Sexy verhaal: Eerlijk alles delen, deel 4

door Yentl

Lees hier deel 3

Het is alsof ik niet kan bewegen. Dit is het moment. Nu gaat het echt gebeuren. We ruilen.

Ik focus mij op Linda en Robert op Daphne. Dit is de fantasie die al sinds dat ene feest door ons hoofd spookt. Dit is de fantasie die we door middel van FaceTime kenbaar hebben gemaakt. De fantasie die nu werkelijkheid wordt.

Het is nu Linda die zich tussen mijn benen positioneert en ze lacht ondeugend naar me. Opgewonden lach ik terug en in mijn ooghoek zie ik dat Daphne is gaan zitten. Ze zegt tegen Robert dat hij moet gaan liggen terwijl ze zelf naast het bed stapt. Gehoorzaam komt hij naast me liggen en ik voel hoe zijn hand de mijne heeft gevonden en zacht knijpt. Het is opwindend, maar op de één of andere manier ook onwijs intiem.

Daphne neemt plaats tussen zijn benen en ik zie hoe ze zijn stijve bewondert. Dan lachen Daphne en Linda naar elkaar en beginnen elkaar lachend en speels te zoenen terwijl ze tussen onze benen zitten. Nog iets harder knijpt Robert in mijn hand.

Tussen mijn bovenbenen voel ik de zachte aanraking van Linda haar lippen. Naast me kijk ik wat naar beneden en zie dan hoe Daphne zijn stijve heeft vastgepakt en begint met het zoenen van zijn ballen.

“Schat,” zegt Robert zacht en ik kijk hem aan.

Dan begint hij me te zoenen. We raken verstrengeld in een heftige tongzoen terwijl zij ons bevredigen.

Linda duwt mijn benen verder uit elkaar en laat haar tong moeiteloos door mijn kut glijden. Het is precies zoals ik het mij herinner, precies zoals de laatste keer dat wij dit hebben gedaan. Aan de ademhaling van Robert merk ik dat Daphne haar mond ook gebruikt.

Zoenen terwijl je ook gelikt wordt, blijft een zalige beleving. Even doe ik mijn ogen open en stop met zoenen.

Tussen mijn benen zie ik hoe Linda haar best doet. Mijn hand vult zich met haar haren en ik druk haar gezicht nog strakker tegen me aan. Dan kijk ik naast me. Ik zie dat Robert inmiddels ook naar beneden kijkt en toekijkt hoe Daphne zijn pik afzuigt. Het is opwindend om te zien hoe zij haar best doet om zoveel mogelijk in haar mond te laten verdwijnen.

“Hmm lekker, Daphne,” kreunt hij plotseling zacht.

Het zorgt ervoor dat ik ook begin te kreunen. Het zorgt er ook voor dat Daphne nog beter haar best gaat doen. Het werkt aanmoedigend.

Speels kijken Linda en Daphne weer naar elkaar en ik besef dat dit voor hun net zo spannend is als voor ons. Geen seconde heb ik nog gedacht aan ‘ananas’. Ik voel me op mijn gemak. Het feit dat Daphne zo opgewonden raakt van Robert werkt voor mij alleen maar aanstekelijk.

Kort zoenen Linda en Daphne elkaar terwijl Daphne Robert stevig vastpakt en Linda haar vingers diep in me laat verdwijnen. Robert en ik zoenen mee. Dan schieten we alle vier in de lach.

“We kunnen nu al eigenlijk niet meer terug,” lacht Linda, “gaan we het doen?”

Opnieuw kijken we elkaar allemaal aan en beginnen dan weer te lachen. Zonder daadwerkelijk iets te zeggen is het duidelijk dat we er alle vier hetzelfde over denken. Robert en ik gaan wat omhoog zitten en geven elkaar nog een vluchtige zoen.

“Niemand een ananas?” Vraagt Linda voor de zekerheid.

“Niemand een ananas!”

Linda gaat op bed liggen en het is nu mijn beurt om tussen haar benen plaats te nemen. Naast haar ploft Daphne op het bed. Ze kijken elkaar aan en beginnen elkaar dan zacht te strelen. Het is opwindend om te zien.

Naast mij heeft Robert plaatsgenomen. Tussen Daphne haar benen in. Ik kijk wat naar opzij en zodra ik zie hoe nat haar kut is weet ik zeker dat Robert ervan gaat genieten.

Robert kijkt me aan en lacht lief. Alsof hij wil aangeven dat het oké is.

Ik leun wat opzij naar zijn kant en pak zijn pik vast. Linda gaat wat omhoog zitten zodat ze het beter kan zien. Daphne begint te zuchten. Ze weet wat er staat te gebeuren.

“Geniet ervan,” Zeg ik zo zwoel als ik kan.

Dan druk ik zijn pik in de richting van haar poes en duw ‘m voorzichtig naar binnen. Het is alsof we haar willen begeleiden, geruststellen en aanmoedigen tegelijk. Haar handen knijpen in Linda haar arm.

“Oh mijn god!” Kreunt ze wanneer hij steeds verder naar binnenglijdt.

Het is zo opwindend, het voelt alsof ik bijna uit elkaar ga knallen. Het orgasme dat zich al de hele avond in mij opbouwt om iedere keer weer gedempt te worden, voelt weer zeer aan de oppervlakte. Ik kan mijn kut bijna voelen tintelen. Ik ben ongekend opgewonden en terwijl ik toekijk hoe Daphne geniet van iedere centimeter wordt dit gevoel als maar versterkt.

Het is duidelijk dat ze zich amper een houding weet aan te geven en wanneer Robert zijn tempo steeds verder afneemt begint ze te jammeren dat hij niet moet stoppen.

In een waas van geilheid kijken Linda en ik elkaar aan. Dan ga ik boven op haar zitten en plaats mijn gevoelige plekje op die van haar en begin dan heen en weer te bewegen. Achter mij voel ik hoe de hand van Robert mijn haar heeft vastgepakt. Automatisch ga ik mee in het ritme van zijn stoten.

Ik moet mezelf bedwingen om Linda niet te zoenen. In plaats daarvan buig ik me voorover en sluit mijn lippen om haar tepel. Steeds luider begint ze te kreunen.

“Het voelt zo lekker.” Hijgt ze luid.

Naast me hoor ik hoe Daphne inmiddels naar adem snakt terwijl Robert vloekend kreunt.

Bij iedere wrijving die tussen ons plaatsvindt voel ik dat ik het steeds warmer krijg. Ik pak haar bovenbeen stevig vast en schuif steeds wilder heen en weer.

“Ja schat, lekker!” Hoor ik Robert naast me aanmoedigend zeggen.

“Ik ga komen!” Schreeuw ik.

Linda pakt mijn middel stevig vast om ervoor te zorgen dat ik hetzelfde ritme aanhoud en dan voel ik het. Eindelijk mag het. Ik ga klaarkomen. Mijn orgasme raast wild als een tornado door me heen en net wanneer ik het gevoel heb dat het wegebt komt het terug. Schokkend doe ik mijn best om Linda nog te berijden. Mijn vingers vinden hun weg naar voren en draaien rondjes om haar clit.

Binnen no time merk ik dat haar ademhaling toeneemt. Ze begint anders te bewegen en ik druk snel mijn tong tegen haar clit. Ons vocht vermengt zich over mijn tong.

“Ja. O. Ja.”

Onder mij begint ze te kronkelen. Naast mij is het stil. Ze kijken mee hoe Linda haar hoogtepunt bereikt en buiten adem klaarkomt.

“Fuck wat geil!” Roept Robert en hij trekt me aan mijn haren omhoog om me een zoen te geven.

“Vind je het lekker?” Vraag ik aan Daphne terwijl ze me doordringend aankijkt.

Ze kreunt zacht.

“Weet je wat pas lekker is?”

Vragend kijkt ze me aan.

“Als je je omdraait. Dan zit hij zo intens diep. Robert is heel lekker in doggystyle.”

Linda kijkt me aan en weet direct waar ik op doel. Ik kan er niets aan doen. Ik wil graag dat Daphne geniet van mijn vent. Ik vind het spannend.

Linda gaat op bed liggen en gebaard naar Daphne dat ze op haar moet komen liggen. Met haar kut boven haar gezicht. Linda pakt haar beide bovenbenen vast en trekt haar billen wat uit elkaar. Dan begint ze haar clit te likken. Robert plaatst zijn knieën naast Linda haar hoofd en begeleid zichzelf dan opnieuw bij Daphne naar binnen.

“Jezus jongens.” Hijgt Daphne.

Net wanneer ze op haar handen wil steunen trekt Robert haar armen onder haar vandaan en plaatst ze op haar rug. Haar gezicht valt in het dekbed en drukt in het matras. Ze begint luid te kreunen waneer Robert begint te stoten en Linda verder gaat met likken. Trots neem ik plaats naast Robert en begin hem te zoenen. We hijgen in elkaars mond terwijl Daphne amper nog weet waar ze het zoeken moet.

Robert biedt mij zijn duim aan. Ik tuf erover heen en hij drukt hem dan bij Daphne haar kont in. Binnen no time begint haar hele lichaam te schokken en begint ze te gillen. Heftig zoen ik Robert en vertel hem in zijn oor hoe lekker hij neukt, hoe knap hij is en kreun dan zacht zijn naam. Stevig pakt hij haar billen vast, stoot nog een paar keer en trekt zich dan terug. Zijn sperma golft over haar rug en hij zijn gekreun vult de kamer.

Voorzichtig laat Daphne haar billen zakken en laat zich volledig op Linda vallen. Robert stapt van het bed af, pakt mijn kin vast en drukt een dominante kus op mijn mond.

“Ik hou van jou” zegt hij dan terwijl hij mijn kin fijn drukt.

Op ons bed liggen Linda en Daphne nog na te hijgen.

“Zullen we nu dan maar onze wijn opdrinken?”

Dit was het laatste deel.

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy