte bijna onmerkbaar, was niet in staat om te spreken. Hij pakte haar stevig vast.

“Hij ook, schat. Hij ook.”

Meer sexy verhalen als deze:

Haar heimelijke fantasie

Aandacht

Verboden lust op de werkvloer

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy