Sexy verhaal: Haar eerste keer (+podcast)

door Jet

Zij staart door de bodem van haar wijnglas naar haar schoenen. Dit feestje is echt veel te saai. Ten eerste kent ze nauwelijks iemand. Ten tweede is de enige gozer die ze kent, Peter een oud collega, echt een vreselijke man. Drie minuten met hem converseren kostte haar teveel moeite. “Evaatje!” had hij geroepen toen hij haar zag, alsof ze een long lost friend was ofzo. Wat een gladjakker.

Nog een wijntje doen in de hoop dat het leuker wordt of gewoon maar naar huis gaan? Ja, de laatste optie besluit Eva. Ze zet haar glas op tafel en loopt richting de deur. Het meisje van wie het feestje is, heeft ze ook al een tijdje niet meer gezien dus die zit vast weer ergens te vozen met haar boyfriend. Eva heeft geen zin om haar te zoeken. Als zij haar jas van de kapstok pakt komt er een meisje binnen. “Hey! Vertel me niet dat je weggaat!” Zegt het meisje geschrokken als ze de deur achter zich sluit. “Jij bent het mooiste wat er op dit feestje rondloopt!” Een beetje verward kijkt Eva om zich heen. Heeft zij het nou tegen mij? “Ja, jij girl!” Zegt het meisje en ze steekt haar hand uit. Eva pakt haar hand vertwijfeld. “Vera! Leuk je te ontmoeten, jij heet?” Met een grote lach kijkt ze Eva aan. “Eh… Eva”, stel ze zichzelf voor. “Eva! Onze namen matchen al.” en geeft Eva een zoen op haar wang. Ik ga hier maar gewoon in mee ofzo, besluit Eva en hangt haar jas weer aan de kapstok.

Na wat meer wijn en een hele hoop geklets, blijkt Vera toch wel echt een heel leuk meisje. Ze hebben dezelfde muzieksmaak en humor. Dan vraagt Vera haar te dansen. Als er een rustig nummer wordt gedraaid pakt Vera haar hand en trekt haar naar zich toe. Ze legt Eva’s handen op haar heupen en legt haar armen om Eva’s nek. Eva zet geschrokken een stap achteruit. “Ik ben niet…”, zegt ze beschaamd. “Geeft niet, ik ook niet”, zegt Vera met een knipoog en trekt haar weer tegen zich aan. Ze merkt hoe heerlijk Vera haar haren ruiken. Ze voelt zich een beetje rozig. Is dit de wijn of heb ik misschien een beetje vlinders bij haar? “Ik wil je wat laten zien”, zegt Vera en pakt haar hand beet. Als ze de woonkamer uitlopen, ziet ze Peter een gefrustreerde blik op hun werpen. Hopelijk is hij jaloers! Gladjakker can’t get this girl muhahaha, but a girl can! In dronken gedachten verzonken wordt ze door Vera een slaapkamer ingeleid. “Wiens slaapkamer is dit?” vraagt Eva verbaasd en draait zich om. Vera heeft de deur achter hen dicht gedaan. Een kort moment kijkt Vera haar aan alsof ze wat moed bij elkaar moet rapen en druk dan een haar lippen op Eva’s mond. Haar lippen zijn zo zacht en warm. Eva kijkt haar geschrokken aan. “Ik val niet eh…”,  stottert ze. “Je kunt het toch een keertje proberen? Misschien bevalt het je”, zegt Vera met een zachte verleidelijke stem en wacht af. Tja, waarom ook niet? Denkt Eva bij zichzelf en legt haar hand op Vera’s wang. Ze geeft haar een zachte lange zoen. Vera slaat haar armen om Eva heen en begint haar innig terug te zoenen. Terwijl ze vol verlangen elkaars kleren uit proberen te doen, banen zij zich een weg naar het bed toe. Zij trekt Vera’s shirt over haar hoofd en kijkt naar haar prachtige volle borsten. Oh shit, dit is zo eng. Wat als ik iets raars doe? Alsof Vera haar gedachten kan lezen, zegt ze zachtjes: “Relax, ik neem de leiding”. Ze pakt Eva’s handen en legt ze op haar borsten. Vervolgens kust ze Eva zachtjes in haar nek. Ze duwt Eva op het bed en klimt bovenop haar. Met haar handen knoopt ze voorzichtig haar blouse open. Haar beha wordt zichtbaar en ze begint zachtjes Eva’s borsten te zoenen.

Ze trekt haar beha een beetje naar beneden tot Eva’s tepel tevoorschijn komt en begint er zachtjes aan te likken en sabbelen. Fuck, dit is intens, denkt Eva en kreunt zachtjes. Vera gaat verder met het ontknopen van haar blouse en trekt de blouse over haar schouders. Ze zoent wederom Eva’s nek en Eva slaat haar benen om haar heen. “Je bent zo mooi”, fluistert ze in Eva’s oor en strijkt met haar handen tussen Eva’s benen. Terwijl zij weer zoenen knoopt ze Eva’s broek los en trekt hem naar beneden. Eva komt omhoog en trekt haar broek uit. Vera duwt haar weer op haar rug en begint haar hevig te zoenen. 

Eva voelt Vera’s lippen in haar nek, op haar borsten, overal. Net als haar handen. Die glijden over haar borsten, langs haar benen en over haar slipje. Dan trekt Vera voorzichtig Eva’s slipje opzij en streelt met haar vingers zachtjes over haar lippen. Al haar aanrakingen zijn zo zacht dat alles duizend keer intenser voelt dan normaal. Eva kreunt hard en knijpt in Vera’s borsten. Vera glijdt met haar vingers over haar clitje en begint zachtjes te wrijven. Het is zo absurd, alsof ze precies weet waar alle gevoelige plekjes zitten. Met haar duim blijft ze over Eva’s clitje wrijven terwijl zij haar middelvinger zachtjes bij Eva naar binnen laat glijden. Ze kreunt het uit en grijpt Vera’s lange, rode haren vast. 

Ze trekt haar naar zich toe en ze zoenen wild, terwijl Vera een tweede vinger naar binnen laat glijden. Eva heeft moeite met het blijven zoenen en schokt wild omhoog terwijl Vera haar vingers diep in haar heeft geschoven en haar G-spot aan het stimuleren is. De spanning wordt haar teveel, de zachte manier van zoenen en haar zachte huid op de hare zijn zo intens. Gillend en kreunend komt ze klaar.

Vera blijft haar zoenen in haar nek, gaat naar beneden naar haar borsten, buik en benen. Zij wil Eva’s slipje uittrekken, maar Eva houdt haar tegen. Ze glipt onder Vera vandaan en vraagt haar op haar rug te gaan liggen. Ze kruipt bovenop Vera, haalt haar haren uit haar nek en begint haar daar teder te zoenen. Met haar tong glijdt ze zachtjes over haar ruggengraat tot ze bij haar beha-bandje aankomt. Voorzichtig maakt ze haar beha los en vervolgd de weg over haar ruggengraat met haar tong. Ze hoort Vera kreunen. Dit is zo spannend denkt ze bij zichzelf, ze heeft echt geen idee wat ze aan het doen is. Omdat het een vrouw is, is het ook zo veel enger. Als ze bij haar billen aan komt weet ze even niet wat ze moet doen. Wederom lijkt het alsof Vera haar gedachten kan lezen en rolt uit zichzelf op haar rug. “Geen dingen doen die je niet wil doen, hè?” zegt ze vriendelijk en glimlacht naar haar. Eva valt direct weer voor haar, ze is zo sexy! “Ik wil niets liever”, 

antwoordt Eva zachtjes en knoopt de broek van Vera los. Voordat ze Vera’s slipje naar beneden trekt, klimt ze nog even omhoog. Ze neemt een van Vera’s tepels in haar mond en zuigt er zachtjes aan. Ze wisselt van borst en likt zachtjes de tepel terwijl zij met haar hand de andere borst masseert. Dat ze dit altijd heeft moeten missen. Ze zuigt nog even aan haar tepels terwijl zij Vera hard hoort kreunen voor ze haar weg naar beneden vervolgd. Met haar tong glijdt ze over Vera’s zachte buik en geeft een kusje op haar navel. Als zij bij haar slipje aan komt legt zij eerst voorzichtig haar hand tussen haar benen. Het is zo gek om aan iemand anders kutje te zitten, maar ergens is het ook zo vertrouwd. Ze weet hoe alles bij zichzelf voelt, dus is ze vrij zeker van haar zaak. 

Ze trekt haar slipje uit en kijkt even naar haar lippen. Kaalgeschoren, zacht en heel erg nat. Met haar vingers glijdt ze zachtjes tussen haar natte lippen. Hoe zal ze proeven? Zachtjes glijdt ze met haar tong tussen Vera’s lipjes door en proeft haar natheid. Ze weet niet precies wat ze verwachtte, maar de smaak is zoveel heerlijker dan sperma. Voorzichtig neemt ze een van Vera’s lippen in haar mond en zuigt er aan. Ze hoort Vera kreunen en voelt hoe ze naar haar bij haar haren grijpt. Als ze op de goede plekjes zit, trekt Vera steeds iets harder. Wat Eva alleen maar nog meer opgewonden maakt. Met haar tong glijdt ze over haar clitje, ze maakt kleine rondje en zuigt er zachtjes aan. Vera kreunt hard. 

Eva laat haar handen rusten op Vera’s heupen. Ze voelt hoe Vera direct haar handen pakt. Ze gaat door met het zuigen aan haar clitje en besluit wat uit te proberen. Met haar tong glijdt ze richting haar vagina en glijdt zachtjes naar binnen. Ze is zo warm, zo nat, zo zacht. Het is bizar hoe heerlijk het voelt om te doen. 

Zij is niet de enige die geniet, want Vera maakt absurd veel geluid. Gelukkig staat de muziek beneden hard, anders zou ze bang zijn dat er iemand binnen zou komen. Ze weet niet eens wiens slaapkamer dit eigenlijk is. Met haar tong gaat ze weer terug naar Vera’s clitje en besluit twee vingers bij haar naar binnen te laten glijden. Vera kreunt hard en Eva laat haar vingers nog dieper bij haar naar binnen gaan terwijl ze ronddraaiende bewegingen maakt. Ze voelt Vera’s nagels in haar arm, in haar schouders en vooral haar gekreun is zo onwijs opwindend. Ze maakt met haar vingers een ‘kom hier’-beweging. Dat had ze ooit ergens gelezen, maar nooit gedacht dat zijzelf degene zou zijn die de tip zou gebruiken. Vera’s natheid stroomt werkelijk uit haar en gretig probeert ze het op te likken. Ze likt ook steeds sneller en harder over haar clitje heen en ze voelt hoe ze haar op spanning zet en ze steeds meer in haar benen wordt geklemd. Snel blijft ze doorlikken. Als ze nu zo door blijft gaan, kan ze Vera misschien laten klaarkomen. Dat zou fantastisch zijn. 

Ze duwt haar vingers steeds sneller en steeds dieper in en uit en opeens hoort ze haar hard kreunen. Vera zet haar nagels nog dieper in haar armen en haar hele onderlichaam begint te schokken. Er komt super veel vocht uit haar kutje vandaan en stroomt over haar vingers. Voor een laatste keer zuigt ze hard aan haar clitje. Ze hoort Vera kreunen en ze schokt wild. 

Dan voelt ze, hoe Vera haar haar beet pakt en naar boven trekt. Wild begint ze Eva te zoenen en slaat haar benen om haar heen. “Op wie heb jij geoefend”, hijgt ze in Eva’s oor en laat haar armen slap boven haar hoofd hangen. Eva legt haar hoofd tussen haar borsten en zo liggen ze uit te hijgen op bed.

Opeens komt Peter binnengelopen en kijkt geschrokken naar de twee naakte lichamen die in innige omhelzing op bed liggen. Geschrokken kijkt Eva op en probeert haar en Vera te bedekken met een dekbed. Dan staat Vera op en gaat tegenover hem staan. “Vera!”, roept Eva en staat geschrokken op om haar te bedekken. What the fuck doet ze? “Hey, hebben jullie nog een harde lul nodig? Ik bied me graag aan”, zegt Peter zelfvoldaan. Zijn ogen gaan van Vera naar Eva en weer terug. “Je bent dus een kuttenlikker?” zegt hij met een gore grijns op zijn smoel.

Vera geeft hem een duw. “Weet je wat jij moet doen, lelijkerd? Je bek houden”, zegt ze en slaat hard de deur dicht. Eva proest het uit en trekt haar het bed weer in. “Zullen we nog een rondje doen bij mij thuis?” zegt Vera zwoel en likt Eva speels over haar wang. Eva trekt haar wenkbrauw op. “Ik dacht dat je het nooit zou vragen.”

1 reactie

Willow 2 september 2021 - 19:33

Wat zou ik graag met een vrouw mijn eerste ervaring hebben. Ik fantaseer over vrouwen ook al ben ik gelukkig met mijn partner. Het lijkt me zalig intiem met haar samen te zijn.
X

Beantwoord

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy